- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
HarikaGünaydın kızlarbugün kontrolü olan herkes güzel haber alir inşallah. Bende az önce çıktım 3400 gr 51 cm dedi haftaya bugün kucağımda olacak nasipse
Açılış sende inşallah çok güzel haber canım yabebegin kilosu boyu da gayet iyi maşallah sağlıkla doğsun inşallah
Benim kardeşim 4800 doğmuş. Hemde normal doğurmuş annem vakumla. Fotoğrafları var ilk günün, 3aylık bebek gibiymiş3.5ideal 5.kilo.dogani gordum.nasil.bir gurbuzluktur o
Doktor sana açılman var diyip bugün doğuma aliyomusAaah o günleri de görebilcez mi bakalım sürpriz yapıp deriz belki be
Maşallah gözün aydinGunaydinlarr hastanedeyim kontrole geldim benim minnak kizm 3.100 gram olmus msallah kuzuma nstye baglanicam sira bekliyorum
Açılışı mascara yapacaktı ama kuyrukluyıldızın ki bi gün onceymis çok heycanliGidişat onu gösteriyo zaten hadi bakalım açılışı kim yapcak ben sıramı savdım
Ay çok heycanlı hadi doğurunda önümüzü acın kizlarGünaydın kızlarbugün kontrolü olan herkes güzel haber alir inşallah. Bende az önce çıktım 3400 gr 51 cm dedi haftaya bugün kucağımda olacak nasipse
Günaydın canım gözün aydın normal doğum yapcaksan ne güzel çok kiloluyu doğurmakta meseleGünaydın kizlar masallah bugun kontrolü olan epey kisi varmis bende yeni çıktım. 2900 olmuş en fazla 3300 olarak doğar dedi bende cok iri olsun istemiyorum doğumu zorlasmasin diye. Sali nst için cuma da cati muayenesi için çağırdı. Başı epey aşağıya inmiş dedi. Umarim diğer arkadaşlar da güzel haberlerle gelirler.
Günaydın canım, güzel haberler başladıGünaydın kizlar masallah bugun kontrolü olan epey kisi varmis bende yeni çıktım. 2900 olmuş en fazla 3300 olarak doğar dedi bende cok iri olsun istemiyorum doğumu zorlasmasin diye. Sali nst için cuma da cati muayenesi için çağırdı. Başı epey aşağıya inmiş dedi. Umarim diğer arkadaşlar da güzel haberlerle gelirler.
Aynen canim doğum kolay olsun diye elimden geleni yapıyorum bebisim de çok kilo almayarak bana destek oluyor sanırımDoktor sana açılman var diyip bugün doğuma aliyomus
Maşallah gözün aydin
Açılışı mascara yapacaktı ama kuyrukluyıldızın ki bi gün onceymis çok heycanli
Ay çok heycanlı hadi doğurunda önümüzü acın kizlar
Günaydın canım gözün aydın normal doğum yapcaksan ne güzel çok kiloluyu doğurmakta mesele
Allah kolay doğum nasip etsin hepimize❤
Sagol kuzum insallah bugün sende güzel haberlerle gelirsin. Nst ye girdim hic sanci yoktu baya 10 falandi hic yukarısıni görmedi ben belki ufak ufak başlamıştır diyordum başlamamış demek.Günaydın canım, güzel haberler başladınormal doğum istiyorsun, kilosu çok iyi maşallah bugün nst ye girdin mi?
Maşallah canımGunaydinlarr hastanedeyim kontrole geldim benim minnak kizm 3.100 gram olmus msallah kuzuma nstye baglanicam sira bekliyorum
Ay yok kiz saka yapiyorm okdar bende istemem 3.5. Yeterli oglumda oyle dogdu kilolu dogarsa aldigim yeni doganlari giydirememKız git 4 kilo olsa napacam bide sezaryen olcam diyon. Sağlıklı olsun da iri olmasına gerek yok. Yani bence
Şahsen ben benimkinin 3 buçuğu geçmesini istememgeçemezde heralde.
