2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yaptın tabi benim Hamilelik boyunca içimde narenciye bahçeleri çıkmıştır mandalina portakal nar ama tık yok
Ay bu arada Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin yavrucaklaına

Hayırlısı olsun canım zaten gelişimleri iyi bebeklerinin sen de aylardır hastanelerde kaldın yıprandın. Sağ salim kavuşum inşlalah

Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı vakitte hayırlı zamanda gelsin yavruların kardeşim

Yarın dogum olabilir ozaman hayrlısı olsun canım

Ah canim ya bzde dogurdun sandik gozetim altinda olman dha iyi yarin dogumun olur heralde

Canım hadi az kaldı, birazcık daha dayan. Yarın doğumun olur o zaman.sağ salim kucağına al yavrularını inşallah

Bizde yazın cam şişelere yaparız kışın meyvesiyle birlikte oh mis gibi oluo.hele vişne cok iyi oluo.ben küçük şişelere baya yapmıştım vişne ve şeftali.

Ayy sorma ya bende tırsmaya başladım kar da yağdı evde doğururum artık

Ayy sorma ya bende tırsmaya başladım kar da yağdı evde doğururum artık
Anlatırsınız bebelere sen doğduğunda dışarıda 1 metre kar vardı at arabasıyla hastaneye yetüştük diye bu arada bu gece uykudan uyandım bacağım çok ağrıyordu hemen aklıma sen geldin canım. Dua ettim senin için ne kadar zormuş anladım

Adam boyu kar vardı falan dimi eskiler ne anlatırdı rahmetli babaannem eskileri okadar anlatırdı ki masal gibi dinlerdik.

Maalesef ama napalım sonucu güzel olacak inşallah bende diyorum kusmadım kokular dan tiskinmedim işime gücüme bakabildim şuana kadar buda senin imtihanınmış sana da çok geçmiş olsun Bi daha ağrın olmaz inşallah çok sinir bozucu bişey deli gibi uykun varken uyutmuyo

Doğumun geldiğini anlayabilecek miyim bende bunu çok düşünmeye başladım şuan karnım çok gerildi ama hareketli de bebek resmen sivrildi ve gerildi

Aynen ne yana döndüysem rahat edemedim sinir bozucu bir durum

Adam boyu kar vardı falan dimi eskiler ne anlatırdı rahmetli babaannem eskileri okadar anlatırdı ki masal gibi dinlerdik.
Ya şimdiki imkanların hiç biri yoktu o zamanlar. Yine de ne cesur kadınlarmış çatır çatır doğururlarmış.. İman gücü bence biraz da.. Biz hazıra alıştıkça tembelleştik korkaklaştık

Bir gün Bir gündür durur ALLAHin izni ile olumlu düşünmeye çalış güzel haberlerini görelim burda

Aynen eskiden hiç imkan yokmus. annem sabah bana dio yatıp durma gezin dur doğumun kolaylaşır die. Annem maşallah doğumları normal ve kolay yapmış. Hepsi de evde sadece son 2 tanesi hastanede oldu okadar. İnşallah bizim de öyle kolay olur doğumlarımız.

Tek elle zor yazıyorum kızlar sağolun iyi dilekleriniz için bebeğim daha küçük en azından 1 hafta daha beklesin dediler inşallah bekler
Bizimkiler tek gebelik kuzu hıc korkma bak atartin bebislerine maşallah sağlıkla geldiler
Bizde doğum yaptın sandık canım inşallah biraz daha beklerler sağlıkla kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…