2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bana 25 ine gün verdi doktorum . Verdikleri kağıtta biberon ve emzik getirmeyin yazıyor .çok şaşırdım açıkçası ben mama ,biberon götüreceğim tabi yine

Ben aventin yenidoğan biberonunu koydum çantaya, isterlerse veririm gerek yok derlerse çantada durur, zaten küçük bişey, kocaman bavulla gidiyorum, ha bir eksik ha bir fazla mama olarak da hipp aldım, gerek olursa veririm

Duygularıma tercüman bi yazı olmuş maşaallah canim öncelikle gözün aydın olsun benim de cevremde ben ne zaman sezeryan da olabilirim desem bi korkutma ekibi varmış gibi isbirligi icinde calisma yapiyorlar resmen artık laf anlatip da yorulmak bile istemiyorum yani

Senin yazını kacırmısım neden sezaryen dedi doktor canim ve gün verdi mi? Evet işte diyorum acaba kataterden gelen daha mi etkilidir diye bir sorucam bunu anestezi doktoruna kendi doktorum söylemedi cünkü. Belki ücreti azdir benim hastanemde. Gerçi dogum 5000 tl, ay o paraya bir epidural de koyuversinler ya sinir bastı zaten eşimi de almıyorlar. En sinir olduğum da bu oldu. Covid testi yaptırıp girmesini teklif edicem. Babaları neden bu kadar pasif bırakıyorlar anlamıyorum, onun da hakkı ilk ciktigi anlara sahit olmak basimda bizi beklemek. Cok istiyorum girebilmesini

Manşallah manşallah sende yaramazlık yapmışsın ama

Ay bende cok isterim eşimin yanımda olmasını. O yanımdayken hep huzurlu rahat oluom

Sen.nasilsin canim, ikizler ve evde bekleyen kizcen nasil hayırlısıyla evinize ciktiginizda kızının mutluluğunu merak.ediyorum

Canım çok teşekkür ederim iyiyiz yanımdaki kızım çok şükür iyi sarılığı geldi gitti diğerini de vereceklerdi yanımıza pazara kadar kalsın dedim buna tam adapte olayım

Geldikten sonra desteksiz besin alımlarına (emme-siringa,yanimdakinde emme refleksi de var emzik ve meme tutuyor) ve kilolarına göre taburcu oluruz inşallah hızlı alırlar ccleri her gün 5 er 5 er artıyor ikisi de 25 Gr artmis ,o gün gelsin üçünü sana özelden atarım inşallah

Mesaj ve alıntılara bakamadım.
muayene diye geldik sezaryene karar verdik suyu bitmiş yavrumun bekliyorum kızlar kan falan alındı dua edin

Kızlar gozunaydin sağlıkla büyüsünler inşallah

Hipp in organic combiotic olani mi? Mama konusunda cok kararsız kaldım.
Evet ondan aldım, bir arkadaşım baya övdü bebeğine bu mamadan veriyormuş.
Hastane vermiyor mu mama
Hastane verse dahi ilk 3 gün mama verin diyorlarmış genelde, çıktığımızda da devam ederiz süt tam gelene kadar diye düşünüyorum. Sarılık olmasın da.

Bebek makat geliş duruyor kuzum o yüzden sezaryen olacak Konuş bakalım doktorun görüşünü de al ne diyecek. Epidural fiyatları çok değişken burada çok uçuk rakamlar söyleyen de oldu düşük rakamları da gördük.
Ben de eşimin girmesini o anlara şahit olmasını çok istiyordum keşke izin verseler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…