2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo baya geç dogmus ya belki ikinci daha erken gelir öyle derler ya. Ultrasondaki kilosuyla aynı mı geliyor ki bebekler
Evet geç doğdu, bu nasıl olacak bakacağız :) Aslında ultrasonla hemen hemen aynı oluyor ama bazı doktorların cihazlarıyla mı alakaları bilmiyorum ama sapmaları fazla oluyor. Benim birincide 100 gr farketti sadece. Ama farklı bir şehirdeki arkadaşımın 500 gr sapması oldu. 3200 denilen bebek 2700 doğdu. Bu bence ultrason cihazının marka ve modeli ile ya da doktorun doğru açıyı belirlemesiyle alakalı. Sonuçta belirli ölçütlere göre ağırlık hesaplanıyor. Ama gördüğüm kadarıyla genel olarak 100 200 gr oluyor sapmalar en fazla.

Ay benim ev iki katlı bütün gün inip cikiyorum sezaryen olucaktim bu gidisle normal mi gelir acaba ya
Ben, tabi ki eğer tıbbi bir zorunluluk yoksa, çevremdeki herkese normal doğumu bekleyin diyorum :)
Ama kişi kendini hangisinde daha güvenli hissedecekse o olmalı. Annenin kendini ve bebeğini güvende hissetmesi çok önemli.

Ne yapacaksınız bana da söyleyin bebek kuvetiyle

Sabah aç karna sıcak limonlu su bana çok iyi geliyor dene istersen

Teşekkür ederim arkadaşlar bunların bir kısmını yapıyordum zaten denemediklerimi de deniyim sonunda ishal olmam inşallah

Kuzum bu merdiven çıkmayı jelibon01 in evine gidelim

Bişey daha sorucam arkadaşlar, doğum esnasında lens mi taksak daha iyi gözlük mü? Daha önce doğum yapmadığım için bilemiyorum ıkınırken filan, lens göz içi basıncını artırır mı acaba, gözlük de fiziken zorluk çıkartabilir belki. Gözlük veya lens olmayınca çok flu görüyorum ikisinden birini takmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…