2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Üst mesajlarda birisi çocuk doktoru soruyordu sanırım gözden kaçırdınız, onun için yazdım. Alakasız değil. Hayırlı doğumlar

Sanırım her topiğe girip yazıyo karalama kampanyası düzenlemiş doktora kumpas kurmuş
Bir gün bebeğinizi doktorunuza götürdüğünüzde aynen bizim gibi bir muamele gördüğünüzde, "karalama kampanyası düzenlemiş heheeheh kekeke" diyecek kadar keyifli olmanızı dilerim. Daha önceki entrylerde, bu topicte İstanbul'da çocuk doktoru soran var. Ben gerekli yerlere şikayetimi yaptım zaten, fikre muhtaç olan insanları bu deneyimimle ilgili bilgilendirmek için zamanımı harcayıp şuraya yazdım. Siz dalga geçip keke kiki gülerken dikkat edin aynısı yaşadığınız şehirde başınıza gelmesin

Kızlar çantanıza neler koydunuz söyler misiniz bende ona göre eksik var mı bir daha bakayım
Bebek ıcın 3 takım , kalın battanıye penye battanıye müslin örtü, ekstra çorap ve agız mendili, alt acma-bez-ıslak mendil-emzik-biberon-pişik kremi-çay kaşığı-pamuk
Kendım ıcın 2 takım pijama-gecelik-sabahlık-iç çamaşırı-çorap-depend-sıcak su torbası-nescafe-su ısıtıcı-gögus kremi-terlik- kirliler için çöp torbası-tuvalet kagıt örtüsü -kucuk havlu-makyaj malzemeleri az ve öz-taç toka- sut sagma makınesı arabada durcak lazım olursa yukarıya cıkartılmak uzere

Günaydınlar güzel anneler
Kontrollerden güzel haberlerle dönün inşallah benim dw yarın sabah çok heyecanlı.
Gece uykuları acayip zorlaştı. Sabahta kadar yat kalk bi garip oluyorum. Mise bulantısı, tuvalet ihtiyacı bebeler bizi hazırlıyor galiba geldiklerinde olacaklara

Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun. Bugün benim gibi kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin. Ben bugünlerde çok uykucu oldum. Hiç uyuyamazken şimdi başımı yastığa koyduğumda anında dalıyorum gündüz bile uyuyorum artık günleri belirlenenler var, çok heyecanlı. Mis kokuları içimize çekmeye çok az kaldı ❤❤❤

Benim de başıma hastanelerde birçok şey geldi ama gelip de buraya topik topik yazmadım yazmam da bana göre değil. Iyi uğraşlar.

Benim de bugün kontrolüm var canım güzel haberlerle gelelim inşallah ❤❤

Sizin sorunuzu cevapladım ama gereksiz tartışmalara girmemek adına buraya commentinizi alıntılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…