2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Msjı yeni görüyorum canım çoooook sevindim Allah analı babalı büyütsün gözünaydın maşallaah şükür kavuştun yavruna ❤

Bebisler şuraya dizildi grup hareketlendi birden Allah yar ve yardımcımız olsun canlar
Bu arada benim de canımı cektirdiniz komposto ben de mi yapsam demeye başladım hazırda durması süper olur
Beni de bi temizlik stresi sardı evimi temizletmiş olmama rağmen sürekli bi süpürme, toz alma,silme gerekiyor hiç işi bitmiyor yaaa

Canım yani haftabasi falan doğum olabilir miymis, acilman çok mu hadi hayırlısı olsun senin de bebeklerin Fr sağlığı için

Korkma sakın bende 35+1im progrstan fitil kullanıyorum WC dışında asla kalkmiyorum Çarşamba çatı muahanem var ozman kadar kalsa gene iyi kilosu boyu iyidir hemşireyi hiç takma aklına sadece dinlen lütfen

Bence Şubat görünümlü Mart anneleri yapmışız farkında olmadan bu ne Mart gelmeden grubun yarısından fazlası doğurmuş olacak hayırlısı olsun inşallah herkes için

Canım hayırlısıyla gelsin inşallah miniklerin sen de çok yıprandın az kaldı biz mart anneleri güçlüyüz hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canımm gözünaydın Rabbim anali babalı büyütsün insaallah

Cok sukur bak kendi canından birine emanet edeceksin streslisin zaten birde evi düşünme hayırlısıyla biraz daha sabreder insallah minik.

Ev temizliğini nası yapıyorsunuz bravo valla, banyoyu temizliyim dedim çamaşır suyu rahatsız etti, belim koptu yarıda bıraktım valla lavaboyu filan silemedim
Valla kuzum 1 haftadır badana var evde halılarım yıkamada daha yarın bebeğin beşiğine kenarlık küvet takımı alıcam 36 haftalık olduk millet bana bırak artık diyor gerisini doğunca yap diyor ama öyle de olmuyor

Bence Şubat görünümlü Mart anneleri yapmışız farkında olmadan bu ne Mart gelmeden grubun yarısından fazlası doğurmuş olacak hayırlısı olsun inşallah herkes için
Hayirlisi artik grubun bebekleri cok aceleci cikti.saglikla kavuşalım bizde. Senin ikizlerin nasil canim ? Sen nasılsın?

bebeğin nevresimleri ve perdeleri yıkadım utulenecekler ama yemegi.zor.yapiyorum.

Hakkinizi helal edin kizlar oyle zor bi geceydi ki yazamadim.hic. dogumhaneyen telefon almiyolar ebelerin davranislari cok kaba. Surekli nstye bagliydim inanilmaz agridi belim sirtim yanlarim. 30 saat uykusuz 16 saat ac inanilmaz zorlandim yeni kendime geldim. Nst de suan sanci cikmadi. Acilma oldugu icin cikarmicak hastaneden heran bekliyoruz insallah sabrederler biraz daha ama ben cok yiprandim dunden beri. Mesajlarinizi en bastan okucam insallah biraz daha kendime geleyim de kuzular

Bu soğanı bende duydum. Hiç emzirmeden mi sürmek gerekiyor canım
Emzirirken sürersen koku sıkıntı yaratır mı acaba
bebeğin nevresimleri ve perdeleri yıkadım utulenecekler ama yemegi.zor.yapiyorum.
Eve temizlik olduğu kadar yapıyorum yemek beni de zorluyor. Ayakta duramıyorum evde ki çocuğum olmasa yatarım heralde aç aç... Onun içim mecbur yapıyorum

Allah kolaylık versin, iyi insanlarla karşılaştırsın Sağsağlim kucağına alacaksın inş bebişleri az kaldı

Hakkında hayırlısı olsun önce senin ve bebeklerin sağlığı...

Ev temizliğini nası yapıyorsunuz bravo valla, banyoyu temizliyim dedim çamaşır suyu rahatsız etti, belim koptu yarıda bıraktım valla lavaboyu filan silemedim

Sen iyi olda canım zor Rabbim iyilerle karşılaşırsın insallah yardımcın olsun insallah

Bilmiyorum ki canım

Düzenli kasılmalarla acile geldim sancım çıktı yatışım yapıldı dua edin

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahhh

Kizlar dun gece dogumhaneye indirdiler sanciyi durdurmaya calistilar sukur epey azaldi ama acilmam var hafta sonu yenidogan doktoru olmaz asistanlar bakar bugunu gecirelem en azindan dedi. Doguma kadar hastanedeymisim durumlar boyle ama ilaclarin etkisi geciyor yavastan basliyo agri hayirlisi

dua ediyoruz canım sağlıkla al kucağına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…