2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay valla öyle ya, Allah kolaylık versin size de. sağolsun eşim her işi yapıyor ama mutfağı temizlemek olsun banyolar tuvaletler olsun ben çok titizim. Annem gelseydi keşke o yapardı ama o da haftaya gelecek inşallah.
bebeğin nevresimleri ve perdeleri yıkadım utulenecekler ama yemegi.zor.yapiyorum.
Nevresim yıkama ütüleme işini 2 hafta önce yaptım, 2 gün belim ağrıdı, çok zahmetli ya her şeyi tek tek yıka ütüle katla. Korona olmasa yardımcı alcam eve ama ona da güvenemiyorum

Eezoooo hayırlı olsun, çok sevindim Allah analı babalı büyütsün epidural istiyorum ben de ama ıkınmada zor oluyor diyorlar, o sebeple bazı doktorlar daha düşük dozda veriyormuş, siz ıkınma konusunda sıkıntı yaşadınız mı?

Masalim01 anne karnında geçen 1 gün dışarıda geçen 10 gün gibi diyorlar, ne kadar dursa o kadar iyi ama sizin zaten hafta itibariyle sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle, inşallah sağ salim kucağınıza alacaksınız bebişleri, Rabbim kolaylık versin. Biz bi tanesini zor taşıyoruz, ikizleri düşünemiyorum, iki küçük melek, eviniz daha çok neşelenecek

Ah canim insallah bebisler kucaginda cikicaksin hastaneden annelik kolay degl ebeleride hic takma var oyle dengesizler ne yazik ki, biraz uyumaya calis bence dogum olunca uykusuz kalicaksin yine bikac saatte olsa toplarsin kendini iyi gelir Allah yardimcin olsun habersz brakma bizi

Ayy canım benim yiyecek ekmeğiniz varmış doğmuşsun

Bende eve geçince vermek istiyorum bu havada da nasıl olacak bilmiyorum ya

Kendini zorlama canım Allah yar ve yardımcın olsun biran önce rahatlarsın inşallah

Keşke benimde eşim dışında yardım edecek bir güvendiğim olsa yardım ederiz diyen herkes işim var diyip kaçtı hatta biri boşver doğumun yakın toz içinde doğsun dedi kepaze kadın aklıma geldikçe sinirim bozuluyor

Bende eve geçince vermek istiyorum bu havada da nasıl olacak bilmiyorum ya
Valla zor şuan halısız durmak ama benim 1 senedir verilmeyi bekliyordu ya evde iş yapıyordum ek gelir olarak daha yeni bıraktım mecburen verdim sana kalmış ama bence en en azından kar yağışının bitmesini bekle bence zor çünkü kendimi hasta gibi hissediyorum bugün soğuktan valla

Ne garip insanlar var. Boşver takma kafana... Yapabildiğimiz kadar yapıcaz artık yavaş yavaş. Eşin destek oluyorsa kimseye ihtiyacın kalmaz zaten.

Ne garip insanlar var. Boşver takma kafana... Yapabildiğimiz kadar yapıcaz artık yavaş yavaş. Eşin destek oluyorsa kimseye ihtiyacın kalmaz zaten.
Valla eşim zaten bunu diyen kadına ben varken gerek yok zaten sana eşimi yarıştırmak sana düşmez dedi valla Allah razı olsun o da olmasa ne yapardım acaba akrabalarım cidden değişik insanlar

Valla eşim zaten bunu diyen kadına ben varken gerek yok zaten sana eşimi yarıştırmak sana düşmez dedi valla Allah razı olsun o da olmasa ne yapardım acaba akrabalarım cidden değişik insanlar
Akraba mı aman aman... Hepimizin başında malesef ne iyi olduğumuzu ne öldüğümüzü istiyorlar eşine de helal olsun

Bunu diyen dost değil direk açık düşmandır gerçektende böyle mı söyledi

Ya canım benim allah kolaylik versin saglikli olacaklarsa bi sorun olmicaksa doğumun olur inşallah sende hastanede yoruldun orda beklemek daha zor
Dua ederiz biz sanada yavrularinada❤

Dost mu düşman.mi su an neler neler söylemek gecti icimden. Allah boyle.insanlara fırsat vermesin bir kürek toprakta bunlar atar. Komşun, is arkadasin daha vefalı oluyor bazen akrabandan

Bu tür insanlari cevrende etrafinda tutma, sinirini bozar insanin bikac patavatsizi bende sildim şu dönemde cok rahatim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…