- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Nst bunaltmış seni baya kıyamam baya uzun çektiler sanırım.Geldim kızlar yeni çıktım daha arabadayım nstde sanci yok idrar kan verdim tekrar suyu azalmış biraz dikkat et dedi
Kilomuz 2900 kusur 49 cm boyu tekrar cinsiyet sordum artık görmek imkansız dedi baktı ama göremedi bizde haberler böyle çok yorgunum nst çok uzun sürdü bunaldim
30 35 dakka sürdü canım sola yattim sırt ustu yatirmadilarİyi maşallah kg ve boy. Gözünaydın canımbende cumartesi gircem nst ye. Kaç dk sürdü sırt üstü mü yoksa sol tarafa mı yatırdılar
Of hemde nasıl bunaldim nstde karnım aciktiNst bunaltmış seni baya kıyamam baya uzun çektiler sanırım.
Bu aralar herkeste su azalmaya başladı galiba sağlıkla gelsin inşallah kilosu boyu çok güzel❤ doğum tarihi hakkında konu oldu mu
Baya uzun sürmüş ama bunalınmayacak gibi değil ki30 35 dakka sürdü canım sola yattim sırt ustu yatirmadilar
Of hemde nasıl bunaldim nstde karnım aciktievde olsam acıkmam
Doğum tarihini daha vermedi sordum da ya 38de diyo 40i bekleyim oldu dicektim
Sırt üstü yatsam nolurdu bilmiyorm sezeryan yerim çok sızladı karnımı çok mu sıktı acaba lastikler ondan mı bilmiyorum nerden sonra ultrasona girdim doktor karnıma bakarken çok canım yandiBaya uzun sürmüş ama bunalınmayacak gibi değil kiAllahtan yan yatmışsın bari.
Beklemez bence 40ı yaa hayırlısı olsun inşallah
Aminn inşallahİnşallah canım benimBen de en başından beri normali çok istedim ama hayırlısı olsun dedim demek ki hayırlısı buymuş inşallah ben de birçok arkadaş gibi bir nebze kolay geçirim doğum sonrasını. umarım senin gönlünde olan hayırlısıdır ve öyle olur
Yaa benimki ayan beyan oranlarını gösterdi geçen haftaGeldim kızlar yeni çıktım daha arabadayım nstde sanci yok idrar kan verdim tekrar suyu azalmış biraz dikkat et dedi
Kilomuz 2900 kusur 49 cm boyu tekrar cinsiyet sordum artık görmek imkansız dedi baktı ama göremedi bizde haberler böyle çok yorgunum nst çok uzun sürdü bunaldim
Yok doktor baya uğraşti göstermedi vallaYaa benimki ayan beyan oranlarını gösterdi geçen hafta%100 eminiz yani
Allah Allah neden öyle oldu ki acaba. Doktora söyledin mi sıkıntını? Belki bebeğin o anki pozisyonu ve dediğin gibi nst lastiklerinden dolayı sızlamış olabilirSırt üstü yatsam nolurdu bilmiyorm sezeryan yerim çok sızladı karnımı çok mu sıktı acaba lastikler ondan mı bilmiyorum nerden sonra ultrasona girdim doktor karnıma bakarken çok canım yandi
Söylemedim o an suyu azalmış biraz felan dedi kafamı ona taktim hemen geçti zaten çok uzun sürmedi allahtanAllah Allah neden öyle oldu ki acaba. Doktora söyledin mi sıkıntını? Belki bebeğin o anki pozisyonu ve dediğin gibi nst lastiklerinden dolayı sızlamış olabilir
Benimde 2. Sezaryen olacak doktor dursun durduğu kadar diyor30 35 dakka sürdü canım sola yattim sırt ustu yatirmadilar
Of hemde nasıl bunaldim nstde karnım aciktievde olsam acıkmam
Doğum tarihini daha vermedi sordum da ya 38de diyo 40i bekleyim oldu dicektim
Kıskançlık illa olur artık yapcak bisey yok bakalım nolcak neler bekliyo biziBenimde 2. Sezaryen olacak doktor dursun durduğu kadar diyorbende içimden olduu canım 40ı bekleyelim diye geçirdim
İnşallah o kadar bekletmez yaaa. Büyük oğlum gün sayıyor beni de acayip bunaltıyor gelsin kardeş diyegelince de inşallah böyle sever
