2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız devlete gidicem özele gitsem neler neler koyarım
Koy kiz bende koydum kahve mak 2 si bir arada kocama sutlu kopuklu sallama cay spinal olcagim icin bol bol kahve icmem gerekmis nescafe gold aldim koca 1 paket ped bardak koydm cantama sen koy yinede cnki bazi hemsireler azcik suratsiz oluyo su ihtiyacin olur hemsireden isticegine veya kantine in cik yapilcagina odada kalsn yaninda belki 2 gun kalinir devlette onuda dusunuyorm ona gore hazirligimi yaptim bide kuru kayisi aldirdim esime sezeryandan 1 gun once hosaf yapicam kuru uzumle kavonzda yanima alicam

Sağlıkla kucağına al canım inşallah

Kızlar çantanıza neler koydunuz söyler misiniz bende ona göre eksik var mı bir daha bakayım
Lohusa pedi
Lohusa takımı
Hamile külodu
Alt açma
Bebek bezi
Islak mendil
Emzirme atleti
Yedek pijama
Çorap
Bebek için çorap
2 tane hastane çıkışı
Abdominal korse
Ağız mendili
Terlik
Emzik biberon
Pişik kremi
Şimdilik bunlar aklıma geldikçe koyuyorum ama

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun sağlıklı sıhhatli doğum olur inşallah

Sağlıcakla olsun inşallah Allah yardımcın olsun

Kızlar çantanıza neler koydunuz söyler misiniz bende ona göre eksik var mı bir daha bakayım
Valize bebek icin;
3 tane yeni dogan takim
1 tane yün, 1 tane ince yelek
Corap
Agiz mendili
Yedek eldiven
Pelus battaniye
Ince battaniye
Beyaz bi carsaf bebek icin
Pisik kremi
Islak mendil
Bez
Biberon ve emzik
2 tane iclik 2 tane zibin
Kendim icinde 3 tane takim
Kalin yun corap
Carsaf yastik klifi
Depend 1 paket
Sdyen lohusa kilodu
Terlik
Sirt cantamada kahve mak.dezenfektan kolonya maske kahve cay karton bardak sarj aleti 2 tanede buyuk boy cop poseti aldim yanima kirliler ona koymak icin o sekilde valize koyarim diye dusundum kullanmadgm bisey olrsa karismasin diye

Bende senin durumundayım hele şu dünden beri hareket ettikçe kasıldıkça sanki kasıklarım patlayacak gibi oluyor şiddetli regl sancıları giriyor haftaya randevu aldım gidicem büyük ihtimal nst de sancılarım çıkar bilemiyorum artık ne olur o gün

Ben bebek için yelek koymadım acaba gerekir mi ki

Koy canim sen subat ayindayiz havalar soguk ben mayista oglumu dogurdm ozmn bile giydirmistik 1 2 gun uşurler
Ne biliyim 2 hafta önce yengem doğum yaptı. Bende yanındaydım. Valla oda cehennem gibiydi. Bebek penye battaniye üzeri pamuk battaniye ileydi. Ben bi anama soruyum

Canım sağ salim kucağına al inşallah

Masallah canım bende progestan kullanıyorum sana günde kaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…