Oyy maşallah annesi❤ Sıvı bebek sütü hastane için mantıklı seçim olmuş cidden. Not aldım çok teşekkür ederim.Ben ilk belki mama gerek olmaz diye aptamilin sıvı bebek sütünü almıştım 1 numara. Hazırlaması çok kolay hele hastane ortamı için nimet oldu. Ama eve gelince hipp aldık anne sütüne en yakın buymuş. İkisinde de sorun olmadı. Gazını rahatça çıkarıyor beslendikten sonra. Aptamilin o mamasını ekliyorum hastane için büyük rahatlık
İnşallah canım bu hepimizin son gerginliği olur
Maşallahh canım Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla büyütün inşallahKızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
Kombine anestezi yapıldı, hem spinal hem epidural. Sorununuz yoksa hiç korkmayın o anı yasamak çok güzel.
Ağrılarım evet var, ama her şeye değer. 6 gibi yürütecekler yatıyorum hala, aşı için kızımı götürdüler o arada size yazayım dedim.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasi etsin sizede
Kız yarın kontrol var gün verecek doktor bakayım tutacakmıAman allahım beni de tahmin ettiler bende sanki doktor tarih vermeden kendi gelcek gibi hissediyorum ama bakalım
Öylesine atıyorum bak tarih tutarsa tutar
Sezeryan mıydı seninki 5 mart diyorum hakkimi bu yonde kullaniyorum hıc kimseninki tutmuyomus hahaa
Ayy içime su serpiliyor valla çok saol canım öneriler için hepsini uygulayacağımSelam kızlar. Sezeryandan korkmayın. Dün sabah 11 de ameliyatım bitmişti. Bugün evimde her işimi yapıyorum. Tek sıkıntılı yanı gaz sancısıydı. Dün gece kıvrandım hiç uyuyamadım. Bunda biraz benim suçum vardı. Kendi yaptığım hataları söylemek istiyorum ki ilk kez sezeryan olacaklar yapmasın. Ben hemen odama gelince gecelik giydim kısa kollu ayaklarım çıplaktı ve gaz sancım bundan dolayı çok yoğun oldu. Lütfen sıkı sıkı giyinin bunalsanız bile. Ayaklarınızı sıcak tutun. Birde hemşirenin katı gıda yok lafına kulak asmadım. Biraz pizza yemiştimsakın gazınızı tam çıkarmadan katı bir şey yemeyin. Soğuk şeyler içmeyin ve 6 saat sonra ayaklanıp bol bol yürüyün. Ben çektiğimin sezeryan acısı olduğunu sanıyorum ama gaz sancısıymış. Hemşireler lavman yaptılar ve ondan sonra çok rahatladım. Benim çektiğimi siz çekmeyin. Şu an çok az sızım var ameliyat yerimde. Bebeğimle rahat rahat ilgileniyorum emziriyorum. Olumlama yapın. İşe yaradığına düşünüyorum. Çok zor neden sezeryan diyenlere kulak asmadım hayır çok kolay olacak hemen ayaklancam dedim hep içimden. Neye inanırsanız onu yaşarsınız.
Hoşgeldin canım gitme bidahaEyvallah bebeemm
Sağol tatlımHoşgeldin canım gitme bidaha
Bende cok korkuyorum ya. Dün tarih belli oldugundan beri düzgün uyku uyuyamadim. Sezaryen fikri meğer daha cok korkutuyomus beni. Epidurali sorayım ya. Daha pahalıysa daha iyidirYaa ne kadar güzel bilgilendirdin bizi çok teşekkür ederimm❤ Bana fiyat veren kişi hiç bunları anlatmadı ama sadece sezaryen ve normal doğum ücreti aynı epidural + demişti o kadar ilk hastaneye kontrole gittiğim zaman sormuştum yatış taburcuya. Doğum ücretinin içine neler dahil hiç anlatan olmamıştı Kapı süsü benim içinde önemli değil ama fotoğraf çekerlerse çok mutlu olurum
Refakatçı kalacak kişiye de covid testi yapıyorlar mı?
Spinal doğum hakkındaki düşüncelerini paylaştığın için de teşekkür ederim görüyorum ki birçok kişi memnun kalmış ben de kalacağıma inanıyorum ve kızıma odaklanmak korkularımı hafifletiyorO gün ne vaziyette olacağım bilmiyorum ama sürekli yürümeye kalmak istiyorum çabuk toparlanmak adına
Evet düştü sonra 10/6 olmuştu. Korkacak birşey yok o zaman
Epidural ayrıca istersek onu tercih ediyorlar galiba ama tercih şansım olsa da olmasa da ben de spinal olmayı isterim emin oldum.
Bana niye söyleyen olmamış anlamadımpazartesi kontrolüm var gidince tekrar konuşayım.
Bana fiyat veren kişi hiç doğru düzgün bilgilendirmemiş zamanında.
