2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saolun kizlar sarilik cok yaygin tabi sma oyle gorunce mavi isigin altinda insan garip oluyor. Allah beterinden saklasn. Eee sirada kim var dogurcak olan birer birer geliyorlar
Gecmıs olsunnn aynen Allah beterınden korusunnnnnn , tez zaman da evıne gelsın minikk

K KurkmantoluS canım beni de ekleyebilirsin artık kesinleşti tarihimiz 9 mart - kız

Ben de duydum ama aktarda falan var mı bilmiyorum hiç. Ben koysam benim ot da açılmaz anam
Saolun kizlar sarilik cok yaygin tabi sma oyle gorunce mavi isigin altinda insan garip oluyor. Allah beterinden saklasn. Eee sirada kim var dogurcak olan birer birer geliyorlar
Ya şu şekerli şerbet muhabbeti varya. Sarılık olmasın diye onu yapıyorlar. Öyle bişey verdiniz mi. Doğruluğu var mı acaba.

K KurkmantoluS benı de 9 mart dıye duzeltır mısın
Ekliyorum çiçeğim

Ben de duydum ama aktarda falan var mı bilmiyorum hiç. Ben koysam benim ot da açılmaz anam
Bilmiyorum ki hacdan getiriyolarmış genelde ama, ben kesin alsam da unuturum, bi de doğumdan sonra da sudan çıkarmak gerekiyomuş rahim kendini toplasın diye, suya koysam çıkarmayı unuturum perişan oluruz

Hadı bagaaaLımmm guzel haberlerını beklıyoruzz

selamlarr
bana bi heyecan bastı .kendimi hiç hazır hissetmiyormuşum gibi sanki
garip duygular içindeyim. bi yanım ağlamak bi yanım gülmek istiyor
Yaa bende oyleyim icim bi tuhaf bi hüzunlüyum bi panik var korku var heyecan var sabah kahvalti yaprrken ben vazgeciyorum dogrmaktan dedm esime

selamlarr
bana bi heyecan bastı .kendimi hiç hazır hissetmiyormuşum gibi sanki
garip duygular içindeyim. bi yanım ağlamak bi yanım gülmek istiyor
Çok normal canım, çok az kaldı kavuşmana. Hormonlar, duygular birbirine girdi. Hazırsın merak etme, bebeğini kucağına aldığında hepsi geçer ❤❤ Bende hergün eşime küsüyorum nedensiz, hemen ağlayıveriyorum. Eşim de alıştı artık bana

son hazırlıkları yapıyorum kızlar.
mamajoo göğüs pompasını temizlemek için çıkardım ama kullanma klavuzunda hortumu yıkamayın sterilize etmeyin hortumda kalan su motora gider diyor. iyi de o hortum nasıl temizlenecek. daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…