Oo aynen öyle daha ne olsunYok canım çok değil mesanesi de dolu daha çişini yapcak tamam ama haftaya bakılsın tekrar dedi bol bol su içtim gelince
Amiin kimseye göstermesin rabbim.Anladımmminşallah sağlıkla gelir. Rabbim evlat acısı göstermesin.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım umarım durabildiği kadar dururlarKizlar muhtemelen 2 haftam kaldi benim de 37 zor dedi doktor
Oy maşallah sizeGunaydinlarr hastanedeyim kontrole geldim benim minnak kizm 3.100 gram olmus msallah kuzuma nstye baglanicam sira bekliyorum
Kız sen 4 kilo bebeği ne yapcan ben burda ultrason yanılmasa da 2 kg doğmasa bari dua ederken 4 olsun istiyom deme ayıp kaçıyor maşallah kilosu gayet güzel bebeğininDoguma kdar olurmu acaba sezeryan olucagimdan. dert etmiyormsaglikli olsun en onemlisi o 3.5 goruruz insallah
Maşallah sizeGünaydın kızlarbugün kontrolü olan herkes güzel haber alir inşallah. Bende az önce çıktım 3400 gr 51 cm dedi haftaya bugün kucağımda olacak nasipse
İnşallah kolaycana kavuşursunuz miniğinle maşallahGünaydın kizlar masallah bugun kontrolü olan epey kisi varmis bende yeni çıktım. 2900 olmuş en fazla 3300 olarak doğar dedi bende cok iri olsun istemiyorum doğumu zorlasmasin diye. Sali nst için cuma da cati muayenesi için çağırdı. Başı epey aşağıya inmiş dedi. Umarim diğer arkadaşlar da güzel haberlerle gelirler.
Amin kuzumSagol kuzum insallah bugün sende güzel haberlerle gelirsin. Nst ye girdim hic sanci yoktu baya 10 falandi hic yukarısıni görmedi ben belki ufak ufak başlamıştır diyordum başlamamış demek.
Ya Maşallah çok güzel gelişimiGünaydın kızlarbugün kontrolü olan herkes güzel haber alir inşallah. Bende az önce çıktım 3400 gr 51 cm dedi haftaya bugün kucağımda olacak nasipse
Eveet heyecan dorukta bekliyoruzHaftaya yarın da mascara kavuşucakvalla başladı şaka maka
maşallahh cnmmm haftaya buyuk gün deseneGünaydın kızlarbugün kontrolü olan herkes güzel haber alir inşallah. Bende az önce çıktım 3400 gr 51 cm dedi haftaya bugün kucağımda olacak nasipse
Evet kuzum kuyrukluyıldız 1 günle öne geçti çok heyecanlıDoktor sana açılman var diyip bugün doğuma aliyomus
Maşallah gözün aydin
Açılışı mascara yapacaktı ama kuyrukluyıldızın ki bi gün onceymis çok heycanli
Ay çok heycanlı hadi doğurunda önümüzü acın kizlar
Günaydın canım gözün aydın normal doğum yapcaksan ne güzel çok kiloluyu doğurmakta mesele
Allah kolay doğum nasip etsin hepimize❤
YaaaAynen canim doğum kolay olsun diye elimden geleni yapıyorum bebisim de çok kilo almayarak bana destek oluyor sanırım
Günaydın kizlar masallah bugun kontrolü olan epey kisi varmis bende yeni çıktım. 2900 olmuş en fazla 3300 olarak doğar dedi bende cok iri olsun istemiyorum doğumu zorlasmasin diye. Sali nst için cuma da cati muayenesi için çağırdı. Başı epey aşağıya inmiş dedi. Umarim diğer arkadaşlar da güzel haberlerle gelirler.
Maşallah gözün aydın canım gelişimi de iyi gayet sağlıkla kucağına alman dileğiyleGünaydın kizlar masallah bugun kontrolü olan epey kisi varmis bende yeni çıktım. 2900 olmuş en fazla 3300 olarak doğar dedi bende cok iri olsun istemiyorum doğumu zorlasmasin diye. Sali nst için cuma da cati muayenesi için çağırdı. Başı epey aşağıya inmiş dedi. Umarim diğer arkadaşlar da güzel haberlerle gelirler.
Gözünaydın canım maşallah ya yola girmiş seninki deKızlar 2800 gram 48 cm olmuş 36 hafta ile uyumlu normal de 34+5 şim kanala girmiş kafası çok aşağıda nst giricem şimdi ona göre alttan muahane edecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?