2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canm benim. Sağlıkla büyüt inşallah. Hayırlı ömürlü olsun.

Maşallah canım kendi sancınla olması çok iyi olmuş. Ultrasonla doğum kilosu arasında çok mu fark çıktı? Emer emer toparlar annesi

Gözün aydin canm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins darisi bize

Gözün Aydın sağlıkla büyüt Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bekleyenlere epidural ile doğum kolay geçti mi acaba

Gözün aydın ALLAH sağlıkla mutlulukla büyütmeni nasip etsin

Ömrü uzun hayırlı evlat olsun canım inşallah gözün aydın

Hayırlı olsun güle güle büyütün

Buralara o kış geliyo heralde kar yağmaya başladı Allah yardımcımız olsun
Ay bizim buraya da baya yağmış ve yağıo ama fena soğuk. İyiki randevu dün müş. Bugün falan gidilmezdi yoksa. Allahım dışarda çalışanların yardımcısı olsun.
Gözünaydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Tebrik ederim cnm, saglicakla büyüsün kuzu

Tebrik ederim canim oh epidural gerçekten mucizevi bisey mi ya, kesti mi ağrıları rahat bir dogum ve ıkınma oldu mu?

Süt evet belli başlı şeyler çoğunluğa uyuyor da kayısı, incir, yeşillik vs ama portakal gibi,tavuk balık gibi ürünler de kişisel oluyor daha çok
O zaman doğru bende yaradı portakal ben denedim sütüm gelince herkese faydası olsun diye demiştim

Eezoooo canım çok sevindim gözün Aydın. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah bebiş. Siz adını ne koydunuz

Maşallah canım kendi sancınla olması çok iyi olmuş. Ultrasonla doğum kilosu arasında çok mu fark çıktı? Emer emer toparlar annesi
Ultrasonda 3 kilo demislerdi dogunca 2.7 cikti cnm alir toparlar insallah
Gözün Aydın sağlıkla büyüt Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bekleyenlere epidural ile doğum kolay geçti mi acaba
Epidural vurulduktan sonra cennette gibiydim
Tebrik ederim canim oh epidural gerçekten mucizevi bisey mi ya, kesti mi ağrıları rahat bir dogum ve ıkınma oldu mu?
Epidural ile agri hissetmiyorsun sadece baski oluyo oda bebegi itmek icin lazm zaten. Ama hemen yapmiyorlar yine o sanciyi cektim 5 cm acilana kadar. Asil sanci sonlara dogru oyuzden epidural bir mucize. Ikinma 3 saat surdu
Eezoooo canım çok sevindim gözün Aydın. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah bebiş. Siz adını ne koydunuz
Adini Mira koyduk canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…