Koy kiz bende koydum kahve mak 2 si bir arada kocama sutlu kopuklu sallama cay spinal olcagim icin bol bol kahve icmem gerekmis nescafe gold aldim koca 1 paket ped bardak koydm cantama sen koy yinede cnki bazi hemsireler azcik suratsiz oluyo su ihtiyacin olur hemsireden isticegine veya kantine in cik yapilcagina odada kalsn yaninda belki 2 gun kalinir devlette onuda dusunuyorm ona gore hazirligimi yaptim bide kuru kayisi aldirdim esime sezeryandan 1 gun once hosaf yapicam kuru uzumle kavonzda yanima alicam
Kızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.haft
Kızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.
Kızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.
Valize bebek icin;
3 tane yeni dogan takim
1 tane yün, 1 tane ince yelek
Corap
Agiz mendili
Yedek eldiven
Pelus battaniye
Ince battaniye
Beyaz bi carsaf bebek icin
Pisik kremi
Islak mendil
Bez
Biberon ve emzik
2 tane iclik 2 tane zibin
Kendim icinde 3 tane takim
Kalin yun corap
Carsaf yastik klifi
Depend 1 paket
Sdyen lohusa kilodu
Terlik
Sirt cantamada kahve mak.dezenfektan kolonya maske kahve cay karton bardak sarj aleti 2 tanede buyuk boy cop poseti aldim yanima kirliler ona koymak icin o sekilde valize koyarim diye dusundum kullanmadgm bisey olrsa karismasin diye
Bende senin durumundayım hele şu dünden beri hareket ettikçe kasıldıkça sanki kasıklarım patlayacak gibi oluyor şiddetli regl sancıları giriyor haftaya randevu aldım gidicem büyük ihtimal nst de sancılarım çıkar bilemiyorum artık ne olur o gün
Valize bebek icin;
3 tane yeni dogan takim
1 tane yün, 1 tane ince yelek
Corap
Agiz mendili
Yedek eldiven
Pelus battaniye
Ince battaniye
Beyaz bi carsaf bebek icin
Pisik kremi
Islak mendil
Bez
Biberon ve emzik
2 tane iclik 2 tane zibin
Kendim icinde 3 tane takim
Kalin yun corap
Carsaf yastik klifi
Depend 1 paket
Sdyen lohusa kilodu
Terlik
Sirt cantamada kahve mak.dezenfektan kolonya maske kahve cay karton bardak sarj aleti 2 tanede buyuk boy cop poseti aldim yanima kirliler ona koymak icin o sekilde valize koyarim diye dusundum kullanmadgm bisey olrsa karismasin diye
Kuzum bendede çarpıntı oluyor hatta ilaç kullanıyordum ben normalde doktora git mutlaka normal doğumu etkiliyor çarpıntı hatta 9a gireyim tekrar gel demişti bana kardiyoloji ritim holter takmıştı bana doktor
Ne biliyim 2 hafta önce yengem doğum yaptı. Bende yanındaydım. Valla oda cehennem gibiydi. Bebek penye battaniye üzeri pamuk battaniye ileydi. Ben bi anama soruyum
Kızlar progestan verdi erken gelmesin diye polikistik overim olduğu için ilk ultroson resmini istedi belki 36 haftanın içindesin dedi attım şimdi. Bulup ona göre progestan kullanıcam eğer kullanma derse 1 haftaya en geç 2 haftaya gelicek benim bebiş eve geçiyorum kontrolü olanlar insALLAH hayırla dönmüşler dir
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar benimde tek dileğim hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatlarımızi kucağımıza almamız. Rabbim yardımcımız olsun her birimize