2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 haftada 3 kılo bıse degıll :) pis seyler yeme paketlı seyler evde yapılan seyleri yıyebılırsın

Ben de önceden haftada 1 kg alıyodum bosver ye gitsin surda dogurcaz zaten ne kaldı. Ben aburcuburu hiç kesmedim mesela ne cekiyosa canim yedim her seyden. Tabi abartmamak sartıyla
Valla kızlar ya Allah affetsin ben yiyorum herşeyi. Bugün cips yedim dün hamburger

Yani onunda tadını bilsin

Neye göre oluyor acaba ya. Bizde ücretsiz
Benm sıgorta karsıladıgı ıcın herseyı para ödemıyırum ama görunce şok olmadım deıl burda bazı kızlar 30 fln yazmıstı bazıları da senın gibi ucrestsız demıslerdi hastane abartmıs yazık gunah o paraya

Canım maaşallah çok iyi zaten zar zor öğrendik cinsiyetini yinemi demedi

Nst 35 de mi bagliyorlar
Cinsiyetini ben özelde öğrenmiştim kuzu 15 haftalıkken zübeyde 18. Haftada bi doktor söyledi bi daha hicbi doktor söylemedi söylemiyoruz diye biliyosun o yüzden buraya geldim bugün çok uğraştı ama doktor bacakları kapatmisti

Yok canım çok değil mesanesi de dolu daha çişini yapcak tamam ama haftaya bakılsın tekrar dedi bol bol su içtim gelince
Zaten sezeryan benimki canım 40i bekletmez
ilknurrr22 maşallah kuzuya. canım zaten az kaldı. Suyu dert etme artık dikkat edersin zaten baya büyüdü bebişler.
Aynen kuzu az kaldı çok şükür

Kızlar bugün bebek bezi almam lazım kart döndü de
Prima için iyi değil diyen var mühendisoglu incelemiş siz neler aldınız
Ayrıca ıslak mendil için de en doğal turco baby demiş incediniz mi?

Gorumcem Bim den almış memnun ama kremli o zararlı diyor onun içinde...
Prima yan ürünü pampers nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…