2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sut sagma makinesini bulamiyoruz iyi mi annemlerde ama kardesim aradi bugun. Hasteneye getirdik saniyoruz ama.yok
Daha yeni dogum.yaptin stresten kurtuldun gelecek Allah in izniyle sen rahat olmaya çalış bol su, komposto hoşaf icersin. Eve çıktığında göguslerine havlu ısıtıp.koy damarlarına iyi geliyor

Allah sağlıcakla kavuştursun. Guzel.haberlerini bekliyoruz

Maşallah canım gözün aydın . Hoşgeldi minnaklar Sağlıkla büyüt inşallah bebişlerini

Gününüz aydın olsun kızlar ben 7 de uyananlardanm bugün erken kalkmaya başladm nedense üç gündr yazamıyorum rahatsz olan arkadaslarma geçmiş olsun diyorm benmde tansiyon 8.3 düştü hep düşüyor iki gün kendi kendine burnum kanıyor acilde serum taktılar Allah büyük inşallah kötü bir şey yoktr bebeğin hareketlerini çok fazla degil ediyor ama eskisi gbi aktif degil sanki

Tamam canım doktor kontrolüme 2 gün kaldı 15 gün oldu görmeyeli onun için tereddütte kalmıştım. İnsan neyin gerçek sancı olduğunu bilemiyor içim rahatladı biraz .

Sut sagma makinesini bulamiyoruz iyi mi annemlerde ama kardesim aradi bugun. Hasteneye getirdik saniyoruz ama.yok
Hay Allah ya. Eve ne zaman çıkacaksınız kuzum? Sıkma canını ilk günler gelmeyebilir ya da az gelebilir diyorlardı anneler.
Kizlar bnde hastanedeyim minigim sarilik oldu isik tedavisi aliyo. Kan fln aliyolar canimdan can gidiyo valla
Geçmiş olsun kuzum inşallah çabuk çıkar hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…