- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.606
- 158
AnladımmmBana da 40a kadar beklememek mantıklı geldi tabi. Zaten 39da alırız dedi ben de bebiş hep 38 39 gibi doğsa ne güzel olur diyordumBir takım sıkıntılar olabiliyormuş galiba çok fazla beklerlerse.
Haklısın canım üstesinden gelemeyeceğimiz birşey olmayacak inşallah.❤
Çok önemli miktarda değilse eminimki toparlar birdahaki kontrole.zaten neler iyi geliyor sen de biliyorsun bol su armut vs tüket bakalım
Belli bir sorun sebebi ile kesin sezaryen olacağı belirlenen gebelerde çok fazla beklemek riske girmek demektir dedi. Belli bir haftadan sonra malesef ki 1000 bebekten 3 tanesi ölü doğuyor bu riski ben göze alamam bebeği riske atamam ki siz de atamazsın eminim ki dedi. Zaten 39. Hafta çokta erken bir hafta değil doğum için diye düşünüyorum belkide bebek 38de kendisi gelmek isteyecek.Umarım 39a kadar bekler de doktorun dediği vakite kadar içeride kalır.
Ben de bugün kendimi ödüllendirdim hamburger yedim. Kaç aydır yemiyordum çok özlemişim. Önümüzdekş haftalarda da şırdan yiyeceğim hep aklımda ama fırsat olmadı almak için. Ne zamandır canım çekiyor.Valla kızlar ya Allah affetsin ben yiyorum herşeyi. Bugün cips yedim dün hamburger
Ben de plates topunda geçen zıplıyordum. Bugün doktora sordum yapabilirsin egzersizlerini dedi.Valla ben bugün 5 er 5 er toplam 35 squat yaptım
2li jumbo dediğin su mu 2li paket halinde geliyo 80 adet ama 40li paketlerde geliyo bende 160li diye aldım 4 paket halinde geldi ıslak mendilinde resmini yüklüyorumBio natural yeni çıkan mi?
Birde içeriğinde 2li Jumbo diyor ne demek acaba bilginiz varmı
Benm de primalarım 4 lü pakette geldi2li jumbo dediğin su mu 2li paket halinde geliyo 80 adet ama 40li paketlerde geliyo bende 160li diye aldım 4 paket halinde geldi ıslak mendilinde resmini yüklüyorum
106 mı, yok artık gerçekten. Basit bişey yani o nasıl bir ücret öyleBu arada Nst ücreti konusulmustu bi ara bugun fatura da Nst Ücretini 106 Tl görünce aklım şaştıBu kdr yuksek olmamalıydı
Benim tüm tanıdıklarım prima kullandı, hepsi de çok memnun. Deneme yanılma yoluyla bulursun ancak. Ben bugün Civil de indirim gördüm Prima Premium Care 1 numara 70'li Yenidoğan paketi 64.90 dı ben Prima tercih ettim. Bi al dene beğenmezsen eğer Sleepy alırsın. Ben memnun kalmazsam eğer Sleepy Bio Naturale geçerim diye düşünüyorum. Islak mendil olarak da şuan Unibaby'nin ıslak mendilini aldım ama yenidoğan için ayrı bir ıslak mendil gösteriyoe karar veremedim. Acaba ilk zamanlar ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuklarından mı kullansam ıslatıp diye düşünüyorum.Kızlar bugün bebek bezi almam lazım kart döndü de
Prima için iyi değil diyen var mühendisoglu incelemiş siz neler aldınız
Ayrıca ıslak mendil için de en doğal turco baby demiş incediniz mi?
