2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende gözlük kullanıyorum ama o an heralde takmak istemem lensi de kullanamıyorum hiç

Kız o an lensi takmayı düşünürsen helal olsun sana gözlük tak çık en rahatı hatta çantada koy yedek ne olur ne olmaz ALLAH seni iyi etsin hiç güleceğim yoktu ,

Bende gözlük kullanıyorum ama o an heralde takmak istemem lensi de kullanamıyorum hiç

Kız o an lensi takmayı düşünürsen helal olsun sana gözlük tak çık en rahatı hatta çantada koy yedek ne olur ne olmaz ALLAH seni iyi etsin hiç güleceğim yoktu ,
4 derece miyop 0.5 astigmat var, hayatımın bir parçası malesef lens veya gözlük olmayınca görüş mesafem 10 cm'e düşüyor bi de bunu düşünüyorum ya, her şey ayrı dert, derecemin ilerlemesi de durmadı, bi dursa hemen lazer ameliyatı yaptırcam. Doğumda nefes teknikleri nedir ıkınma nasıl olur diye düşüneceğim yerde "gözlük düşer mi lens kurur mu" tasasına düştüm

Benimde aklıma geldi bende lens veya gözlük kullanıyorum. Benim sezaryen olacağı için takıp gideyim muhtemelen. Doktora söylerim tabi .
En korktuğum şey gözümde lens varken kaza geçirip lenslerin gözüme yapışması ne alaka bilmiyorum ama fobim oldu

Ben günlük yaşamımda hep lens kullanıyorum, gözlüğü uzun süre bişey okuyacaksam takıyorum. Ama işte lensin doğum esnasında kuruyup düşme ihtimali var gözlüğün de aynı şekilde. Doktora sorucam sıkıntı olmazsa lensle giderim sanırım.

Benimki en son 2 idi vallaha 2 sene oldu gitmedim hala aynı gözlükle idare ediyorum astigmat derecemiz aynı heralde bebeği görürüm diye düşünüyorum

Benim doktora gidince 14 e 10 çıkıyor, evde 12-10 :) kana da bakıldı protein kaçağından şüphelenip ama bişey çıkmadı. Stresten oluyordu, seninki de ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…