Benim anladığım sancı yoksa tam 38 de alıyor sancı varsa 36 bile olsa alıyor senin sancın yok o yüzden en geç 38 de alacak sanırım ama öncesini kestiremediği için söylemiyor
Aynen ya benim bu gunlerde hic bi isim rast gitmiyor neden bilmiyom hep bir belirsizlik kargolarim yanlis yere gitmis doktor boyle konusuyor bide cock doktorumuz suan izinde dedi dogumda cocuk doktoruda olmak zorunda dedi gozlerm ayrildi nasl yani dedim hic mi acil sezeryan yada normal dogm olmuyo dedim oljyor sen dusunme bunlari dedi ozaman neden soyluyosun bana bunu beni panikletiyosun ki
Günaydın kizlar masallah bugun kontrolü olan epey kisi varmis bende yeni çıktım. 2900 olmuş en fazla 3300 olarak doğar dedi bende cok iri olsun istemiyorum doğumu zorlasmasin diye. Sali nst için cuma da cati muayenesi için çağırdı. Başı epey aşağıya inmiş dedi. Umarim diğer arkadaşlar da güzel haberlerle gelirler.
Kızlar 2800 gram 48 cm olmuş 36 hafta ile uyumlu normal de 34+5 şim kanala girmiş kafası çok aşağıda nst giricem şimdi ona göre alttan muahane edecek doktor
Haftaya doğumu olan kızlar süt için incir kürüne başlayalım artık, ben en geç cumartesi baslayacagim. Bir de gunluk 1 tane hurma yiyorum faydasi olur dedi tecrubeli anneler, size de tavsiye edeyim.
Bence sıkıntılı bir durum.gormedigi icin bekletti sorun görse net tarih verirdi. Bana da suyun guzel.plesanta guzel durabildiği kadar dursun dedi. Biri eksik ya da kötü durumda.olsaydi alırdı. Sürekli.kan tahlili veriyorum.haftaya tekrar.istedi. içini ferah tut.
Kızlar progestan verdi erken gelmesin diye polikistik overim olduğu için ilk ultroson resmini istedi belki 36 haftanın içindesin dedi attım şimdi. Bulup ona göre progestan kullanıcam eğer kullanma derse 1 haftaya en geç 2 haftaya gelicek benim bebiş eve geçiyorum kontrolü olanlar insALLAH hayırla dönmüşler dir
Zor olmasın sana tekrar bilgi girmek. ekstra sütun ekleyebilirsin ya da kullanilmayan bir sütunu kullanabilirsin gerçi topige hiç ugramayanlarda var, sana nasıl kolay olacaksa öyle yap canım en iyisi.
Kızlar progestan verdi erken gelmesin diye polikistik overim olduğu için ilk ultroson resmini istedi belki 36 haftanın içindesin dedi attım şimdi. Bulup ona göre progestan kullanıcam eğer kullanma derse 1 haftaya en geç 2 haftaya gelicek benim bebiş eve geçiyorum kontrolü olanlar insALLAH hayırla dönmüşler dir