2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde ilk.defa aksam.ustu aldi k.trafige takıldık daha da almam en guzel vakit öğle vakti..mesai saatleri değişti çoğu yerde o yüzden sabah 10 da yoğun oluyor trafik

Annesi ona kavuşunca bütün düşüncelerin değişecek az kaldi hamileliğimizi de dolu dolu yasayalım
Tabiki değişecektir hamilelik başlı başına stres her kontrolden birşey eksik çıktık çok nadirdi doktorun herşey çok güzel dediği ama yine de dolu dolu yaşamaya çalıştım şükür ki dermansız hiçbir derdimiz olmadı çözümü olan şeylerdi hep. Zaten tüp bebekle oldu onun üzerime kattığı stres de vardı herzaman. Çok şükür sıkıntılı zamanlar geçti artık sona geldik yine de herşeyine rağmen hamilelik çok güzelmiş çok farklı bir hismiş Allah herkese nasip etsin şimdiden içimdeki kıpırtıyı özleyeceğimi hissediyorum ama kucağımda olacağı hissi de bambaşka olacak. Sağlıkla gelsin hepsi inşallah tek duam.❤
Bizde ilk.defa aksam.ustu aldi k.trafige takıldık daha da almam en guzel vakit öğle vakti..mesai saatleri değişti çoğu yerde o yüzden sabah 10 da yoğun oluyor trafik
Ben hep cumartesilere randevu alıyordum yasak var ya sabahtan gitmek sorun olmuyor yollar boş oluyordu zaten ama bu defa pazartesi gideceğim ve öğleden sonra gideceğim
Veririm canım kendime güveniyorum o konuda sağlıklı beslenme mantığını çözdüm iki aylık iş o bi doğurayım da gerisi kolay
Harikasın işte bu motive lazım hepimize, önce inanmak gerekiyor

Ohh benim de hazır ama çanta değil bavul diyelim biz ona
Ya benimde orta boy koca valiz anca yetti insallah komik olmaz ya 1 valiz birde minik bi sirt cantam hazir sirt cantamda basit seyler koydm pecete sarj aleti gbi seyler valizde kiyafetler demesinler hastaneyemi gelio tatilemi

Randevuyu cuma gününe çektik canım eşimin işi çıktı o da olmak istedi cuma günü unutmazsam sorarım tekrar madem inşallah aminn

Randevuyu cuma gününe çektik canım eşimin işi çıktı o da olmak istedi cuma günü unutmazsam sorarım tekrar madem inşallah aminn
Tüh ben de bugün haber verirsin kesin diyordum neyse olsun kuzucum randevuyu ileri tarihe atmayı da hiç sevmiyorum ben de cumartesi gidecektim ne güzel ama pazartesi gitmek zorunda kalacagim. Cuma günü eşime uymadı uysa cuma gidecektim. O zaman kim sorarsa birbirine haber versin diyelim Bu arada 2021 doğum fiyatlarını öğrendin mi ben henüz sormadım?

Ohh benim de hazır ama çanta değil bavul diyelim biz ona
Benimde bavul canim lafın gelişi canta çokta abartmayi düşünmüyorum tatile gider gb .bavul puset birde sirt çantası .ben koluma çanta takamıyorum sırt çantası modeller ile rahatım boyun düzlesmem var.

Ya benimde orta boy koca valiz anca yetti insallah komik olmaz ya 1 valiz birde minik bi sirt cantam hazir sirt cantamda basit seyler koydm pecete sarj aleti gbi seyler valizde kiyafetler demesinler hastaneyemi gelio tatilemi
Artık hep öyle ama demezler eskiden normal doğumda fakan hemen eve yollanırdı şimdi kalıyorsun kalınca da gerekiyo napalım

Ben de orta boy valız ve sırt cantası yaptım mecbur yani anca sıgıyorlar

Annem de alır yanına kıyafet bizim de öyle olur heralde şuanlık böyle

Benimde orta boy valiz, sırt çantası ve puset oldu. Hatta kalın battaniyeyi valize sığdıramadım pusetin içine koydum

Ben de orta boy valız ve sırt cantası yaptım mecbur yani anca sıgıyorlar
Aynen öyle canım bende komik olur mu dedim ama anca aldı çok sade olmasına ragmen ben çok abartmadım da youtubede falan görüyorum baya tatile çıkıyorlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…