Valla bılemedım ben de106 mı, yok artık gerçekten. Basit bişey yani o nasıl bir ücret öyle
Evet 2li paketi Jumbo anlamını çözemedim de ilk kez kullanacağım için kafam karıştı2li jumbo dediğin su mu 2li paket halinde geliyo 80 adet ama 40li paketlerde geliyo bende 160li diye aldım 4 paket halinde geldi ıslak mendilinde resmini yüklüyorum
Prima pampers aynı marka sadece yurtdışında bazı ülkelerde adı pampersÇoğumuz sleppy natural aldık bez olarakta şimdilik sleppy bide prima aldim 2 numara
Doğumun çok yakın. Egzersiz yapıp normal doğumu başlatırsan ne olacak :)Normal dogum isteyenler egzersiz yapıyor mu? Benim sezaryen olcak ama yapsam nolur ki?
Ben de uni baby ve sleepy stoğu yapmıştım ama mühendisoglu baby turco önerince şaşırdım içinde bı madde varmışBenim tüm tanıdıklarım prima kullandı, hepsi de çok memnun. Deneme yanılma yoluyla bulursun ancak. Ben bugün Civil de indirim gördüm Prima Premium Care 1 numara 70'li Yenidoğan paketi 64.90 dı ben Prima tercih ettim. Bi al dene beğenmezsen eğer Sleepy alırsın. Ben memnun kalmazsam eğer Sleepy Bio Naturale geçerim diye düşünüyorum. Islak mendil olarak da şuan Unibaby'nin ıslak mendilini aldım ama yenidoğan için ayrı bir ıslak mendil gösteriyoe karar veremedim. Acaba ilk zamanlar ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuklarından mı kullansam ıslatıp diye düşünüyorum.
Daha iyi bi paketi komple hastaneye gotururuzBenm de primalarım 4 lü pakette geldi
Yanlış alıntı yapmışsın hayatimPrima pampers aynı marka sadece yurtdışında bazı ülkelerde adı pampersaynı marka yani.
Hahahah uykudan uyandım direk buraya koştum.Daha iyi bi paketi komple hastaneye gotururuz
Yanlış alıntı yapmışsın hayatim
Aynı marka ama o pampers içeriği olarak doğalmis ekliyorum hemen incelemesiniPrima pampers aynı marka sadece yurtdışında bazı ülkelerde adı pampersaynı marka yani.
Anladım, peki unibabynin yenidoğan için olanı mı aldın yoksa normalini mi? Yenidoğan için özel ıslak mendil çıkarmışlar ya ondan sordum. Ayrıca pampers ile prima aynı marka canım. Yurtdışında bazı yerlerde prima pampers adıyla satılıyor. Aynı ürün aynı marka sıkıntı yok yani.Ben de uni baby ve sleepy stoğu yapmıştım ama mühendisoglu baby turco önerince şaşırdım içinde bı madde varmış
Valla kuzu benim hic acimadi jel surdu zaten burda bisuru sey okumustum belki suyun gelir dye evi flan bile temizlesmistm cok basitti 5 -10 saniye surduYaaa öylemi boşuna korkutmuyum kendimi çok sağol rahatladım gerçekten
Ben bezi 1 numara prima premium aldım. Islak mendilde dalin aldım.Kızlar bugün bebek bezi almam lazım kart döndü de
Prima için iyi değil diyen var mühendisoglu incelemiş siz neler aldınız
Ayrıca ıslak mendil için de en doğal turco baby demiş incediniz mi?
Aqua pure ve premium care ayrıAynı marka ama o pampers içeriği olarak doğalmis ekliyorum hemen incelemesini
Gebelikte sakat at zararlı diye biliyorum canımBen de bugün kendimi ödüllendirdim hamburger yedim. Kaç aydır yemiyordum çok özlemişim. Önümüzdekş haftalarda da şırdan yiyeceğim hep aklımda ama fırsat olmadı almak için. Ne zamandır canım çekiyor.
İyi yürüyormuşun. Ben belki 100 adım atmıyorumdur evin içindeBen de plates topunda geçen zıplıyordum. Bugün doktora sordum yapabilirsin egzersizlerini dedi.İnternetten plates topuyla olan egzersizlere bakıp egzersiz yapacağım doğuma kadar. Bugün 8000 adım atmışım. Her zaman böyke yürüyemiyorum 10 günde bir anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?