2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sırt üstü yatsam nolurdu bilmiyorm sezeryan yerim çok sızladı karnımı çok mu sıktı acaba lastikler ondan mı bilmiyorum nerden sonra ultrasona girdim doktor karnıma bakarken çok canım yandi
Canım maaşallah çok iyi zaten zar zor öğrendik cinsiyetini yinemi demedi

Nst 35 de mi bagliyorlar

Bana da 40a kadar beklememek mantıklı geldi tabi. Zaten 39da alırız dedi ben de bebiş hep 38 39 gibi doğsa ne güzel olur diyordum Bir takım sıkıntılar olabiliyormuş galiba çok fazla beklerlerse.
Haklısın canım üstesinden gelemeyeceğimiz birşey olmayacak inşallah.
Yok çok azalmamış canım sordumda önemli değil o kadar ama dikakt et yinede dedi haftaya tekrar bakılsın mutlaka dedi
Su tuketimim iyidir aslında ama bu hafta az içtim biliyorum üşendim kalkıp kalkıp icmeye
Çok önemli miktarda değilse eminimki toparlar birdahaki kontrole. zaten neler iyi geliyor sen de biliyorsun bol su armut vs tüket bakalım
Neden 40 ı bekletmesin. Ne kadar iyi gelişirse içeride o kadar iyi olmaz mı? Gelişimi de tamamlanmış olur.
Belli bir sorun sebebi ile kesin sezaryen olacağı belirlenen gebelerde çok fazla beklemek riske girmek demektir dedi. Belli bir haftadan sonra malesef ki 1000 bebekten 3 tanesi ölü doğuyor bu riski ben göze alamam bebeği riske atamam ki siz de atamazsın eminim ki dedi. Zaten 39. Hafta çokta erken bir hafta değil doğum için diye düşünüyorum belkide bebek 38de kendisi gelmek isteyecek. Umarım 39a kadar bekler de doktorun dediği vakite kadar içeride kalır.

Hayırlı olsun canım. Benimde salı kontrolüm var, 19 u da sezeryan tarihim. Aynı gün olucak kavusma
Iyice ağırlastım, her şey zor geliyor.

İnşallah canım sağ salim kucağına alıp burda kızlar ben doğurdum dediğin günleri görürüz hayırlısıyla gelsin kuzucuğun şurda bi şey kalmamış çok heyecanlı

Hayırlı olsun canım. Benimde salı kontrolüm var, 19 u da sezeryan tarihim. Aynı gün olucak kavusma
Iyice ağırlastım, her şey zor geliyor.
Aa süper aynı gün doğuruyoruz
İnşallah canım sağ salim kucağına alıp burda kızlar ben doğurdum dediğin günleri görürüz hayırlısıyla gelsin kuzucuğun şurda bi şey kalmamış çok heyecanlı
İnşallah ayağımı sürüyorum peşimden pıtır pıtır doğurun

Kızlar Ben şuanda 34. Haftadayım şu 1 haftadır her gece özellikle sabaha doğru saat 5 gibi sancılarım oluyor öyle uyanıyorum düzenli devam edip geçiyor sizde de varmı böyle sancılar

Benim tek bebek oldugu halde sırtta sıkışma hissi nefes darlığı cok oluyor. Bazen de gögsümde oluyor baskı. Hatta sırtımdan dolayı ayakta durunca bayılcak gibi oluyodum gecen haftam cok zor geçti dedigin gibi yatınca kalbimde daha cok hissettim. Bebekler cok büyüdü normal ben de minyon bi tipim. Aslında senin gibi endiselendim ama sakinleştirdim kendimi bi sekilde. 9 aylık hamileyiz artık olacak bunlar bir gün az bir gün cok bitecek bir sekilde. Allah tez zamanda kolaylıkla atlamayi nasip etsin hepimize Sırtın nasıl? Ben sıcak su torbasıyla yumuşattim biraz nefes darlığımda azaldi. Farkında değilsindir belki seninde kasların gerilmiştir. Eşine masaj yaptırıp sıcak koymayı dene

Ay insallah canim allah kolaylik versin hepimize dedigin gibi sicak suyu deneyeyim. Yatinca epeyce sıkıntı yapiyor nefes darligi dedigin gibi ikizin 2 kati baskisi var hayirlisi