Su tüketimin nasıldı toparlar inşallah birdahaki kontrole insan üzülüyor üzülmez mi. Bak bu haftalarda azalması normal diyorlar hep inşallah. Çok mu azalmış ki?Söylemedim o an suyu azalmış biraz felan dedi kafamı ona taktim hemen geçti zaten çok uzun sürmedi allahtan
Ben de doktora durduğu yere kadar dursa olmaz mı dedim olmaz dedi makat geliş olduğu için mi öyle dedi acaba? Kanala makatı ile girerse sezaryen doğumda zorluk çıkıyormuş diye okudum biryerde ondan mı acabaBenimde 2. Sezaryen olacak doktor dursun durduğu kadar diyorbende içimden olduu canım 40ı bekleyelim diye geçirdim
İnşallah o kadar bekletmez yaaa. Büyük oğlum gün sayıyor beni de acayip bunaltıyor gelsin kardeş diyegelince de inşallah böyle sever
Muhtemelen bebeğin duruşu kaynaklıdır. Çünkü belli haftadan sonra zaten bebekler dönemiyor. Ve doğum başlayınca gereksiz sıkıntı yaşanabilir diyedir. İlk çocuğum da ters olduğu için 37 hafta tamamlanınca alalım demişti. Gerçi doktordan doktora da fark oluyor. Bu 38i bekliycem dedi bebek durursa tabiBen de doktora durduğu yere kadar dursa olmaz mı dedim olmaz dedi makat geliş olduğu için mi öyle dedi acaba? Kanala makatı ile girerse sezaryen doğumda zorluk çıkıyormuş diye okudum biryerde ondan mı acaba
Anladım canım bende o geliş hızını merak etmiştim aynen beslenme ürünü sonuçta çok bekletmezler herhaldeYok canım o gün tüm kredi kartları esimdeydi o da dışarıdaydi gelsin alırım dedim unuttum öyle kaldıiyi hatırlattın akşam sipariş vereyim çabuk gelir diye düşünüyorum
Yok çok azalmamış canım sordumda önemli değil o kadar ama dikakt et yinede dedi haftaya tekrar bakılsın mutlaka dediSu tüketimin nasıldı toparlar inşallah birdahaki kontrole insan üzülüyor üzülmez mi. Bak bu haftalarda azalması normal diyorlar hep inşallah. Çok mu azalmış ki?
Neden 40 ı bekletmesin. Ne kadar iyi gelişirse içeride o kadar iyi olmaz mı? Gelişimi de tamamlanmış olur.Benimde 2. Sezaryen olacak doktor dursun durduğu kadar diyorbende içimden olduu canım 40ı bekleyelim diye geçirdim
40i beklemesinin amacı yok ki gelişimi güzelse kilosu iyiyse 36dan sonra sadece kilo alıyorlar bütün gelisimini tamamlamis oluyo ee doğunca zaten alçak kilo emerkenNeden 40 ı bekletmesin. Ne kadar iyi gelişirse içeride o kadar iyi olmaz mı? Gelişimi de tamamlanmış olur.
Selamlarr. Ben dün kontrole gittim. 19 u için tarih belirledik. Salı günü kontrole gideceğim cumada inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alacağım@KurkmantoluS hoşgeldin canım bebeğin de seninde iyi olmana sevindimMascara sen nasılsın canımm son hazırlıklar nasıl gidiyor randevu her şey yolunda mı @Atart süt sağma aparatı için sipariş vermiştin ulaştı mı eline canım bende ordan sipariş vermek istiyorum
Kızlar bende bugün hast gittim bebeğin suyu iyi 2500 çıktı kilosu iri bi bebek bekleme dedi bi kaç gün gelişimi gerideymiş ama şimdilik sıkıntı değil dedi nstde de sancı çıkmadı şükür artık sonlara geliyoruz heyecanlanmanak elde değil
Sezeryan olacak . Tabiki ne kadar içerde o kadar iyi ama zaten belli haftadan sonra sadece kilo için kalıyor bildiğim kadarıyla. Üstelik normal doğum başlama ihtimali de gündeme geliyor risk yaniiNeden 40 ı bekletmesin. Ne kadar iyi gelişirse içeride o kadar iyi olmaz mı? Gelişimi de tamamlanmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?