Kızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.
Kızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.
2 tane verdi ama birşey sorucam normal doğumu engellemez degilmi 1 hafta daha dursun dedi 36 görelim diye fitil olarak verdi son ayda kullanmak 1 haftabicin ne bileyim normal doğumu engellermiki strese girdim
2 tane verdi ama birşey sorucam normal doğumu engellemez degilmi 1 hafta daha dursun dedi 36 görelim diye fitil olarak verdi son ayda kullanmak 1 haftabicin ne bileyim normal doğumu engellermiki strese girdim
Yok vermedi ama çatı muahanesi edince kesin vericek sezeryan olsaydım beni kesin salı Çarşamba alırdı kızımda kordon dolanması kalp ritminde çok sorun çıktı acil sezeryana alınmıştım başıma geleceği biliyordum ama 1 hafta daha rahatım gözüyle bakıyordum 20 25 arası büyük ihtimal bebişim aramıza katılır ne bebisi eşoglu eşşek
Yok vermedi ama çatı muahanesi edince kesin vericek sezeryan olsaydım beni kesin salı Çarşamba alırdı kızımda kordon dolanması kalp ritminde çok sorun çıktı acil sezeryana alınmıştım başıma geleceği biliyordum ama 1 hafta daha rahatım gözüyle bakıyordum 20 25 arası büyük ihtimal bebişim aramıza katılır ne bebisi eşoglu eşşek
Ben taktırdım holter de çıktı ilaç vermişti ama gebelikten ilaç yasak olunca kullanmadım sen taktır mutlaka doğumu etkiliyor kardeşim ona göre sezeryan veya normal doğum diyorlar
Koy kiz bende koydum kahve mak 2 si bir arada kocama sutlu kopuklu sallama cay spinal olcagim icin bol bol kahve icmem gerekmis nescafe gold aldim koca 1 paket ped bardak koydm cantama sen koy yinede cnki bazi hemsireler azcik suratsiz oluyo su ihtiyacin olur hemsireden isticegine veya kantine in cik yapilcagina odada kalsn yaninda belki 2 gun kalinir devlette onuda dusunuyorm ona gore hazirligimi yaptim bide kuru kayisi aldirdim esime sezeryandan 1 gun once hosaf yapicam kuru uzumle kavonzda yanima alicam
Ben taktırdım holter de çıktı ilaç vermişti ama gebelikten ilaç yasak olunca kullanmadım sen taktır mutlaka doğumu etkiliyor kardeşim ona göre sezeryan veya normal doğum diyorlar
Valize bebek icin;
3 tane yeni dogan takim
1 tane yün, 1 tane ince yelek
Corap
Agiz mendili
Yedek eldiven
Pelus battaniye
Ince battaniye
Beyaz bi carsaf bebek icin
Pisik kremi
Islak mendil
Bez
Biberon ve emzik
2 tane iclik 2 tane zibin
Kendim icinde 3 tane takim
Kalin yun corap
Carsaf yastik klifi
Depend 1 paket
Sdyen lohusa kilodu
Terlik
Sirt cantamada kahve mak.dezenfektan kolonya maske kahve cay karton bardak sarj aleti 2 tanede buyuk boy cop poseti aldim yanima kirliler ona koymak icin o sekilde valize koyarim diye dusundum kullanmadgm bisey olrsa karismasin diye
Kanala girmiş halde nst azda olsa sancı çıktı normalde 34+5 şim ama 36 gözüküyor kasılma yaşıyorum 1 hafta daha durmasını sağlamak için progestan verdi kafasını kanala oyle bir sokmuş ki yüzünü gostermedi çatı muahanesinde sonra belli olacak önceden sezeryan olduğum için suni sancı veremiycek doktor oda risk benim için öyle işte