2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ,bu cuma değil mi hayırlısıyla inşallah . Bende oksapar kullanıyorum . Hala ne zaman bırakacağım belli değil. Demekki 2 gün önce bırakmak yeterli . Çok kafama takılıyordu

Ay bu hafta kaç tane bebis geliyo çok heycanlı sende sağlıkla al kucağına insallah
P paperclips
Evet galiba benle beraber yatiyodu oda akşam gelmişti benim gibi öğlen ayrıntılı ultrasona girdik doktor sezeryana kadar verdi

Size de cok gecmis olsun. Doktoruma güveniyorum başka da çarem yok zaten. Araştırma hastanesinde ki doktorum da kendi dr um. Yapsın dedi. Iki hekim girecek ameliyata. Kan önceden istenecek zaten dediler. Değiş tokuş gibi bisey olacakmış. Vallahi bilmiyorum kafam bir dolu ki

Hadii hayırlısııııı

Canım ,bu cuma değil mi hayırlısıyla inşallah . Bende oksapar kullanıyorum . Hala ne zaman bırakacağım belli değil. Demekki 2 gün önce bırakmak yeterli . Çok kafama takılıyordu
Evet bu cuma ayın 19 unda. Bizde unuttuk oksapari sormayı. Aradım eve gelince, önemli sonuçta

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. İkiz miydi seninkiler?

Bende burda bekliyiimmm
1 ay önce arkadaş doğum yaptı, akşam sancısı tutup acile gitti gittiği an 10 cm açılması varmış hemen doğuma almışlar, doğum sonrası test oldu ve test sonuxu çıkana kadar hastanede kaldı. Normal doğum yaptı, nornalde 1 gece kalması gerekirken o 2 gece kalmış oldu.

Cok sukur canım saglıkla kavuşun insallah

Ameliyata kimin gireceğinin belli olması bile güzel bişey benim o net değil o gün hastanede kim olursa o girecek bakalım

Refakatçiyede yapılıyormuş heralde annem benim doktoruma opresyon yaptırdı kandan yapmışlar testi sonucu çok sürmemiş heralde sıkıntı olmaz ama insan yinede acaba falan diyo

Hic sorma canim ciktik ama esimle tek kelime edecek gücü bulamamistik.. Oysaki cogu kisi memnun ondan ben de arastirip gitmistim ama bize kötü gününe mi denk geldi nedir, oyle olsaydi bile o sekilde soylenmezdi
Cok sukurki saglikla geldi kizim darisi simdi hepimizin basina insallah

Refakatçiyede yapılıyormuş heralde annem benim doktoruma opresyon yaptırdı kandan yapmışlar testi sonucu çok sürmemiş heralde sıkıntı olmaz ama insan yinede acaba falan diyo
Onu bilmiyorum. Bakalım nasıl olacak, ben de o arkadaşın doğum yaptığı hastanede doğuracağım 250 tl almışlar covid testi için.

Sağol canım cevabın için sona yaklasikca insanın aklına gelmedik kalmıyor sanirim

Benden kendiliğinden değil ama göğüs ucumu sıkınca geliyor, o kahverengi kısma masaj yapıp biraz sıkınca kolostrum çıkıyor bazrn sarımsı bazrn su gibi bazrn beyaz.
Ay ben hic oynamadım Doğum sonrası için bir kıstas değilmiş ya o yüzden problem değil bebeğim doğduğunda gelsin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…