Valla kuzum 1 haftadır badana var evde halılarım yıkamada daha yarın bebeğin beşiğine kenarlık küvet takımı alıcam 36 haftalık olduk millet bana bırak artık diyor gerisini doğunca yap diyor ama öyle de olmuyor
Ay valla öyle ya, Allah kolaylık versin size de. sağolsun eşim her işi yapıyor ama mutfağı temizlemek olsun banyolar tuvaletler olsun ben çok titizim. Annem gelseydi keşke o yapardı ama o da haftaya gelecek inşallah.
Nevresim yıkama ütüleme işini 2 hafta önce yaptım, 2 gün belim ağrıdı, çok zahmetli ya her şeyi tek tek yıka ütüle katla. Korona olmasa yardımcı alcam eve ama ona da güvenemiyorum
Eezoooo
hayırlı olsun, çok sevindim Allah analı babalı büyütsün epidural istiyorum ben de ama ıkınmada zor oluyor diyorlar, o sebeple bazı doktorlar daha düşük dozda veriyormuş, siz ıkınma konusunda sıkıntı yaşadınız mı?
Masalim01
anne karnında geçen 1 gün dışarıda geçen 10 gün gibi diyorlar, ne kadar dursa o kadar iyi ama sizin zaten hafta itibariyle sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle, inşallah sağ salim kucağınıza alacaksınız bebişleri, Rabbim kolaylık versin. Biz bi tanesini zor taşıyoruz, ikizleri düşünemiyorum, iki küçük melek, eviniz daha çok neşelenecek
Hakkinizi helal edin kizlar oyle zor bi geceydi ki yazamadim.hic. dogumhaneyen telefon almiyolar ebelerin davranislari cok kaba. Surekli nstye bagliydim inanilmaz agridi belim sirtim yanlarim. 30 saat uykusuz 16 saat ac inanilmaz zorlandim yeni kendime geldim. Nst de suan sanci cikmadi. Acilma oldugu icin cikarmicak hastaneden heran bekliyoruz insallah sabrederler biraz daha ama ben cok yiprandim dunden beri. Mesajlarinizi en bastan okucam insallah biraz daha kendime geleyim de kuzular
Ah canim insallah bebisler kucaginda cikicaksin hastaneden annelik kolay degl ebeleride hic takma var oyle dengesizler ne yazik ki, biraz uyumaya calis bence dogum olunca uykusuz kalicaksin yine bikac saatte olsa toplarsin kendini iyi gelir Allah yardimcin olsun habersz brakma bizi
Bebek dogum pozisyonuna dönmediyse anne cok yorulursa dönmüyor canim bebek anne dinlenirken hareketlendigi icin. Ben de zor doğmuşum popom çıkmış ilk ve ebe hic müdahale etmemiş o zamanlar ultrasonda yok benim ters olduğunu bilmediği icin annem cok hareketliymis. Sukur annecigimme de bisey olmamış Allah korumus ikimizide
Valla kuzum 1 haftadır badana var evde halılarım yıkamada daha yarın bebeğin beşiğine kenarlık küvet takımı alıcam 36 haftalık olduk millet bana bırak artık diyor gerisini doğunca yap diyor ama öyle de olmuyor
Hakkinizi helal edin kizlar oyle zor bi geceydi ki yazamadim.hic. dogumhaneyen telefon almiyolar ebelerin davranislari cok kaba. Surekli nstye bagliydim inanilmaz agridi belim sirtim yanlarim. 30 saat uykusuz 16 saat ac inanilmaz zorlandim yeni kendime geldim. Nst de suan sanci cikmadi. Acilma oldugu icin cikarmicak hastaneden heran bekliyoruz insallah sabrederler biraz daha ama ben cok yiprandim dunden beri. Mesajlarinizi en bastan okucam insallah biraz daha kendime geleyim de kuzular
Ay valla öyle ya, Allah kolaylık versin size de. sağolsun eşim her işi yapıyor ama mutfağı temizlemek olsun banyolar tuvaletler olsun ben çok titizim. Annem gelseydi keşke o yapardı ama o da haftaya gelecek inşallah.
Nevresim yıkama ütüleme işini 2 hafta önce yaptım, 2 gün belim ağrıdı, çok zahmetli ya her şeyi tek tek yıka ütüle katla. Korona olmasa yardımcı alcam eve ama ona da güvenemiyorum
Keşke benimde eşim dışında yardım edecek bir güvendiğim olsa yardım ederiz diyen herkes işim var diyip kaçtı hatta biri boşver doğumun yakın toz içinde doğsun dedi kepaze kadın aklıma geldikçe sinirim bozuluyor
Valla zor şuan halısız durmak ama benim 1 senedir verilmeyi bekliyordu ya evde iş yapıyordum ek gelir olarak daha yeni bıraktım mecburen verdim sana kalmış ama bence en en azından kar yağışının bitmesini bekle bence zor çünkü kendimi hasta gibi hissediyorum bugün soğuktan valla
Keşke benimde eşim dışında yardım edecek bir güvendiğim olsa yardım ederiz diyen herkes işim var diyip kaçtı hatta biri boşver doğumun yakın toz içinde doğsun dedi kepaze kadın aklıma geldikçe sinirim bozuluyor
Valla eşim zaten bunu diyen kadına ben varken gerek yok zaten sana eşimi yarıştırmak sana düşmez dedi valla Allah razı olsun o da olmasa ne yapardım acaba akrabalarım cidden değişik insanlar
Valla eşim zaten bunu diyen kadına ben varken gerek yok zaten sana eşimi yarıştırmak sana düşmez dedi valla Allah razı olsun o da olmasa ne yapardım acaba akrabalarım cidden değişik insanlar
Ya canım benim allah kolaylik versin saglikli olacaklarsa bi sorun olmicaksa doğumun olur inşallah sende hastanede yoruldun orda beklemek daha zor
Dua ederiz biz sanada yavrularinada❤
Dost mu düşman.mi su an neler neler söylemek gecti icimden. Allah boyle.insanlara fırsat vermesin bir kürek toprakta bunlar atar. Komşun, is arkadasin daha vefalı oluyor bazen akrabandan