2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bb neymiş kiz hala kafam.basmadi benim
Benim de kafam basmadı.. Burası herkese açık mavi burda kalacak sen özel grup gitmek istersen baybay demek istemiş..

Yeniden tartışıp onu da kendimi de banlatmak istemiyorum sakin kalacağım. Bu arkadaşı kimse doğru dürüst tanımıyor yeni yeni aktif anladığım kadarıyla ama fazla özgüvenli konuşmuş... Neyse kimse gerilmesin herkes ya lohusa ya da gün sayıyor artık. Kendisi gelmek isterse lafımız yok başımız üstüne kaldığı yerden devam etsin. Ama bizim adımıza karar vermez umarım bir daha

Sen.nasilsin canim, ikizler ve evde bekleyen kizcen nasil hayırlısıyla evinize ciktiginizda kızının mutluluğunu merak.ediyorum

Canım bana 25 ine gün verdi doktorum . Verdikleri kağıtta biberon ve emzik getirmeyin yazıyor .çok şaşırdım açıkçası ben mama ,biberon götüreceğim tabi yine

Aynen canim kaale almamak.en guzeli

Canım bana 25 ine gün verdi doktorum . Verdikleri kağıtta biberon ve emzik getirmeyin yazıyor .çok şaşırdım açıkçası ben mama ,biberon götüreceğim tabi yine
İyi ya işte canım zahmetli yolu seçmiş hastanen. Büyük ihtimal emzirme desteği verecekler ve sütün yoksa meme reddi olmaması için kaşıkla enjektörle falan besleyecekler. Ben oğlumda biberon götürdüm ve bir günde biberona alışıp meme reddi yaptı 6 ay sağmak zorunda kaldım. Şimdi ben de biberon götürmeyeceğim

Canım valla işte ilk bebek , tecrübesizlik olunca bende anlam vermeye çalışıyordum valla Eşime diyorum eee süt gelmezse napıcaz diye . Haklısın tabi hiç bu açıdan düşünmüyorum . İnşallah herşey yolunda gider

Selam kızlar. Sezeryandan korkmayın. Dün sabah 11 de ameliyatım bitmişti. Bugün evimde her işimi yapıyorum. Tek sıkıntılı yanı gaz sancısıydı. Dün gece kıvrandım hiç uyuyamadım. Bunda biraz benim suçum vardı. Kendi yaptığım hataları söylemek istiyorum ki ilk kez sezeryan olacaklar yapmasın. Ben hemen odama gelince gecelik giydim kısa kollu ayaklarım çıplaktı ve gaz sancım bundan dolayı çok yoğun oldu. Lütfen sıkı sıkı giyinin bunalsanız bile. Ayaklarınızı sıcak tutun. Birde hemşirenin katı gıda yok lafına kulak asmadım. Biraz pizza yemiştim sakın gazınızı tam çıkarmadan katı bir şey yemeyin. Soğuk şeyler içmeyin ve 6 saat sonra ayaklanıp bol bol yürüyün. Ben çektiğimin sezeryan acısı olduğunu sanıyorum ama gaz sancısıymış. Hemşireler lavman yaptılar ve ondan sonra çok rahatladım. Benim çektiğimi siz çekmeyin. Şu an çok az sızım var ameliyat yerimde. Bebeğimle rahat rahat ilgileniyorum emziriyorum. Olumlama yapın. İşe yaradığına düşünüyorum. Çok zor neden sezeryan diyenlere kulak asmadım hayır çok kolay olacak hemen ayaklancam dedim hep içimden. Neye inanırsanız onu yaşarsınız.

Maşallahh Ne güzel anlatmışsın. Gerçekten benim de korkum o kadar azaldı ki sayenizde. Önerilerini dikkate alacağım. Gaz sancısı bayağı zorlamış seni ama geri kalan kısım gayet iyi geçmiş anladığım kadarı ile. İnşallah bizim de senin gibi güzel doğum hikayelerimiz olur.

Bu arada sütüm geliyor ama çoğalmadı damla damla geliyor. Çocuk doktoru mamada vermemiz gerektiğini söyledi. 2 saatte bir mama veriyorum ve bol bol emziriyorum. Çok şükür göğsümü hemen tuttu zorlanmadı. Hemşireler biberonun markasını sordular. Avent diyince şırıngaya gerek yok onla verin dediler. Gerçekten de hem biberonu ve hem göğsümü rahatça tutuyor. Meme reddi olmayacak inşallah.

Gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım çok sevindim, allah analı babalı büyütsün inşallah uslu kız olacak demekki biraz kendini toparladığında kombine hakkında bilgi almak isterim senden. Banada kombine anestezi yapılacakmış. Merak ediyorum

Maşallah emdikçe çoğalır diye düşünüyorum hem biberonu hem memeyi tutması harika. Mama hangi marka almak uygun olur acaba? Hangi markayı tercih ettiniz?

Maşallah canım güzel doğum hikayeleriniz ve tecrübelerinizle bizi aydınlatıyosunuz

Maşallah emdikçe çoğalır diye düşünüyorum hem biberonu hem memeyi tutması harika. Mama hangi marka almak uygun olur acaba? Hangi markayı tercih ettiniz?
Ben ilk belki mama gerek olmaz diye aptamilin sıvı bebek sütünü almıştım 1 numara. Hazırlaması çok kolay hele hastane ortamı için nimet oldu. Ama eve gelince hipp aldık anne sütüne en yakın buymuş. İkisinde de sorun olmadı. Gazını rahatça çıkarıyor beslendikten sonra. Aptamilin o mamasını ekliyorum hastane için büyük rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…