Ziyaretçi minimum kişi olabilir demişti doktorumrefakatçı 1 kişi dedi ondan covid testi istemeyecekler yani anladıgım kadarı ile..
Oho tedavideki masrafın yanında bu ne ki tabiki cebimi de düşünüyorum ama genel olarak takılıyorum.
Oh maşallah darısı bize de nasip olsun. İlk sezaryen olacağımı ögrendigimde 2 gün ağladım korkudan yalan yok.yine korkuyorum ama bu kadar korku da normaldir, şuan kendimi çok iyi hissediyorum alıştım sanırım bu fikre.
ilknurrr22 Evet canım bizim de öyle
Bence moralini bozma ben de bu konuya çok moral bozuyordum ama zamanla gereksiz üzüldüğümü anladım çünkü bebeğimin bir sorunu yok sorun yokken de üzülmeye gerek yok çok şükür herşey iyi. Bütün bebekler aynı kiloda aynı boyda doğamaz bize ya da babalarına benziyorlar normal olarak. Bebeğimin baş ölçülerinden biri 4 hafta geriden geliyor diğer ölçülerde de gerilikler var bazısı 1 hafta bazısı 2 hafta değişiyor.. Bunlar hesaplarınca totale 10 gün geride olarak yansıyor benim kız aylardır böyle.
Mesela başta 2 ölçüye bakıyormuş biri şekli ile alakalı diğeri gelişimle alakalı bizim için önemli demişti o 4 haftalık geriliğimiz şekli ile alakalı olan ölçüymüş o da genetik benzerlikmiş kafayla ilgili bir problem yokmuş yani. Burada böyle geri çıkıyor ya doğunca sizin aa bu bebeğin kafası ne kadar küçük diye ayırt edebileceğiniz bir fark olmayacak demişti. Genel olarak iri bir bebek beklemiyoruz zarif ve naif bir kız olacak minyonuz demiştiSen de üzülme kilolu doğması sağlıklı olacağı anlamına gelmez. Kilolu olup sağlık sorunu olan bebeklerde oluyor Allah korusun.
Pompa götürdüm ama kullanmaya fırsatım olmadı. Sütüm azdı zaten kızımda memeyi tutunca her fırsatta emzirmeye çalıştım.Mascara verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım. hepsini kaydettim. pompa götürmüşmüydün canım peki.
Bence sezaryende epidurale gerek yok kendi fikrim. Zaten çok ağrılı dönem spinal etkisindeyken de atılıyor diyorlar. Epiduralde daha uzun süre etki ediyormuş ama o gün illaki ağrı olacak kaçış yokBende cok korkuyorum ya. Dün tarih belli oldugundan beri düzgün uyku uyuyamadim. Sezaryen fikri meğer daha cok korkutuyomus beni. Epidurali sorayım ya. Daha pahalıysa daha iyidirepidural yapan var mi ki acaba cidden ağrı cektirmiyor mu o gün hiç
Sağol canım o bizi bi toptan gözardı edebilse keşke
Hadi bakalım haber verMaşallahh canım Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla büyütün inşallah
Kız yarın kontrol var gün verecek doktor bakayım tutacakmısezaryen evet
Ayy içime su serpiliyor valla çok saol canım öneriler için hepsini uygulayacağımdaha güzel nice dönemlerimiz olsun hepimizin doğumlarımız kolay olsunnn amin
Dahiliyeye gitmedim canım. Takip ediyorum tuzsuz hafif şeyler yiyorum. Dalgalanıyor bi iniyor bi çıkıyorCanım senin tansiyon ne alemde. Dahileye gittin mi. Stres yapma sen stres yaptıkça da çıkar. Sakin olmaya çalış. Bnm martın sonu görünüyor ya normal doğum olursa bide bnm oğlan gelmezse nisanı buluruz artıkondan dedim Bi ben kalcam heralde die
Çok şükür canım sağlıcakla büyüt inşallahKızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
Kombine anestezi yapıldı, hem spinal hem epidural. Sorununuz yoksa hiç korkmayın o anı yasamak çok güzel.
Ağrılarım evet var, ama her şeye değer. 6 gibi yürütecekler yatıyorum hala, aşı için kızımı götürdüler o arada size yazayım dedim.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasi etsin sizede
Ay bismillah şimdi gördüm bunu ben nasılsınızMesaj ve alıntılara bakamadım.
muayene diye geldik sezaryene karar verdik suyu bitmiş yavrumunbekliyorum kızlar kan falan alındı dua edin
Olumsuz bir durum olsa kadın doğum doktorun mutlaka ilaçla ya da bir şekilde müdahale ederdi diye düşünüyorum . Kafana takma demek işin kolayı ama aklını sürekli bununla meşgul edersen stresten ötürü tansiyonun bu şekilde devam edebilir belki de .inşallah bir an önce düzene girerDahiliyeye gitmedim canım. Takip ediyorum tuzsuz hafif şeyler yiyorum. Dalgalanıyor bi iniyor bi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?