Ayy mutlaka ogrenmeliyiz bunun gercekligini ben bi tirstimUmarim degildir cnki ben ayilamiyorm genel anesteziden detox yaparim heralde son 2 gun bide yururum odem atmak icin
Ben bugün gitcem doktora soruyum muAyy mutlaka ogrenmeliyiz bunun gercekligini ben bi tirstim
Sor sor benim de kontrol var bugun ben de sorayimBen bugün gitcem doktora soruyum mu
Birazcık daha varmış öğleden sonra olan kontrolleri sevmiyorum ama ben de ikidir öğleden sonra alıyorum eşim öyle istiyor diye2.50de zaman geçsin diye oyalanarak ev topluyorumsonra bakıcam saat gelmiş
Aynen kuzucum tam günü kesinleştirmedik ama 39. Haftada alırız demişti doktorum o da 17 gün sonrasına denk geliyor17 gün müüüzaman nasıl geçti di mi kuzum ya 9aylık serüvenin sonuna geldik hepimiz, öyle böyle hepimiz kavuşucaz inşallah bebişlerimize kavuşma şeklinden çok sağlıkla kavuşmamız önemli sen de ona odaklan ben demek ki başta sende o ideal kilo ışığını görmüşüm boşuna konuşmam yani bebeğin de kilosu iyiydi hatırladığım kadarıyla kuzum hatta doğana kadar 3ü geçer demiştik
Tamam soralım bakalimSor sor benim de kontrol var bugun ben de sorayim
Bende öğleden sonra seviyorum çünkü sabah vakit geciyo bi şekilde ev topla kahvaltı yap ama bu kadar geç değil tabi 1 buçuk 2 en güzeli vakit geçmiş oluyo git gelBirazcık daha varmış öğleden sonra olan kontrolleri sevmiyorum ama ben de ikidir öğleden sonra alıyorum eşim öyle istiyor diyebeklemek zor geliyor
Aynen kuzucum tam günü kesinleştirmedik ama 39. Haftada alırız demişti doktorum o da 17 gün sonrasına denk geliyor
İnanki bebeğe kavuşma şekli umrumda değil sezaryen ya da normal ikisi de bana bebeğimi getirecekBen direk operasyonlara ameliyatlara karşı korkuyorum genel hepsine yani sırf sezaryene özel değil o yüzden normal istiyordum Dediğin gibi bebeğime kavuşma hissi ile geri plana atmaya çalışıyorum korkumu
Helal olsun tutturdun cidden ama duuur daha herşey bitmediBebeğin kilo konusuna artık takılmamaya karar verdim sayenizde içim rahatladı çünkü. Hayırlısı ne ise o olsun
Masallah sizinde cok güzel olur farkli cinsiyet.bende kız cok istemiştim kizim olsun ama nasip değilmiş neyse artik nasip 3.yeAy aralari kisa olunca abiden kalanlar cok iyi oluyor benim oglum kocaman oldu bide cinsiyetler farkli ilk gebelik gbi oldu benim icin cogu seyi unutmusum valla
Doğru daha bitmedi sen salma kendiniAynen kuzucum tam günü kesinleştirmedik ama 39. Haftada alırız demişti doktorum o da 17 gün sonrasına denk geliyor
İnanki bebeğe kavuşma şekli umrumda değil sezaryen ya da normal ikisi de bana bebeğimi getirecekBen direk operasyonlara ameliyatlara karşı korkuyorum genel hepsine yani sırf sezaryene özel değil o yüzden normal istiyordum Dediğin gibi bebeğime kavuşma hissi ile geri plana atmaya çalışıyorum korkumu
Helal olsun tutturdun cidden ama duuur daha herşey bitmediBebeğin kilo konusuna artık takılmamaya karar verdim sayenizde içim rahatladı çünkü. Hayırlısı ne ise o olsun
Aslında dediğin gibi o açıdan iyi çünkü sabah kontrole gittiğimiz zamanlar kahvaltı yapmıyorduk aç kalmayalım diye bir bardak süt ya da muz ağzımıza atar çıkardık dönüşte yapardık kahvaltıyı o açıdan öğlen gitmek daha iyi oldu doğru düzgün kahvaltı etmiş oluyoruz dönüşe iş kalmıyorBende öğleden sonra seviyorum çünkü sabah vakit geciyo bi şekilde ev topla kahvaltı yap ama bu kadar geç değil tabi 1 buçuk 2 en güzeli vakit geçmiş oluyo git gel
Evet, geç döllenmeYaa kilo almama gibi bir çabam olmadı aldım ama ideal sınırlar içinde de kalabildim farkında olmadan sanırımBenden ziyade bebiş alsaydı iyiydi. Uf herkes bana dönmez sezaryen yolu göründü diyor Hayırlısı olsun bu fikre de alışmaya çalışıyorum benim için zorda olsa
Sezaryen olacaksam 4 haftam bile yok 17 günüm kalıyor aşağı yukarı
Ay alıntının yarısını sildim kazayla
Sorma kuzum elim sürçtü2000 küsür yazacağıma 1e basmışım geç fark ettim düzeltemedim de mesajı
Takılmamana sevindim dediğin gibi son zamanlar zaten doğuma kadar idare ederdir muhtemelen
Hep aynı şeyleri söylenme değişik değişik söylen
Sağlıkla gelsin inşallah geç döllenme mi olmuştu?
