2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2.50de zaman geçsin diye oyalanarak ev topluyorum sonra bakıcam saat gelmiş
Birazcık daha varmış öğleden sonra olan kontrolleri sevmiyorum ama ben de ikidir öğleden sonra alıyorum eşim öyle istiyor diye beklemek zor geliyor
Aynen kuzucum tam günü kesinleştirmedik ama 39. Haftada alırız demişti doktorum o da 17 gün sonrasına denk geliyor
İnanki bebeğe kavuşma şekli umrumda değil sezaryen ya da normal ikisi de bana bebeğimi getirecek Ben direk operasyonlara ameliyatlara karşı korkuyorum genel hepsine yani sırf sezaryene özel değil o yüzden normal istiyordum Dediğin gibi bebeğime kavuşma hissi ile geri plana atmaya çalışıyorum korkumu
Helal olsun tutturdun cidden ama duuur daha herşey bitmedi Bebeğin kilo konusuna artık takılmamaya karar verdim sayenizde içim rahatladı çünkü. Hayırlısı ne ise o olsun

Sor sor benim de kontrol var bugun ben de sorayim
Tamam soralım bakalim
Bende öğleden sonra seviyorum çünkü sabah vakit geciyo bi şekilde ev topla kahvaltı yap ama bu kadar geç değil tabi 1 buçuk 2 en güzeli vakit geçmiş oluyo git gel

Ay aralari kisa olunca abiden kalanlar cok iyi oluyor benim oglum kocaman oldu bide cinsiyetler farkli ilk gebelik gbi oldu benim icin cogu seyi unutmusum valla
Masallah sizinde cok güzel olur farkli cinsiyet.bende kız cok istemiştim kizim olsun ama nasip değilmiş neyse artik nasip 3.ye

Doğru daha bitmedi sen salma kendini gerçekten insanın bebeğine kavuşma hissi doğum şeklini düşünmenin ötesine geçiyo korkuların azalıyo bi cesaret özguven geliyo insana, o da dünyaya gelişin mucizelerinden biri işte ❤ minnoş minyon kızlarımız sağlıkla gelsinler inşallah aramıza tatlım

Bende öğleden sonra seviyorum çünkü sabah vakit geciyo bi şekilde ev topla kahvaltı yap ama bu kadar geç değil tabi 1 buçuk 2 en güzeli vakit geçmiş oluyo git gel
Aslında dediğin gibi o açıdan iyi çünkü sabah kontrole gittiğimiz zamanlar kahvaltı yapmıyorduk aç kalmayalım diye bir bardak süt ya da muz ağzımıza atar çıkardık dönüşte yapardık kahvaltıyı o açıdan öğlen gitmek daha iyi oldu doğru düzgün kahvaltı etmiş oluyoruz dönüşe iş kalmıyor bende 13.30a aldım

Evet, geç döllenme birde o zamanlar yoğun zamanımdı, stres vardı, ondan geç oldu diye düşünüyorum.

Amiiin
Senin toplam kaç oldu kilon
Aynen kuzucum o kavuşma anını milyon kere hayal ettim kafamda ve yaşamak istiyorum artık inşallah o ana sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Amiiin
Senin toplam kaç oldu kilon
Aynen kuzucum o kavuşma anını milyon kere hayal ettim kafamda ve yaşamak istiyorum artık inşallah o ana sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Amiiin kuzum ben kilo konusu açılınca yengeç misali yandan yandan sıvışıyorum artık ilk hamilelikte 13 almıştım çok rahat verdim ama şimdi hamilelik öncesi diyetisyene gidip 49a düştüğüm için biraz fazla aldım toplam 15im şu anda en fazla 16 olur diye düşünüyorum

Diyetisyenle kilo verdiğin için ve diyeti bıraktığın için daha fazla kilo almışsındır muhtemelen ama 16 bile olsa bence çok değil zaten 16 kiloya kadar normal diye okumuştum bir yerde. Daha önce vermişsin yine verirsin diye düşünüyorum

Annesi ona kavuşunca bütün düşüncelerin değişecek az kaldi hamileliğimizi de dolu dolu yasayalım

Veririm canım kendime güveniyorum o konuda sağlıklı beslenme mantığını çözdüm iki aylık iş o bi doğurayım da gerisi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…