2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy maşallah annesi❤ Sıvı bebek sütü hastane için mantıklı seçim olmuş cidden. Not aldım çok teşekkür ederim.

200 ml bu mama hazır şekilde. Açıldıktan sonra 24 saat dolapta durabiliyor. Zaten her seferinde 30 cc falan hazırlanıyor öyle dedi hemşireler bize. İçeceği kadarını biberona boşaltıp sıcak suya koyduk ılıyınca verdik.

Eklentiler

• 7C3B668F-0273-4FD0-A41B-9AC64DCFBD64.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 24
Maşallahh canım Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla büyütün inşallah
Kız yarın kontrol var gün verecek doktor bakayım tutacakmı sezaryen evet
Ayy içime su serpiliyor valla çok saol canım öneriler için hepsini uygulayacağım daha güzel nice dönemlerimiz olsun hepimizin doğumlarımız kolay olsunnn amin

Bende cok korkuyorum ya. Dün tarih belli oldugundan beri düzgün uyku uyuyamadim. Sezaryen fikri meğer daha cok korkutuyomus beni. Epidurali sorayım ya. Daha pahalıysa daha iyidir epidural yapan var mi ki acaba cidden ağrı cektirmiyor mu o gün hiç

Bence sezaryende epidurale gerek yok kendi fikrim. Zaten çok ağrılı dönem spinal etkisindeyken de atılıyor diyorlar. Epiduralde daha uzun süre etki ediyormuş ama o gün illaki ağrı olacak kaçış yok epiduralde fark belindeki kateterden ağrın oldukça ilaç veriliyor spinalde tek sefer anestezi alıyorsun ve ağrın başlayınca damar yolundan ya da kalçadan ağrı kesici yapıyorlar ikisinde de bir şekilde ağrı kesici verecekler yöntemleri farklı. Spinal ameliyatın bir parçası epidural + ücret sanırım

Hadi bakalım haber ver

Dahiliyeye gitmedim canım. Takip ediyorum tuzsuz hafif şeyler yiyorum. Dalgalanıyor bi iniyor bi çıkıyor

Kızlar güzel haberlerinizi okudukça içim pır pır ediyor . Kendime söz verdim kesinlikle oraya buraya yazıp da doğum hikayesi dinlemiyorum , izlemiyorum . Sizin güzel Doğum hikayelerinizi okudukça cesaretleniyorum . Herkes bebeğini ya ertesi gün ya da bir kaç gün sonra Allah’ın izniyle inşallah evine götürecek sağlıcakla . Heyecan içinde dualarım sizlerle ..

Çok şükür canım sağlıcakla büyüt inşallah

Dahiliyeye gitmedim canım. Takip ediyorum tuzsuz hafif şeyler yiyorum. Dalgalanıyor bi iniyor bi çıkıyor
Olumsuz bir durum olsa kadın doğum doktorun mutlaka ilaçla ya da bir şekilde müdahale ederdi diye düşünüyorum . Kafana takma demek işin kolayı ama aklını sürekli bununla meşgul edersen stresten ötürü tansiyonun bu şekilde devam edebilir belki de .inşallah bir an önce düzene girer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…