2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mustela şamp için ind bekliyordum e bebek şubat ind için. Sizin aldıklarınız 500 ml miydi 80 TL olan

Yok canım sancınin kendi gelmesi lazım doğumu hızlandıracak birşey yapamıyor kanala girdiği için şuan 36 haftayı geçirelim önemli olan o şuan dedi çatı muahanesi yapıcakti doğumu tetikliyor diye yapmadı haftaya yapacak görünen erken gelecek ama kızımda 36+4 te doğdu ablasına çekti sıpa herelde

Kac kilo suan minik

Anladım canım sağlıkla gelsin inşallah darısı bize

Kilosu masallah cok iyi canim hic dusunme seninki erken dogum bile sayilmas nerdeyse buyumus kuzucuk

Açılışı yapıyorsun hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Maşallah doğumlar başlıyor Allah kolaylık versin doğum yapacaklara.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz..

benim eller ayaklar ödem yapmaya başladı, her yerim şiş, nefes alamıyorum artık.. Bebeğin gelişimi söz konusu olmasa doğursam da kurtulsam moduna gelmeye başladım :/

Yaa al benden de o kadar. Çok bunaldım gerçekten. Sonra da erken doğması ve bakımı şu halimden daha zor heralde kalsın biraz daha diyip düşüncelerimi siliyorum :) Çünkü insanın düşüncesinin etkilediği kanaatindeyim :)))) Ben birincide ayın 24 üne kadar mutlaka doğurmam gerekiyor diye hesap yapıyordum ve oğlum tam da 24 ünde doğdu

İyi akşamlar arkadaşlar. Gün içinde hiç müsait olamadığım için akşamları bu saatte girip bakıyorum buraya.
Doğum yapacak arkadaşlara hayırlı olsun, Allah kolaylıklar versin. Annelerimiz ve kuzucukları sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatsın inşallah.
Biz de 35.haftayı tamamlamış bulunuyoruz :) Bu cumartesi kontrolümüz var, 35 + 3 oluyor. Bakalım ne durumdayız.
30-35 gün kaldı ama çocuğa hala isim bulamadık
İlk oğlum Asaf, Agah olarak düşündük ama bakalım değişebilir :) Bizim çocuklar 40 yaşında doğuyor gibi isimler biraz ağır

Hay maşallah evren mesajı 90a takmış:) gerçekten olumlu düşünmek gerek haklısın, ama son haftalar baya zor geçmeye başladı :/ Allah ikiz annelerine sabır versin cidden..

Düşününce bebeğin mümkün olduğunca içerse kalması her 2 taraf için de daha hayırlı tabi:) bazen ocak - şubat annelerinin yorumlarına bakıp halime şükrediyorum :)

İki grupta da gazsız kolik olmayan bebek yok farkettiniz mi?Bu günümüz bebekleri neden böyle acaba.Bir tane rahat olan görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…