Canım bana 25 ine gün verdi doktorum . Verdikleri kağıtta biberon ve emzik getirmeyin yazıyor .çok şaşırdım açıkçasıben mama ,biberon götüreceğim tabi yine
Bu arada sütüm geliyor ama çoğalmadı damla damla geliyor. Çocuk doktoru mamada vermemiz gerektiğini söyledi. 2 saatte bir mama veriyorum ve bol bol emziriyorum. Çok şükür göğsümü hemen tuttu zorlanmadı. Hemşireler biberonun markasını sordular. Avent diyince şırıngaya gerek yok onla verin dediler. Gerçekten de hem biberonu ve hem göğsümü rahatça tutuyor. Meme reddi olmayacak inşallah.
Duygularıma tercüman bi yazı olmuş maşaallah canim öncelikle gözün aydın olsunSelam kızlar. Sezeryandan korkmayın. Dün sabah 11 de ameliyatım bitmişti. Bugün evimde her işimi yapıyorum. Tek sıkıntılı yanı gaz sancısıydı. Dün gece kıvrandım hiç uyuyamadım. Bunda biraz benim suçum vardı. Kendi yaptığım hataları söylemek istiyorum ki ilk kez sezeryan olacaklar yapmasın. Ben hemen odama gelince gecelik giydim kısa kollu ayaklarım çıplaktı ve gaz sancım bundan dolayı çok yoğun oldu. Lütfen sıkı sıkı giyinin bunalsanız bile. Ayaklarınızı sıcak tutun. Birde hemşirenin katı gıda yok lafına kulak asmadım. Biraz pizza yemiştimsakın gazınızı tam çıkarmadan katı bir şey yemeyin. Soğuk şeyler içmeyin ve 6 saat sonra ayaklanıp bol bol yürüyün. Ben çektiğimin sezeryan acısı olduğunu sanıyorum ama gaz sancısıymış. Hemşireler lavman yaptılar ve ondan sonra çok rahatladım. Benim çektiğimi siz çekmeyin. Şu an çok az sızım var ameliyat yerimde. Bebeğimle rahat rahat ilgileniyorum emziriyorum. Olumlama yapın. İşe yaradığına düşünüyorum. Çok zor neden sezeryan diyenlere kulak asmadım hayır çok kolay olacak hemen ayaklancam dedim hep içimden. Neye inanırsanız onu yaşarsınız.
Senin yazını kacırmısım neden sezaryen dedi doktor canim ve gün verdi mi? Evet işte diyorum acaba kataterden gelen daha mi etkilidir diyeBence sezaryende epidurale gerek yok kendi fikrim. Zaten çok ağrılı dönem spinal etkisindeyken de atılıyor diyorlar. Epiduralde daha uzun süre etki ediyormuş ama o gün illaki ağrı olacak kaçış yokepiduralde fark belindeki kateterden ağrın oldukça ilaç veriliyor spinalde tek sefer anestezi alıyorsun ve ağrın başlayınca damar yolundan ya da kalçadan ağrı kesici yapıyorlar ikisinde de bir şekilde ağrı kesici verecekler yöntemleri farklı. Spinal ameliyatın bir parçası epidural + ücret sanırım
Hipp in organic combiotic olani mi? Mama konusunda cok kararsız kaldım.Ben aventin yenidoğan biberonunu koydum çantaya, isterlerse veririm gerek yok derlerse çantada durur, zaten küçük bişey, kocaman bavulla gidiyorum, ha bir eksik ha bir fazlamama olarak da hipp aldım, gerek olursa veririm
Ooo hoşgeldin canoSelaaammm kızlar
Canım zaten kimse cvb vermemişti ama DilekBurcu mudur nedir o ateşledi bu sefer fitili.İnşallah tatlım gelirse de kimse cevap yazmazsa gider sorun çıkaracak kişiler yazmayalım anlaşıp
Aa haber ver kuzum yarın mı olacaksinMesaj ve alıntılara bakamadım.
muayene diye geldik sezaryene karar verdik suyu bitmiş yavrumunbekliyorum kızlar kan falan alındı dua edin
Manşallah manşallah sende yaramazlık yapmışsın amaSelam kızlar. Sezeryandan korkmayın. Dün sabah 11 de ameliyatım bitmişti. Bugün evimde her işimi yapıyorum. Tek sıkıntılı yanı gaz sancısıydı. Dün gece kıvrandım hiç uyuyamadım. Bunda biraz benim suçum vardı. Kendi yaptığım hataları söylemek istiyorum ki ilk kez sezeryan olacaklar yapmasın. Ben hemen odama gelince gecelik giydim kısa kollu ayaklarım çıplaktı ve gaz sancım bundan dolayı çok yoğun oldu. Lütfen sıkı sıkı giyinin bunalsanız bile. Ayaklarınızı sıcak tutun. Birde hemşirenin katı gıda yok lafına kulak asmadım. Biraz pizza yemiştimsakın gazınızı tam çıkarmadan katı bir şey yemeyin. Soğuk şeyler içmeyin ve 6 saat sonra ayaklanıp bol bol yürüyün. Ben çektiğimin sezeryan acısı olduğunu sanıyorum ama gaz sancısıymış. Hemşireler lavman yaptılar ve ondan sonra çok rahatladım. Benim çektiğimi siz çekmeyin. Şu an çok az sızım var ameliyat yerimde. Bebeğimle rahat rahat ilgileniyorum emziriyorum. Olumlama yapın. İşe yaradığına düşünüyorum. Çok zor neden sezeryan diyenlere kulak asmadım hayır çok kolay olacak hemen ayaklancam dedim hep içimden. Neye inanırsanız onu yaşarsınız.
