Hoş geldin canımmmSelaaammm kızlar
Benim de kafam basmadı.. Burası herkese açık mavi burda kalacak sen özel grup gitmek istersen baybay demek istemiş..Bb neymiş kiz hala kafam.basmadi benim
Sen.nasilsin canim, ikizler ve evde bekleyen kizcen nasil hayırlısıyla evinize ciktiginizda kızının mutluluğunu merak.ediyorumCanım hayırlı olsun analı babalı büyüsün Güneş kızsero ile aynı gün doğum yapmış olacaksınız
Birdilimkek hoşgeldin canım kanaması olan kız
@Sogancucugu sen de gel hemencik
Canım bana 25 ine gün verdi doktorum . Verdikleri kağıtta biberon ve emzik getirmeyin yazıyor .çok şaşırdım açıkçasıMuayeneye giden doğurup geliyo ben de tırstım yarın muayene var, arabaya koydum her şeyi nolur nolmaz diyeeşim de çok panik "naapcaz nası yapcaz annen de gelseydi" modunda buna şimdi hastanede mama al deseler bulamaz gibi geldi, marketteyken hipp marka mama aldım onu da koydum bagaja, bavulda neler var anlatıyorum boş boş bakıyor, inşallah kotarabiliriz bu süreci
Aynen canim kaale almamak.en guzeliBenim de kafam basmadı.. Burası herkese açık mavi burda kalacak sen özel grup gitmek istersen baybay demek istemiş..
Yeniden tartışıp onu da kendimi de banlatmak istemiyorum sakin kalacağım. Bu arkadaşı kimse doğru dürüst tanımıyor yeni yeni aktif anladığım kadarıyla ama fazla özgüvenli konuşmuş... Neyse kimse gerilmesin herkes ya lohusa ya da gün sayıyor artık. Kendisi gelmek isterse lafımız yok başımız üstüne kaldığı yerden devam etsin. Ama bizim adımıza karar vermez umarım bir daha
İyi ya işte canım zahmetli yolu seçmiş hastanen. Büyük ihtimal emzirme desteği verecekler ve sütün yoksa meme reddi olmaması için kaşıkla enjektörle falan besleyecekler. Ben oğlumda biberon götürdüm ve bir günde biberona alışıp meme reddi yaptı 6 ay sağmak zorunda kaldım. Şimdi ben de biberon götürmeyeceğimCanım bana 25 ine gün verdi doktorum . Verdikleri kağıtta biberon ve emzik getirmeyin yazıyor .çok şaşırdım açıkçasıben mama ,biberon götüreceğim tabi yine
Hoşgeldin canımmmSelaaammm kızlar
Aa şaşırdım doğrusu hastanenin istegineCanım bana 25 ine gün verdi doktorum . Verdikleri kağıtta biberon ve emzik getirmeyin yazıyor .çok şaşırdım açıkçasıben mama ,biberon götüreceğim tabi yine
Hoşbulduk canım inşlalah bu gerginlik son olmuştur herkes keyfini çıkarsın artık şu grubunHoşgeldin canımmmbi daha sakın banlanma boşver laf söyleyen kendine söyler seni biz biliyoruz takma kafana hiçbir şeyi gitmek isteyen gidebilir
İnşallah tatlım gelirse de kimse cevap yazmazsa gider sorun çıkaracak kişiler yazmayalım anlaşıpHoşbulduk canım inşlalah bu gerginlik son olmuştur herkes keyfini çıkarsın artık şu grubun
Canım valla işte ilk bebek , tecrübesizlik olunca bende anlam vermeye çalışıyordum vallaİyi ya işte canım zahmetli yolu seçmiş hastanen. Büyük ihtimal emzirme desteği verecekler ve sütün yoksa meme reddi olmaması için kaşıkla enjektörle falan besleyecekler. Ben oğlumda biberon götürdüm ve bir günde biberona alışıp meme reddi yaptı 6 ay sağmak zorunda kaldım. Şimdi ben de biberon götürmeyeceğim
Hahaha aynen yaaKucağında bebesiyle gelirse dayanamayız affederiz
