2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah,ben de heyecanlandım valla

Ayy hadi hayirla gelsin minik heyecanlandim
Tek gebelik haftayı görmeyi bilirim hızlı öfkeli ana olarak ritüetile geçicem
Doktor tarih demedi demi kiz
Yok canım bi demir kullanıyorum insan neyin normal neyin anormal olduğunu da bilmediği için biraz korkuyor sanırım
Hamilelik kapali bir kutu ici de ucsuz bucaksiz Allah yardim etsin kuzu
Yok canım hiç bisey hamilelikte aarttı.sdece kalbimin etrafında sıvı birikmesi vardi
İhmal etme canim Rabbim sifa versin

Sağlıkla al yavrunu inşALLAH kokusunu içine çek hayiroi haberlerini bekliyoruz

Ayy ilk bebek geliyor, saglicakla al kucağına cnm, güzel bir doğum olsun, hayırlı olsun simdiden

Ayy hadi hayirla gelsin minik heyecanlandim

Doktor tarih demedi demi kiz

Hamilelik kapali bir kutu ici de ucsuz bucaksiz Allah yardim etsin kuzu

İhmal etme canim Rabbim sifa versin
Yok vermedi ama çatı muahanesi edince kesin vericek sezeryan olsaydım beni kesin salı Çarşamba alırdı kızımda kordon dolanması kalp ritminde çok sorun çıktı acil sezeryana alınmıştım başıma geleceği biliyordum ama 1 hafta daha rahatım gözüyle bakıyordum 20 25 arası büyük ihtimal bebişim aramıza katılır ne bebisi eşoglu eşşek

Nolurki akillica dursalar icerde aceleleri ne acaba

Canım ne gibi risk var şuan neden erken alınıyor kaçırdım ben

Okadar çarpıntım varki dik oturamıyorum sırt üstü yatamıyorum sağa yatamıyorum banada holter takılacaktı ekg mi neyse bisi cikmadi yaptırmadım sen taktirdinmi
Ben taktırdım holter de çıktı ilaç vermişti ama gebelikten ilaç yasak olunca kullanmadım sen taktır mutlaka doğumu etkiliyor kardeşim ona göre sezeryan veya normal doğum diyorlar

Ay bende koyarım o zaman ya iyiki sormuşum ya size cansınız

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Canım ne gibi risk var şuan neden erken alınıyor kaçırdım ben
Kanala girmiş halde nst azda olsa sancı çıktı normalde 34+5 şim ama 36 gözüküyor kasılma yaşıyorum 1 hafta daha durmasını sağlamak için progestan verdi kafasını kanala oyle bir sokmuş ki yüzünü gostermedi çatı muahanesinde sonra belli olacak önceden sezeryan olduğum için suni sancı veremiycek doktor oda risk benim için öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…