Masallah kilosu boyuna cok uzun sürmez senin bence dogum 39-40 i bekletmez
İyi maşallah kg ve boy. Gözünaydın canım bende cumartesi gircem nst ye. Kaç dk sürdü sırt üstü mü yoksa sol tarafa mı yatırdılar
Benim geçen nst 15dk sürmüştü sola yatırdılar hatta bir ara ben sırta döndüm kalp atısı hızlandı bebegin hemsire uyardı yan yat diye
30 35 dakka sürdü canım sola yattim sırt ustu yatirmadilar

Of hemde nasıl bunaldim nstde karnım acikti evde olsam acıkmam
Doğum tarihini daha vermedi sordum da ya 38de diyo 40i bekleyim oldu dicektim
Ben de yarın sorucam tarihi daha beklicek gücüm kalmadi ya omurgam cok zorluyo en son 39 hafta demişti yarın erkene alalim dicem bakalım uygunsa. Hem kendi gelmesinden de korkuyorum madem sezaryen olucam olsun bitsin
39 demişti benim doktorda. İcimden öyle dedim bende kendi gelir o zamana ya

Of kzızlar acayip bi şekilde bişeyler yiyorum ağzım hiç durmuyor. O değil 5 dk sonra tekrar aç hissediyorum kendimi bu son ayda kilo alınır dedikleri şeyi yaşıyorum
Ay bende de tam tersi. İki lokma yiyorum hemen tıkanıyorum. Ama tatlı seyler yiyorum, cikolatalı ballı ekmek falan. sanırım enerjim cabuk bittigi icin sekere karbonhidrata yöneldi vucut. Ki iyi değil biliyorum Hic kilo almadim nasıl olduysa 4 haftadır. ama bebek alıyor o da garip sanırım ilk zamanlar hızlı alan son ay almıyo ya da bende bi gariplik var

Ay insallah canim allah kolaylik versin hepimize dedigin gibi sicak suyu deneyeyim. Yatinca epeyce sıkıntı yapiyor nefes darligi dedigin gibi ikizin 2 kati baskisi var hayirlisi
Sırt üstü yatma zaten eğer yatıyorsan damarlara iyice baskı oluyormuş. Ben yatamıyorum hiç rahatsız hissediyorum. Oturur pozisyonda da mutlaka yan taraflarıma ağırlık ver. Sırtından güç alma. Muhtemelen kas gerilmelerine ve ciğere baskısına bağlı yasıyoruz. Ben böyle dikkat ederek ve sıcak suyla biraz rahatladım inş sana da iyi gelir

İnsallah canim sagol sirt ustu yatmam nerdeyse imkansiz direkt nefesim kesiliyo bakalim zaten doktor ancak 2 hafta daha dayanirsin dedi hayirlisi

Kızlar Ben şuanda 34. Haftadayım şu 1 haftadır her gece özellikle sabaha doğru saat 5 gibi sancılarım oluyor öyle uyanıyorum düzenli devam edip geçiyor sizde de varmı böyle sancılar
İlk gebelik mi? İlk gebeliklerde vücut ilk defa açıldığı için bu tarz sancılar olabiliyor ve insan panikleyebiliyor. Herhangi bir alıntı, su gelmesi, kan vs yoksa ve bebeğin hareketleri hissediliyorsa, doktor kontrolünene gidene kadar korkmaya gerek yok derim.
Ama tabi kontrolde doktoruna sorarsın.

İnsallah canim sagol sirt ustu yatmam nerdeyse imkansiz direkt nefesim kesiliyo bakalim zaten doktor ancak 2 hafta daha dayanirsin dedi hayirlisi
35 hafta olmus zaten bundan sonra gelseler de sorun olmaz ikiz annelerine hayranım valla ya kendini tebrik et masallah cok güclüsünüz. tek bebek böyleyse ohoo sizi düsünemiyorum Kadın güçsüzdür diyenler utansin ya mükemmel bedenlerimiz var. Geçen eşim bası ağrıyor diye duvara kafa atacakti

Çok teşekkür ederim canım evet ilk gebelik adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama 15 dk ya geçiyor nst de çıkmıyor hiç ağrı herşey iyi diyorlar senin dediğin gibi galiba

İkiz zor valla diyorum ki tek nasil sirf bunu ogrenmek icin 3.yapacam
Erkekler oyle tirnagi kirilsa 3 gun aciyor

Ben heralde bu 3 haftada 3 kilo alırım. Hani yemeyim diyorum ama cidden aç hissediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…