2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynıyız canım. Haftamız da aynı...ben de yarını bekliyorum sancı çıkacak mı diye.

Sancı mı çıktı canım neden progestan verdi

ben bugünlerde çok kasılıyorum sanki. ya hızla büyüyor karnım yada kilo alıyorum yada sancım vae:)
Benimde taş gibi oluyor ya bir noktası, öyle çok oluyor. Biraz okşayınca yumuşuyor hemen. Yalancı sancı diyor doktorum ama emin değilim ben

Benimde taş gibi oluyor ya bir noktası, öyle çok oluyor. Biraz okşayınca yumuşuyor hemen. Yalancı sancı diyor doktorum ama emin değilim ben
Yalancı sancı canım aynısı bende de oluyo nefesimi kesiyor sanki

Yaa benim de öyle oluyor. Sertleşince korkuyorum ve nefesim kesiliyor bazen o kadar abartıyor ki sıpa. Ama sevince yumuşuyor sancı bu mı emin değilim ilkinde hiç hatırlamıyorum

Yaa benim de öyle oluyor. Sertleşince korkuyorum ve nefesim kesiliyor bazen o kadar abartıyor ki sıpa. Ama sevince yumuşuyor sancı bu mı emin değilim ilkinde hiç hatırlamıyorum
Doktora söylediğimde sancıyı anlamaman imkansız, duramazsın dedi bunlar yalancı sancıymış, insan bilmeyince herşeyi sancı sanıyor

Senmi 3 kilo aldın:) bebekmi:) ozaman sen zayıflıyosun:) o aldıkların bebek ve suyu vs dir sanki:) ben ilkinde 9 almıştım ama sanki bunda 12yi bulcam
Valla ben acayip zayıfladım sanırım doktorlar bebek gayet iyi diyor

Cevap veren herkese teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…