2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlki kacıncı haftada dogmustu? Benim de 35 te 2500 dü ama 38 de sezaryan olcam 3400 ü bulmaz. 3 ü geçer insallah
41 de doğdu. Yani 40+5 aslında. 3 ü geçsin de :) Çok minik olunca ele avuca da gelmiyor. Kardeşim prematüreydi benim minicikti :)))

Aaa çok iyiymiş gerekirse yapam bende
Bide merdiven çıkmak cok iyi geliyormuş tabi bunlar Doğum başlayınca açılmayı kolaylaştırmak için kuzum. Oncesinde squat falan iyi geliyormuş bide doktorum bana pilates topuna otur dedi onun hareketlerine bakıp ona da baslicam.

Canım benim çok sevindim rabbim uzun ömür versin minnoş lara haftaiçi çıkarsınız canım bundan sonra gazı bezi

Sağol canim iyi geldi yorumun. Benim de normalde 11/7 cikardi hep. Büyüğü 13,6/9 u görünce noluyor yaa oldum. Paniklemiştim sanırım ondan oldu. Biraz takip edeyim. İki gecedir de sancım olunca doğurcam diye mi korktum nedir

Valla kuzu bende hep duydum dedigin gibi doğru zamanı bilmek lazım sanki 39+lar fena değil gibi zaten 1hafta kalıyor 40 a. Hemen oturur oturmaz da pırt doğurmayiz diye düşünüyorum
Ben evde suda doğuracam

Bence merdiven efsane :)) İlk doğumumda 5.kattaydı evimiz ve asansör yoktu. Çok da yürüyordum gerçi ama merdiven de çok inip çıkıyordum. Doğum çatalına alındım, 15 dk sonra doğurdum
Çok pozitif bir doğum oldu. Sancılarım gece başladı, sabaha kadar bekledim, ılık banyo yaptım. Sıklığı artınca hastaneye gittim. Orada suyumun gelmesi için müdahale yapıldı sadece. Sonrasında da doğuma alınınca, oğluşum kolaylıkla doğdu elhamdülillah

İkizler hızlı çıktı yapacak birşey yok doğuranlari gördükce sancım tutuyor sanki son 4 günüm dayan kızım diyorum

Ay benim ev iki katlı bütün gün inip cikiyorum sezaryen olucaktim bu gidisle normal mi gelir acaba ya

Kızlar yurt dışında yaşayan sancısı olan arkadaş vardı haber var mı doğum yaptı mı

Ay ne güzel sadece 15 dakika bende bol bol yürüyorum merdivene de başlayayım erken gelmesine sebep olmadi değil mi kac arti kaçta doğdu ilk bebek? Kaş yapayım derken göz çıkarmak da istemiyorum kendisi ne zaman isterse o zaman gelsin.

Canım sağlıkla al kucağına inşallah bebişlerini
Amin canim insallah
Canim benim az once olculdu 13 8 cikti gayet iyi dedi hemsire artik haftalarimizdan dolayi sanirim ki idrar tahlili de yapildi protein negatif icini ferah tut takip et
Canım benim sağlıcakla kavuş inşallah

Masalim01 bugün de senin için uykusuzum canım dualarım seninle çok şükür Atart kavuştu sağlıklılar siz de öyle olacaksınız
Amin kuzu insallah iyi ki varsin

Gebelik zehirlenmesine değildir korkma çünkü birsürü başka belirti de oluyormuş kuzenim yaşadı da görme bozukluğu, mide bulantısı, kusma vs... Seninki stresdir muhtemelen sakinleşmeye çalış
I Interrex kabızlık içinde geceden bir du bardağı suya bir ya da iki ceviz at sabah kalkar kalkmaz suyu iç cevizi ye iyi geliyor bana inşallah sana da iyi gelir
Kızlar afedersiniz kabız olmuşum, kayısı falan da yiyemiyorum malum şekerden dolayı, salatalık, kefir vs ne bulduysam deniyorum da bu haftalarda ıkınmak zararlı olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…