Kızlar ekstra para vermek istemiyorsanız epidural gereksiz. Ama maddi durumunuz vardır ve kendinizi daha rahat hissetmek isterseniz oraya bir şey diyemem. Spinalde zaten hemen geçmiyor ve hemşireler etkisinin geçmesine izin vermeden hemen gelip kuvvetli ağrı kesicilerden yapıyorlar.
Kızlar ekstra para vermek istemiyorsanız epidural gereksiz. Ama maddi durumunuz vardır ve kendinizi daha rahat hissetmek isterseniz oraya bir şey diyemem. Spinalde zaten hemen geçmiyor ve hemşireler etkisinin geçmesine izin vermeden hemen gelip kuvvetli ağrı kesicilerden yapıyorlar.
Olumsuz bir durum olsa kadın doğum doktorun mutlaka ilaçla ya da bir şekilde müdahale ederdi diye düşünüyorum . Kafana takma demek işin kolayı ama aklını sürekli bununla meşgul edersen stresten ötürü tansiyonun bu şekilde devam edebilir belki de .inşallah bir an önce düzene girer
Evet nette işte idrarda protein e bakılır filan yazıyordu benimki de hiç öyle bişeye bakmadı. Ona kafam takıldı ama takıldıkça daha çok yükseliyor doğru
Ben de vazgeçtim epiduralden canım. Spinal olacağım ilk doğumda ki gibi ve ikinci kez olan herkes daha kolay olduğunu söylüyor. Fiyatını hiç sormadım ama öyle de böyle de bir günde kendini toparlıyorsun zaten gerek yok
Ben de vazgeçtim epiduralden canım. Spinal olacağım ilk doğumda ki gibi ve ikinci kez olan herkes daha kolay olduğunu söylüyor. Fiyatını hiç sormadım ama öyle de böyle de bir günde kendini toparlıyorsun zaten gerek yok
Ben de epidurali normal doğum için kullanıldığını biliyorum sezaryende kullanıldığını ilk kez duydum. Yengem 2 normal doğum yaptı epiduralle ağrıyı sancıyı kesiyor
Ben de epidurali normal doğum için kullanıldığını biliyorum sezaryende kullanıldığını ilk kez duydum. Yengem 2 normal doğum yaptı epiduralle ağrıyı sancıyı kesiyor
Epidural uyuşukluk hissi canım. Her iki doğumda da uygulanıyor ama sezaryende zaten devamlı serumla ağrı kesici veriyorlar epidural bir nebze daha erken toparlanmaya sağlıyor. çok da gerekli değil bence. Ama normal doğursaydım kesinlikle epidural alırdım
Evet nette işte idrarda protein e bakılır filan yazıyordu benimki de hiç öyle bişeye bakmadı. Ona kafam takıldı ama takıldıkça daha çok yükseliyor doğru
Idrarda protein bakilmasi gerekiyor canim bir de ödem var mi diye bakilmasi gerekli. Benim de tansiyon yukseldi idrarda protein de cikti simdi alfamet baslandi günde3 tane
Idrarda protein bakilmasi gerekiyor canim bir de ödem var mi diye bakilmasi gerekli. Benim de tansiyon yukseldi idrarda protein de cikti simdi alfamet baslandi günde3 tane
Canım çok teşekkür ederim iyiyiz yanımdaki kızım çok şükür iyi sarılığı geldi gitti diğerini de vereceklerdi yanımıza pazara kadar kalsın dedim buna tam adapte olayım
Geldikten sonra desteksiz besin alımlarına (emme-siringa,yanimdakinde emme refleksi de var emzik ve meme tutuyor) ve kilolarına göre taburcu oluruz inşallah hızlı alırlar ccleri her gün 5 er 5 er artıyor ikisi de 25 Gr artmis ,o gün gelsin üçünü sana özelden atarım inşallah