2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Kiz doğuracam dedin dedin doğurdun valla tebrik ederim kuzum gözünüz aydın sağlıklı güzel bir ömrü olsun insallah annesi ❤❤

Kızlar diyelim ki 2 saatte bir emziriyoruz ya. O emzirme süremiz ne kadar olmalı. Zaten durup durup emiyor yorulduğu için ama 15 dk yeterli mi mesela bilgisi olan var mı

Gözün aydın bebişim sağlıkla büyüt darısı bizlere inşallah ❤
Niye genel oldun sen kendin mi istedin
Eşim biraz fazla hassas sanırım. Bu saate kadar kucağında oyalamış beşiğinde durmuyor diye. Şimdi ben devraldım. Koydum beşiğe inşallah uyuyacak. Her dakika kucak işi çok sıkıntı.
Yaa o daha dünyaya aliscak şimdi kendini çok korumasız istiyo o yüzden senin kokunu almak onu rahatlatiyo beşiğine koyunca giydiğin bi tsortu yanina koy ben çok yapmıştım öyle

Kızlar diyelim ki 2 saatte bir emziriyoruz ya. O emzirme süremiz ne kadar olmalı. Zaten durup durup emiyor yorulduğu için ama 15 dk yeterli mi mesela bilgisi olan var mı
Kuzum bi memeni veriyosun yaa diğer emmek istediğinde aynı memeyi ver o yağlı kısmını alsin sütün ilk başta sulu kisim geliyo çünkü 15 dakka emiyosa yeterli zaten çabuk yoruluyorlar minisler

Doktor genel olsun dedi kuzu
Kuzum bi memeni veriyosun yaa diğer emmek istediğinde aynı memeyi ver o yağlı kısmını alsin sütün ilk başta sulu kisim geliyo çünkü 15 dakka emiyosa yeterli zaten çabuk yoruluyorlar minisler
Yaa bende bi birini bi birini veriyorum

Serocuuuumm başkanımızzz hadi gözünaydın canımm yavrucuğuna kavuştun ne mutlu sana Rabbim analı babalı büyütsün hoşgeldi Beril Ece

Ben de isterim foto ben de

doğuracam dedin dedin doğurdun bu arada şunu merak ettim suyu bitmiş ya hareketler azalmışdı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…