Sorsana canm benim yarin kontrolumBen bugün gitcem doktora soruyum mu
Tesekur edrim Allah gonlune gore versin insallahMasallah sizinde cok güzel olur farkli cinsiyet.bende kız cok istemiştim kizim olsun ama nasip değilmiş neyse artik nasip 3.ye
AmiiinDoğru daha bitmedi sen salma kendinigerçekten insanın bebeğine kavuşma hissi doğum şeklini düşünmenin ötesine geçiyo korkuların azalıyo bi cesaret özguven geliyo insana, o da dünyaya gelişin mucizelerinden biri işte ❤ minnoş minyon kızlarımız sağlıkla gelsinler inşallah aramıza tatlım
Anladım canım doğum hesabı yapmak biraz kafa karıştırıcı oluyor geç döllenme olunca.Evet, geç döllenmebirde o zamanlar yoğun zamanımdı, stres vardı, ondan geç oldu diye düşünüyorum.
Amiiin kuzumAmiiin
Senin toplam kaç oldu kilon
Aynen kuzucum o kavuşma anını milyon kere hayal ettim kafamda ve yaşamak istiyorum artık inşallah o ana sağlıkla kavuşuruz hepimiz❤
Diyetisyenle kilo verdiğin için ve diyeti bıraktığın için daha fazla kilo almışsındır muhtemelen ama 16 bile olsa bence çok değil zaten 16 kiloya kadar normal diye okumuştum bir yerde. Daha önce vermişsin yine verirsin diye düşünüyorumAmiiin kuzumben kilo konusu açılınca yengeç misali yandan yandan sıvışıyorum artık ilk hamilelikte 13 almıştım çok rahat verdim ama şimdi hamilelik öncesi diyetisyene gidip 49a düştüğüm için biraz fazla aldım toplam 15im şu anda en fazla 16 olur diye düşünüyorum
Lütfen o 15 demi 5 değilBenden daha az kilo alanlar var ama lütfen5. Kilomuda almışım bugün itibariyle
Açılmanın dusmaninolmasin diyorum şu içiyor muşuz bide agrinyok açılma yok hehehAnlamadim kiz
Ayy gercek olmasin
Aynen su yok bitti sen komple kati beslen
Ilkinde de son zamanlarda.odem oluştu bende ama hic sorun olur demedi doktor sorun bakalim bende.merak ettimAyy mutlaka ogrenmeliyiz bunun gercekligini ben bi tirstim
Annesi ona kavuşunca bütün düşüncelerin değişecek az kaldi hamileliğimizi de dolu dolu yasayalımBirazcık daha varmış öğleden sonra olan kontrolleri sevmiyorum ama ben de ikidir öğleden sonra alıyorum eşim öyle istiyor diyebeklemek zor geliyor
Aynen kuzucum tam günü kesinleştirmedik ama 39. Haftada alırız demişti doktorum o da 17 gün sonrasına denk geliyor
Okudum mesajları hep haberim varK KurkmantoluS Hoş geldin canım uzun oldu ya hemen gelemedim neyseki kimse doğurmadı bişey kaçırmadın
Veririm canım kendime güveniyorum o konuda sağlıklı beslenme mantığını çözdüm iki aylık iş oDiyetisyenle kilo verdiğin için ve diyeti bıraktığın için daha fazla kilo almışsındır muhtemelen ama 16 bile olsa bence çok değil zaten 16 kiloya kadar normal diye okumuştum bir yerde. Daha önce vermişsin yine verirsin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?