Ay bende cok isterim eşimin yanımda olmasını. O yanımdayken hep huzurlu rahat oluomSenin yazını kacırmısım neden sezaryen dedi doktor canim ve gün verdi mi? Evet işte diyorum acaba kataterden gelen daha mi etkilidir diyebir sorucam bunu anestezi doktoruna kendi doktorum söylemedi cünkü. Belki ücreti azdir benim hastanemde. Gerçi dogum 5000 tl, ay o paraya bir epidural de koyuversinler ya sinir bastı zaten eşimi de almıyorlar. En sinir olduğum da bu oldu. Covid testi yaptırıp girmesini teklif edicem. Babaları neden bu kadar pasif bırakıyorlar anlamıyorum, onun da hakkı ilk ciktigi anlara sahit olmak basimda bizi beklemek. Cok istiyorum girebilmesini
Sen.nasilsin canim, ikizler ve evde bekleyen kizcen nasil hayırlısıyla evinize ciktiginizda kızının mutluluğunu merak.ediyorum
Ne olur ne olmaz diye ben koydum zararı olmaz sonuçta@Mascara verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım. hepsini kaydettim.pompa götürmüşmüydün canım peki.
Hastane vermiyor mu mamaHipp in organic combiotic olani mi? Mama konusunda cok kararsız kaldım.
Sorma kız malum olduOoo hoşgeldin canobanlan cam derken banlandın ya
Canım zaten kimse cvb vermemişti ama DilekBurcu mudur nedir o ateşledi bu sefer fitili.
Kizinin kokusunu alinca buraya yazmak aklına gelmemiştirK KurkmantoluS nerde kaldı yaaa. birşey yazsa bizde rahatlasak artık
Aynen öyle oldu canım inşallah bi daha yaşanmazOoo hoşgeldin canobanlan cam derken banlandın ya
Canım zaten kimse cvb vermemişti ama DilekBurcu mudur nedir o ateşledi bu sefer fitili.
Saat 7de girmiş en son. Doğurmuştur belki ay ne güzel yaK KurkmantoluS nerde kaldı yaaa. birşey yazsa bizde rahatlasak artık
Mesaj ve alıntılara bakamadım.
muayene diye geldik sezaryene karar verdik suyu bitmiş yavrumunbekliyorum kızlar kan falan alındı dua edin
Ben de dün doğum yaptım arkadaşlar. Kızım yanımdaDün kontrole gidince bebek kanala girmişti suyu da biraz gelmeye başlamıştı, doktor yatış verdi sonra zaten sancılar da artmaya başladı, 8 gibi sancılar çok sıklaşmıştı akşam 9.30 da doğdu minişim çok şükür ikimiz de iyiyiz, herkese hayırlı doğumlar dilerim
Kızlar gozunaydinKızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
Kombine anestezi yapıldı, hem spinal hem epidural. Sorununuz yoksa hiç korkmayın o anı yasamak çok güzel.
Ağrılarım evet var, ama her şeye değer. 6 gibi yürütecekler yatıyorum hala, aşı için kızımı götürdüler o arada size yazayım dedim.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasi etsin sizede
Evet ondan aldım, bir arkadaşım baya övdü bebeğine bu mamadan veriyormuş.Hipp in organic combiotic olani mi? Mama konusunda cok kararsız kaldım.
Hastane verse dahi ilk 3 gün mama verin diyorlarmış genelde, çıktığımızda da devam ederiz süt tam gelene kadar diye düşünüyorum. Sarılık olmasın da.Hastane vermiyor mu mama
Bebek makat geliş duruyor kuzum o yüzden sezaryen olacakSenin yazını kacırmısım neden sezaryen dedi doktor canim ve gün verdi mi? Evet işte diyorum acaba kataterden gelen daha mi etkilidir diyebir sorucam bunu anestezi doktoruna kendi doktorum söylemedi cünkü. Belki ücreti azdir benim hastanemde. Gerçi dogum 5000 tl, ay o paraya bir epidural de koyuversinler ya sinir bastı zaten eşimi de almıyorlar. En sinir olduğum da bu oldu. Covid testi yaptırıp girmesini teklif edicem. Babaları neden bu kadar pasif bırakıyorlar anlamıyorum, onun da hakkı ilk ciktigi anlara sahit olmak basimda bizi beklemek. Cok istiyorum girebilmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?