MaşallahhSelam kızlar. Sezeryandan korkmayın. Dün sabah 11 de ameliyatım bitmişti. Bugün evimde her işimi yapıyorum. Tek sıkıntılı yanı gaz sancısıydı. Dün gece kıvrandım hiç uyuyamadım. Bunda biraz benim suçum vardı. Kendi yaptığım hataları söylemek istiyorum ki ilk kez sezeryan olacaklar yapmasın. Ben hemen odama gelince gecelik giydim kısa kollu ayaklarım çıplaktı ve gaz sancım bundan dolayı çok yoğun oldu. Lütfen sıkı sıkı giyinin bunalsanız bile. Ayaklarınızı sıcak tutun. Birde hemşirenin katı gıda yok lafına kulak asmadım. Biraz pizza yemiştimsakın gazınızı tam çıkarmadan katı bir şey yemeyin. Soğuk şeyler içmeyin ve 6 saat sonra ayaklanıp bol bol yürüyün. Ben çektiğimin sezeryan acısı olduğunu sanıyorum ama gaz sancısıymış. Hemşireler lavman yaptılar ve ondan sonra çok rahatladım. Benim çektiğimi siz çekmeyin. Şu an çok az sızım var ameliyat yerimde. Bebeğimle rahat rahat ilgileniyorum emziriyorum. Olumlama yapın. İşe yaradığına düşünüyorum. Çok zor neden sezeryan diyenlere kulak asmadım hayır çok kolay olacak hemen ayaklancam dedim hep içimden. Neye inanırsanız onu yaşarsınız.
Gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün inşallahBen de dün doğum yaptım arkadaşlar. Kızım yanımdaDün kontrole gidince bebek kanala girmişti suyu da biraz gelmeye başlamıştı, doktor yatış verdi sonra zaten sancılar da artmaya başladı, 8 gibi sancılar çok sıklaşmıştı akşam 9.30 da doğdu minişim çok şükür ikimiz de iyiyiz, herkese hayırlı doğumlar dilerim
Canım çok sevindim, allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
Kombine anestezi yapıldı, hem spinal hem epidural. Sorununuz yoksa hiç korkmayın o anı yasamak çok güzel.
Ağrılarım evet var, ama her şeye değer. 6 gibi yürütecekler yatıyorum hala, aşı için kızımı götürdüler o arada size yazayım dedim.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasi etsin sizede
Maşallah emdikçe çoğalır diye düşünüyorum hem biberonu hem memeyi tutması harika.Bu arada sütüm geliyor ama çoğalmadı damla damla geliyor. Çocuk doktoru mamada vermemiz gerektiğini söyledi. 2 saatte bir mama veriyorum ve bol bol emziriyorum. Çok şükür göğsümü hemen tuttu zorlanmadı. Hemşireler biberonun markasını sordular. Avent diyince şırıngaya gerek yok onla verin dediler. Gerçekten de hem biberonu ve hem göğsümü rahatça tutuyor. Meme reddi olmayacak inşallah.
Maşallah canım güzel doğum hikayeleriniz ve tecrübelerinizle bizi aydınlatıyosunuzBu arada sütüm geliyor ama çoğalmadı damla damla geliyor. Çocuk doktoru mamada vermemiz gerektiğini söyledi. 2 saatte bir mama veriyorum ve bol bol emziriyorum. Çok şükür göğsümü hemen tuttu zorlanmadı. Hemşireler biberonun markasını sordular. Avent diyince şırıngaya gerek yok onla verin dediler. Gerçekten de hem biberonu ve hem göğsümü rahatça tutuyor. Meme reddi olmayacak inşallah.
Hoş geldin canoAy o biliyor banlanırsa uzun sürer bile bile niye yükseldi ya hem de son zamanlarıydı nasıl haber alacağız deli kızdan
Ben ilk belki mama gerek olmaz diye aptamilin sıvı bebek sütünü almıştım 1 numara. Hazırlaması çok kolay hele hastane ortamı için nimet oldu. Ama eve gelince hipp aldık anne sütüne en yakın buymuş. İkisinde de sorun olmadı. Gazını rahatça çıkarıyor beslendikten sonra. Aptamilin o mamasını ekliyorum hastane için büyük rahatlıkMaşallah emdikçe çoğalır diye düşünüyorum hem biberonu hem memeyi tutması harika.Mama hangi marka almak uygun olur acaba? Hangi markayı tercih ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?