Kizlar bende anca yazaniliyorum bu sabah dogum gerceklesti sanci cok ams acilma yavasti bebegimi saglikla kucagima aldim. 3 kiloydu ama 2700 dogdu. Gecmise donup okuycam zaman bulursam darisi herkesin basina Atart
canim gozun aydin seninde Allah anali babali buyutsun
Bebisler şuraya dizildi grup hareketlendi birden Allah yar ve yardımcımız olsun canlar
Bu arada benim de canımı cektirdiniz komposto ben de mi yapsam demeye başladım hazırda durması süper olur
Beni de bi temizlik stresi sardı evimi temizletmiş olmama rağmen sürekli bi süpürme, toz alma,silme gerekiyor hiç işi bitmiyor yaaa
Kizlar dun gece dogumhaneye indirdiler sanciyi durdurmaya calistilar sukur epey azaldi ama acilmam var hafta sonu yenidogan doktoru olmaz asistanlar bakar bugunu gecirelem en azindan dedi. Doguma kadar hastanedeymisim durumlar boyle ama ilaclarin etkisi geciyor yavastan basliyo agri hayirlisi
Bende toplu cevap yapayım kolum çok ağrıyor kızlar serumdan dolayı. Serum bitti tekrar nst bakılcak dediler tekrar çekildi ve tekrar ağrımun olduğunu yatış yapılması gerektiğini söyledi ben kabul etmedim kendi hastaneme gitmeyi istedim çünkü telefon yasak dediler alıcaz senden dediler garibime gitti tek başıma odada telefonsuz nasıl durucam çocuklarım evde meraktan doğururum vallahi. O yüzden imza attım eve geldim biraz dinleniyorum eşyalarımı falan alcam nolur nolmaz tekrar gidicem yemek yedikten sonra. Haftam 35+4 36+4 olsa korkmazdım da küçük işte. Hemşirede dedi 1 hafta daha beklese iyi olur ne kadar yatacağım belli değil aklım çocuklarda yatıcam inşallah sıkıntısız kucağıma almak nasip olur 3 parçaya bölündüm resmen 2 parçamı evde bırakıp gidicem
Korkma sakın bende 35+1im progrstan fitil kullanıyorum WC dışında asla kalkmiyorum Çarşamba çatı muahanem var ozman kadar kalsa gene iyi kilosu boyu iyidir hemşireyi hiç takma aklına sadece dinlen lütfen
Bence Şubat görünümlü Mart anneleri yapmışız farkında olmadan bu ne Mart gelmeden grubun yarısından fazlası doğurmuş olacak hayırlısı olsun inşallah herkes için
Kizlar dun gece dogumhaneye indirdiler sanciyi durdurmaya calistilar sukur epey azaldi ama acilmam var hafta sonu yenidogan doktoru olmaz asistanlar bakar bugunu gecirelem en azindan dedi. Doguma kadar hastanedeymisim durumlar boyle ama ilaclarin etkisi geciyor yavastan basliyo agri hayirlisi
Kizlar bende anca yazaniliyorum bu sabah dogum gerceklesti sanci cok ams acilma yavasti bebegimi saglikla kucagima aldim. 3 kiloydu ama 2700 dogdu. Gecmise donup okuycam zaman bulursam darisi herkesin basina Atart
canim gozun aydin seninde Allah anali babali buyutsun
Ya aslında bende geri gitmezdim de, işte önceki doğumum biraz sıkıntılı oldu birde düzenli kasılmalarım var o beni korkutuyor yoksa açılmam yokmuş şükür
Sezaryen canım o yüzden bırakmıyolar dikişe baskı yapması iyi değilmiş
Yok canım annem abimlerin başında yeni doğum yaptı gelinimiz babaanne de uzakta gelemez hastası var ablam bakacak şükür iyiki o var
Valla kuzum 1 haftadır badana var evde halılarım yıkamada daha yarın bebeğin beşiğine kenarlık küvet takımı alıcam 36 haftalık olduk millet bana bırak artık diyor gerisini doğunca yap diyor ama öyle de olmuyor
Bence Şubat görünümlü Mart anneleri yapmışız farkında olmadan bu ne Mart gelmeden grubun yarısından fazlası doğurmuş olacak hayırlısı olsun inşallah herkes için
Hakkinizi helal edin kizlar oyle zor bi geceydi ki yazamadim.hic. dogumhaneyen telefon almiyolar ebelerin davranislari cok kaba. Surekli nstye bagliydim inanilmaz agridi belim sirtim yanlarim. 30 saat uykusuz 16 saat ac inanilmaz zorlandim yeni kendime geldim. Nst de suan sanci cikmadi. Acilma oldugu icin cikarmicak hastaneden heran bekliyoruz insallah sabrederler biraz daha ama ben cok yiprandim dunden beri. Mesajlarinizi en bastan okucam insallah biraz daha kendime geleyim de kuzular
Eve temizlik olduğu kadar yapıyorum yemek beni de zorluyor. Ayakta duramıyorum evde ki çocuğum olmasa yatarım heralde aç aç... Onun içim mecbur yapıyorum
Hakkinizi helal edin kizlar oyle zor bi geceydi ki yazamadim.hic. dogumhaneyen telefon almiyolar ebelerin davranislari cok kaba. Surekli nstye bagliydim inanilmaz agridi belim sirtim yanlarim. 30 saat uykusuz 16 saat ac inanilmaz zorlandim yeni kendime geldim. Nst de suan sanci cikmadi. Acilma oldugu icin cikarmicak hastaneden heran bekliyoruz insallah sabrederler biraz daha ama ben cok yiprandim dunden beri. Mesajlarinizi en bastan okucam insallah biraz daha kendime geleyim de kuzular
Eve temizlik olduğu kadar yapıyorum yemek beni de zorluyor. Ayakta duramıyorum evde ki çocuğum olmasa yatarım heralde aç aç... Onun içim mecbur yapıyorum
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahhh