2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ekstra para vermek istemiyorsanız epidural gereksiz. Ama maddi durumunuz vardır ve kendinizi daha rahat hissetmek isterseniz oraya bir şey diyemem. Spinalde zaten hemen geçmiyor ve hemşireler etkisinin geçmesine izin vermeden hemen gelip kuvvetli ağrı kesicilerden yapıyorlar.

Ben de böyle düşünüyorum. Epidural sanki daha çok normal doğumlarda tercih edilirmiş gibi geliyor

Evet nette işte idrarda protein e bakılır filan yazıyordu benimki de hiç öyle bişeye bakmadı. Ona kafam takıldı ama takıldıkça daha çok yükseliyor doğru

Ben de vazgeçtim epiduralden canım. Spinal olacağım ilk doğumda ki gibi ve ikinci kez olan herkes daha kolay olduğunu söylüyor. Fiyatını hiç sormadım ama öyle de böyle de bir günde kendini toparlıyorsun zaten gerek yok

Ben de böyle düşünüyorum. Epidural sanki daha çok normal doğumlarda tercih edilirmiş gibi geliyor

Ben de epidurali normal doğum için kullanıldığını biliyorum sezaryende kullanıldığını ilk kez duydum. Yengem 2 normal doğum yaptı epiduralle ağrıyı sancıyı kesiyor

Ben de epidurali normal doğum için kullanıldığını biliyorum sezaryende kullanıldığını ilk kez duydum. Yengem 2 normal doğum yaptı epiduralle ağrıyı sancıyı kesiyor
Epidural uyuşukluk hissi canım. Her iki doğumda da uygulanıyor ama sezaryende zaten devamlı serumla ağrı kesici veriyorlar epidural bir nebze daha erken toparlanmaya sağlıyor. çok da gerekli değil bence. Ama normal doğursaydım kesinlikle epidural alırdım

Aynı hastaneye gidiyoruz canım dogumun dorukta mı olacak
Epidural +400dediler dün konustum

Evet nette işte idrarda protein e bakılır filan yazıyordu benimki de hiç öyle bişeye bakmadı. Ona kafam takıldı ama takıldıkça daha çok yükseliyor doğru
Idrarda protein bakilmasi gerekiyor canim bir de ödem var mi diye bakilmasi gerekli. Benim de tansiyon yukseldi idrarda protein de cikti simdi alfamet baslandi günde3 tane

Masallah kızlarına anneleri gb güçlü olacaklar . duygulanmamak elde degil Allah sağlıklı uzun ömürler nasip.etsin yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…