2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben devlette taktircagim icin sanmıyorum beni sezeryan alcaklar
Devlette doğum yapıcam bende ama benimle ilgilenen doktor özellikle sordu normal doğumunu etkiliyor mu kardiyoloji ne diyor diye kardiyoloji ne derse ona göre ilerliyor sanırım kadın doğumcular

Ay hayırlısı ile doğsun kardeşim inşallah sağlıkla gelsin yavrun

Rabbim Sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Kuzum benim ya hiç geçmiyor sancın bu aralar sanki ya gidecek misin acile hoş gitsen de bir şey yapmıyorlar ki değil mi
Yok kuzu gitmem dayanilmayacak sanci olana kadar evdeyim. Evet dogum yapmadigin surece bise yapmiyolar aynen
Hadi ya valla ağrısı olan beklemesin benim dün geceden daha fazla şimdi ağrım inşallah yarın 3 e kadar bekler
Benim 3 haftadir var da artiyor git gide bakalim

2 tane verdi ama birşey sorucam normal doğumu engellemez degilmi 1 hafta daha dursun dedi 36 görelim diye fitil olarak verdi son ayda kullanmak 1 haftabicin ne bileyim normal doğumu engellermiki strese girdim
Bana da bunun icin verildi enfeksiyon var erken doğum olmasın diye kullanıyorum plesanta yaşlanmasın dedi ama benim ki sezeryan

Günaydın kızlar bugün kontrolü olan herkes güzel haber alir inşallah. Bende az önce çıktım 3400 gr 51 cm dedi haftaya bugün kucağımda olacak nasipse
Canım ne güzel haberler,benim daha 5 veya 6 haftam var ama vallahi bunları okudukça heyecanlanıyorum, Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin haftaya inşallah, burdan güzel haberlerini alalım inşallah

Cümlemizin ki inşALLAH boy boy resimlerini paylaşalım sağlıkla
Canım ben de şuan 34.haftamdayım fakat bebiş 10 gün önde gidiyo senin gbi, yalnız benim anlamadığım şu oldu:hani suni sancı veremicekse sana başka nasıl başlatılır Kı doğum? Ya da doktor haftaya kesin kendisi mi gelir dıyo bebek için? Hayırlı doğumun olur inşallah heyecanlandım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…