Kızlar kalbi 140 larda atan var mı yaa çok rahatsız etmeye başladı çarpıntı dedikleri bu mu diyorum normal mi bilemedim doktoruma yazdım cevapta gelmedi
Kuzum bendede çarpıntı oluyor hatta ilaç kullanıyordum ben normalde doktora git mutlaka normal doğumu etkiliyor çarpıntı hatta 9a gireyim tekrar gel demişti bana kardiyoloji ritim holter takmıştı bana doktor
Kızlar o kadar domestos koslalı suda bekletmeme rağmen lekeler tamamen çıkmadı. Hala duruyor. Artık uğraşmayacağım. Çamaşırlae yıpranacak artık makinede
Benim tüm tanıdıklarım prima kullandı, hepsi de çok memnun. Deneme yanılma yoluyla bulursun ancak. Ben bugün Civil de indirim gördüm Prima Premium Care 1 numara 70'li Yenidoğan paketi 64.90 dı ben Prima tercih ettim. Bi al dene beğenmezsen eğer Sleepy alırsın. Ben memnun kalmazsam eğer Sleepy Bio Naturale geçerim diye düşünüyorum. Islak mendil olarak da şuan Unibaby'nin ıslak mendilini aldım ama yenidoğan için ayrı bir ıslak mendil gösteriyoe karar veremedim. Acaba ilk zamanlar ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuklarından mı kullansam ıslatıp diye düşünüyorum.
Evet ilk zamanlar temizleme pamuğunu ılık suyla sıkıp temizleseniz daha iyi olur.cunku coook hassas oluyor minikler.ben oyle yapmistim yine oyle yapcam
Kuzum bendede çarpıntı oluyor hatta ilaç kullanıyordum ben normalde doktora git mutlaka normal doğumu etkiliyor çarpıntı hatta 9a gireyim tekrar gel demişti bana kardiyoloji ritim holter takmıştı bana doktor
Günaydın kizlar masallah bugun kontrolü olan epey kisi varmis bende yeni çıktım. 2900 olmuş en fazla 3300 olarak doğar dedi bende cok iri olsun istemiyorum doğumu zorlasmasin diye. Sali nst için cuma da cati muayenesi için çağırdı. Başı epey aşağıya inmiş dedi. Umarim diğer arkadaşlar da güzel haberlerle gelirler.
Kızlar o kadar domestos koslalı suda bekletmeme rağmen lekeler tamamen çıkmadı. Hala duruyor. Artık uğraşmayacağım. Çamaşırlae yıpranacak artık makinede
Kızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.
Kızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.
Kalıp sabunla çitiledim ama olmadı. Nasıl bir boyaysa artık. Akşam koslalı, çamaşır sulu suya bastım bakalım sabaha kadar bekleticem. Olmadı sıcak kalıp sabunlu suda kaynatıcam. İnşallah çıkar.