2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nst bunaltmış seni baya kıyamam baya uzun çektiler sanırım.
Bu aralar herkeste su azalmaya başladı galiba sağlıkla gelsin inşallah kilosu boyu çok güzel❤ doğum tarihi hakkında konu oldu mu

İyi maşallah kg ve boy. Gözünaydın canım bende cumartesi gircem nst ye. Kaç dk sürdü sırt üstü mü yoksa sol tarafa mı yatırdılar
30 35 dakka sürdü canım sola yattim sırt ustu yatirmadilar
Nst bunaltmış seni baya kıyamam baya uzun çektiler sanırım.
Bu aralar herkeste su azalmaya başladı galiba sağlıkla gelsin inşallah kilosu boyu çok güzel❤ doğum tarihi hakkında konu oldu mu
Of hemde nasıl bunaldim nstde karnım acikti evde olsam acıkmam
Doğum tarihini daha vermedi sordum da ya 38de diyo 40i bekleyim oldu dicektim

Baya uzun sürmüş ama bunalınmayacak gibi değil ki Allahtan yan yatmışsın bari.
Beklemez bence 40ı yaa hayırlısı olsun inşallah

Baya uzun sürmüş ama bunalınmayacak gibi değil ki Allahtan yan yatmışsın bari.
Beklemez bence 40ı yaa hayırlısı olsun inşallah
Sırt üstü yatsam nolurdu bilmiyorm sezeryan yerim çok sızladı karnımı çok mu sıktı acaba lastikler ondan mı bilmiyorum nerden sonra ultrasona girdim doktor karnıma bakarken çok canım yandi

Aminn inşallah

Yaa benimki ayan beyan oranlarını gösterdi geçen hafta %100 eminiz yani

Sırt üstü yatsam nolurdu bilmiyorm sezeryan yerim çok sızladı karnımı çok mu sıktı acaba lastikler ondan mı bilmiyorum nerden sonra ultrasona girdim doktor karnıma bakarken çok canım yandi
Allah Allah neden öyle oldu ki acaba. Doktora söyledin mi sıkıntını? Belki bebeğin o anki pozisyonu ve dediğin gibi nst lastiklerinden dolayı sızlamış olabilir

Benimde 2. Sezaryen olacak doktor dursun durduğu kadar diyor bende içimden olduu canım 40ı bekleyelim diye geçirdim
İnşallah o kadar bekletmez yaaa. Büyük oğlum gün sayıyor beni de acayip bunaltıyor gelsin kardeş diye gelince de inşallah böyle sever

Kıskançlık illa olur artık yapcak bisey yok bakalım nolcak neler bekliyo bizi
Ay 40i bekletmesin mümkünse

Söylemedim o an suyu azalmış biraz felan dedi kafamı ona taktim hemen geçti zaten çok uzun sürmedi allahtan
Su tüketimin nasıldı toparlar inşallah birdahaki kontrole insan üzülüyor üzülmez mi. Bak bu haftalarda azalması normal diyorlar hep inşallah. Çok mu azalmış ki?

Ben de doktora durduğu yere kadar dursa olmaz mı dedim olmaz dedi makat geliş olduğu için mi öyle dedi acaba? Kanala makatı ile girerse sezaryen doğumda zorluk çıkıyormuş diye okudum biryerde ondan mı acaba

Ben de doktora durduğu yere kadar dursa olmaz mı dedim olmaz dedi makat geliş olduğu için mi öyle dedi acaba? Kanala makatı ile girerse sezaryen doğumda zorluk çıkıyormuş diye okudum biryerde ondan mı acaba
Muhtemelen bebeğin duruşu kaynaklıdır. Çünkü belli haftadan sonra zaten bebekler dönemiyor. Ve doğum başlayınca gereksiz sıkıntı yaşanabilir diyedir. İlk çocuğum da ters olduğu için 37 hafta tamamlanınca alalım demişti. Gerçi doktordan doktora da fark oluyor. Bu 38i bekliycem dedi bebek durursa tabi
Sezeryandan korkmayın 9 ay yavrusunu karnında taşıyan kadınlarız

Yok canım o gün tüm kredi kartları esimdeydi o da dışarıdaydi gelsin alırım dedim unuttum öyle kaldı iyi hatırlattın akşam sipariş vereyim çabuk gelir diye düşünüyorum
Anladım canım bende o geliş hızını merak etmiştim aynen beslenme ürünü sonuçta çok bekletmezler herhaldeiyi ki sormuşum o zmn

Su tüketimin nasıldı toparlar inşallah birdahaki kontrole insan üzülüyor üzülmez mi. Bak bu haftalarda azalması normal diyorlar hep inşallah. Çok mu azalmış ki?
Yok çok azalmamış canım sordumda önemli değil o kadar ama dikakt et yinede dedi haftaya tekrar bakılsın mutlaka dedi
Su tuketimim iyidir aslında ama bu hafta az içtim biliyorum üşendim kalkıp kalkıp icmeye

Neden 40 ı bekletmesin. Ne kadar iyi gelişirse içeride o kadar iyi olmaz mı? Gelişimi de tamamlanmış olur.

Neden 40 ı bekletmesin. Ne kadar iyi gelişirse içeride o kadar iyi olmaz mı? Gelişimi de tamamlanmış olur.
40i beklemesinin amacı yok ki gelişimi güzelse kilosu iyiyse 36dan sonra sadece kilo alıyorlar bütün gelisimini tamamlamis oluyo ee doğunca zaten alçak kilo emerken

Selamlarr. Ben dün kontrole gittim. 19 u için tarih belirledik. Salı günü kontrole gideceğim cumada inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alacağım Doğum yaklaştıkça insan kendini inzivaya çekiyormuş onu anladım. Akraba eş dost ile bile konuşma zor geliyor o yüzden pek aktif olamıyorum bu dönemde.

Sezeryan olacak . Tabiki ne kadar içerde o kadar iyi ama zaten belli haftadan sonra sadece kilo için kalıyor bildiğim kadarıyla. Üstelik normal doğum başlama ihtimali de gündeme geliyor risk yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…