2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kalbi 140 larda atan var mı yaa çok rahatsız etmeye başladı çarpıntı dedikleri bu mu diyorum normal mi bilemedim doktoruma yazdım cevapta gelmedi
Kuzum bendede çarpıntı oluyor hatta ilaç kullanıyordum ben normalde doktora git mutlaka normal doğumu etkiliyor çarpıntı hatta 9a gireyim tekrar gel demişti bana kardiyoloji ritim holter takmıştı bana doktor

Kızlar o kadar domestos koslalı suda bekletmeme rağmen lekeler tamamen çıkmadı. Hala duruyor. Artık uğraşmayacağım. Çamaşırlae yıpranacak artık makinede

Evet ilk zamanlar temizleme pamuğunu ılık suyla sıkıp temizleseniz daha iyi olur.cunku coook hassas oluyor minikler.ben oyle yapmistim yine oyle yapcam

Kuzum bendede çarpıntı oluyor hatta ilaç kullanıyordum ben normalde doktora git mutlaka normal doğumu etkiliyor çarpıntı hatta 9a gireyim tekrar gel demişti bana kardiyoloji ritim holter takmıştı bana doktor
Okadar çarpıntım varki dik oturamıyorum sırt üstü yatamıyorum sağa yatamıyorum banada holter takılacaktı ekg mi neyse bisi cikmadi yaptırmadım sen taktirdinmi

Masallah ideal kilo doğacak cok iri olup normal.dogum daha da zorlu geçebilir. Hayirli zamanda insallah kavusalim

Kızlar o kadar domestos koslalı suda bekletmeme rağmen lekeler tamamen çıkmadı. Hala duruyor. Artık uğraşmayacağım. Çamaşırlae yıpranacak artık makinede
Bence çamaşırlardan çok sen yıprandın

Kızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.

Gözün aydın diyelim hayırla sağlıkla kavuşursun inşallah

Aaa hadı hayırlısııı bızı de haberdar et

Ayy ilk bebis geliyor yani hayirlisi olsun hakkinizda saglikla alin kucaginiza bizide haberdar edin doguma girip cikarken fln

aa ne guzel , aslında ssvd yapan cok ınsan var , neden dikişlerin patlasın ki , gozun aydın , saglıkla kavusursun bebegıne ınsallah

Canım çiteleyip sabunlu haliyle 1-2 saat bırakıyordum ben. Çitelemekle zaten hemen çıkmıyordu sabunlu halde bekleyince leke çıkmış oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…