2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım benim annem de her gün yürü hareketli ol diye uyarıyor beni. Sezaryen olacağım ama hareketsiz kalmak insanı aptal gibi yapıyor

Kızıma yaptığım sipariş diye öksürüğü geçiren mucizevi karışım

Babaannem ölümlerden dönüyomuş her hamilikte ya tabii onların sürekli haraketli olması etken şimdi mesela spor yürüyüş öneriliyor masajlar haraketler var onlar tarlada bahçede sürekli uzun mesafeler yürüyerek yaşamışlar biz km lerce yürümüyoruz daha tembeliz de biraz da vucud meselesi ya kuzenim 2020 mart annesi hep yattı kötüydü kustu falan normal doğurdu kuzenimin eşi de beden eğitimi öğretmeni hatta eğitime gitti spor yaptı olmadı olmayınca olmuyo da

valla bisey diyim mi gunumuz belli ama baksana herkes erken doguruyor yemn ederm tirsiyorum basit seyler ama insan gozunde buyutuyor
Canım bence bişey olmaz vakumlandıktan sonra kv yazın yaptığını geçenlerde açtım hiç bişey olmamıştı

Bende onu yazacaktım heralde en son ben doğurcam
Yok yok en son ben olabilirim 28 mart görünüyo benim kivallahi okuyorum ara ara girip ama ben gruba yetişemiyorum maşallahı var herkesin, bi de patır patır dökülüyor artık bebeler sanki her gün birini görüyorum belkı tek tek hayırlı olsun diyemedim ama Doğuranlara ne mutlu ve bugun doğuracak olanlar için de Allah yardımcıları olsun, sağlıkla gelsinler bebekler

Bende toplu cevap yapayım kolum çok ağrıyor kızlar serumdan dolayı. Serum bitti tekrar nst bakılcak dediler tekrar çekildi ve tekrar ağrımun olduğunu yatış yapılması gerektiğini söyledi ben kabul etmedim kendi hastaneme gitmeyi istedim çünkü telefon yasak dediler alıcaz senden dediler garibime gitti tek başıma odada telefonsuz nasıl durucam çocuklarım evde meraktan doğururum vallahi. O yüzden imza attım eve geldim biraz dinleniyorum eşyalarımı falan alcam nolur nolmaz tekrar gidicem yemek yedikten sonra. Haftam 35+4 36+4 olsa korkmazdım da küçük işte. Hemşirede dedi 1 hafta daha beklese iyi olur ne kadar yatacağım belli değil aklım çocuklarda yatıcam inşallah sıkıntısız kucağıma almak nasip olur 3 parçaya bölündüm resmen 2 parçamı evde bırakıp gidicem

Bebek dogum pozisyonuna dönmediyse anne cok yorulursa dönmüyor canim bebek anne dinlenirken hareketlendigi icin. Ben de zor doğmuşum popom çıkmış ilk ve ebe hic müdahale etmemiş o zamanlar ultrasonda yok benim ters olduğunu bilmediği icin annem cok hareketliymis. Sukur annecigimme de bisey olmamış Allah korumus ikimizide

İçiyor sağlık li olma manyağı benim çocuğum sağlıklı hücrelerine beynine iyi gelir diyorum hop bir gazla içiyor
Bende her sene illkai kayısı şeftali ve erik yaparım. Ishal ve kabız olma durumuna göre veriyorum hazır meyve suyu içmiyoruz kizima kahvaltıda bile acarım degisiklik oluyor.

All
allah yardmcn olsun canım benimde tlfnumu herşeyimi almışlardı birgün yatıp 2. gun imzayla çıkmıştım kendi dr herseyin yolunda olduğunu söylemişti gittiğim araştırma hastanesiydi onlar Kolay kolay bırakmıyor cok sukur 38 haftaya geldik simdide genişinin gelmeye niyeti yok

Canım haftası çok küçük değil inanki senle aynı tarihlerimiz korkma hıc bisey olmaz dikkat et.kendi hastanene gitmen senin için iyi olur normal mıydı sezeryan mıydı seninki

Kendi doktorunun mudahele etmesi daha iyi canim. Uzme kendini başlarında anneanne ya da babanne kalmayacak mi ? Siz sağlıklı dönün yeterki

Bebisimin

Ya aslında bende geri gitmezdim de, işte önceki doğumum biraz sıkıntılı oldu birde düzenli kasılmalarım var o beni korkutuyor yoksa açılmam yokmuş şükür
Canım haftası çok küçük değil inanki senle aynı tarihlerimiz korkma hıc bisey olmaz dikkat et.kendi hastanene gitmen senin için iyi olur normal mıydı sezeryan mıydı seninki
Sezaryen canım o yüzden bırakmıyolar dikişe baskı yapması iyi değilmiş
Kendi doktorunun mudahele etmesi daha iyi canim. Uzme kendini başlarında anneanne ya da babanne kalmayacak mi ? Siz sağlıklı dönün yeterki
Yok canım annem abimlerin başında yeni doğum yaptı gelinimiz babaanne de uzakta gelemez hastası var ablam bakacak şükür iyiki o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…