2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim anladığım sancı yoksa tam 38 de alıyor sancı varsa 36 bile olsa alıyor senin sancın yok o yüzden en geç 38 de alacak sanırım ama öncesini kestiremediği için söylemiyor
Buyuk ihtimal oyle heralde nstde sanci czgisi hep dumduz hemsireye dedim her aksam doguruyorm ben yalanci sanci onlar diyor sanki ben blmiyorm

Özelde mıydı bu devlettekı mı söyluo?

Gunaydinlarr hastanedeyim kontrole geldim benim minnak kizm 3.100 gram olmus msallah kuzuma nstye baglanicam sira bekliyorum

Günaydın kızlar bugün kontrolü olan herkes güzel haber alir inşallah. Bende az önce çıktım 3400 gr 51 cm dedi haftaya bugün kucağımda olacak nasipse

Kızlar 2800 gram 48 cm olmuş 36 hafta ile uyumlu normal de 34+5 şim kanala girmiş kafası çok aşağıda nst giricem şimdi ona göre alttan muahane edecek doktor
Kızlar hepinize gozunaydin masallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Haftaya doğumu olan kızlar süt için incir kürüne başlayalım artık, ben en geç cumartesi baslayacagim. Bir de gunluk 1 tane hurma yiyorum faydasi olur dedi tecrubeli anneler, size de tavsiye edeyim.

Ya bu takvim dun 36. Hafta olarak gozukuyordu bgun 37 olmus arada sasiriyor galiba benim normal usgdeki tarih 10 mart normal dogumda
Sen dedın ya 35-4 um sen suan 36 olmalısın o zaman 3 un besın hesabını yaptım gibi oldu amaa

Devletteki doktor soyledi
Bence sıkıntılı bir durum.gormedigi icin bekletti sorun görse net tarih verirdi. Bana da suyun guzel.plesanta guzel durabildiği kadar dursun dedi. Biri eksik ya da kötü durumda.olsaydi alırdı. Sürekli.kan tahlili veriyorum.haftaya tekrar.istedi. içini ferah tut.

Kızlar progestan verdi erken gelmesin diye polikistik overim olduğu için ilk ultroson resmini istedi belki 36 haftanın içindesin dedi attım şimdi. Bulup ona göre progestan kullanıcam eğer kullanma derse 1 haftaya en geç 2 haftaya gelicek benim bebiş eve geçiyorum kontrolü olanlar insALLAH hayırla dönmüşler dir

Zor olmasın sana tekrar bilgi girmek. ekstra sütun ekleyebilirsin ya da kullanilmayan bir sütunu kullanabilirsin gerçi topige hiç ugramayanlarda var, sana nasıl kolay olacaksa öyle yap canım en iyisi.
Tamam hadi söylesin belli olanlar tarihe göre yazayım listeyi kaldırıyorum. Listede olup yazmayan çok var kuzu

Normal dogum mu olucak sizin sezeryan mi

Normal mi kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…