Kiz doğuracam dedin dedin doğurdun vallaKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Hayırlı olsun canımKızlar hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ederim. Bu saatte girmeye vaktim olacağına ve uykumun olmayacığını hiç düşünmemiştim cidden
Ben spinal isteyecektim ama doktor genel öneririm dedi bende kabul ettim canımK KurkmantoluS günaydın cnm. Gendl aneztezi Dr mu istio yoksa sen mi istion.geçrnlerde biri demişti Pandemiden dolayı genel aneztezi cok yapılmıyor die.
Gözün aydın bebişim sağlıkla büyüt darısı bizlere inşallah ❤Hadi size anlatayım
Sabah kontrole diye geldik açılmaya baktı doktor bir parmak dedi istersen suni ile başlayalım dedi. İlla normal doğurmak istiyor musun dedi. Bende bu benim ilk doğumum olacak çok bilgili değilim illa bişey olsun diye diretmem siz ne derseniz dedim. O da o zaman suniye gerek yok sezaryen için yatış yapalım dedi. Neyse kandı ekg ydi falan sanırım 12.50 de ameliyathaneye indim10 dk sonrasını hatırlamıyorum
Uyandığımda biraz karnım ağrıyordu ama hemen ağrı kesici serum vs taktılar hafifledi. Nerdeyse 6 saat olmadan da çok çok az bi ağrı kaldı asla dayanılmayacak bişey değil.
Yürüyüş yaptım gaz çıkarman gerekiyor dediler gayette çıkardım gazımı zorlanmadan
gel gelelim anneliğe. Kızlar çoook başka. Ne ağrı ne sızı cidden hiç bişey umrunda olmuyor ya. Mesela saat kurdum emzirmek için saat çalmadan kalkıyorum nasıl bi şeyse. Ben ki uykuya çok düşkün biri.
emziriyorum yatırmak için beşiğe gidiyorum sanki dudaklarını yalıyor gibi geliyor kıyamıyorum doymadıysa diye tekrar emziriyorum derken nerdeyse tekrar uyanma saati geldi ama ben uyumadım
Allahım hiç kimseyi böyle güzel duygudan mahrum etmesin. Rabbim dileyen isteyen hak eden herkese anneliği tattırsın inşallah
Çok uzun yazdım beeeyarın öğlene kalmaz evimize gideriz.
Haa bu arada kızım zerre bana benzemiyor babasına benziyor eşşolıeşşek
bide @Mascara nın dediği gibi sıcak tutun kendizi beni kat kat giydiriyor annem ondan sanırım çok rahatım her anlamda. Azcık omzum tutuk oraya da havlu koyduk
Yaa o daha dünyaya aliscak şimdi kendini çok korumasız istiyo o yüzden senin kokunu almak onu rahatlatiyo beşiğine koyunca giydiğin bi tsortu yanina koy ben çok yapmıştım öyleEşim biraz fazla hassas sanırım. Bu saate kadar kucağında oyalamış beşiğinde durmuyor diye. Şimdi ben devraldım. Koydum beşiğe inşallah uyuyacak. Her dakika kucak işi çok sıkıntı.
Kuzum bi memeni veriyosun yaa diğer emmek istediğinde aynı memeyi ver o yağlı kısmını alsin sütün ilk başta sulu kisim geliyo çünkü 15 dakka emiyosa yeterli zaten çabuk yoruluyorlar minislerKızlar diyelim ki 2 saatte bir emziriyoruz ya. O emzirme süremiz ne kadar olmalı. Zaten durup durup emiyor yorulduğu için ama 15 dk yeterli mi mesela bilgisi olan var mı
Doktor genel olsun dedi kuzuGözün aydın bebişim sağlıkla büyüt darısı bizlere inşallah ❤
Niye genel oldun sen kendin mi istedin
Yaa o daha dünyaya aliscak şimdi kendini çok korumasız istiyo o yüzden senin kokunu almak onu rahatlatiyo beşiğine koyunca giydiğin bi tsortu yanina koy ben çok yapmıştım öyle
Yaa bende bi birini bi birini veriyorumKuzum bi memeni veriyosun yaa diğer emmek istediğinde aynı memeyi ver o yağlı kısmını alsin sütün ilk başta sulu kisim geliyo çünkü 15 dakka emiyosa yeterli zaten çabuk yoruluyorlar minisler
Seninki daha minnakmış ya ablalarına sıra versin bakalım önceAz daha dursun da diyorum gelsin de ama az daha dursundaha minnak minnak
GünaydınnnGünaydın kızlar
Gayet iyi canım 15 dakika maşallah sizeKızlar diyelim ki 2 saatte bir emziriyoruz ya. O emzirme süremiz ne kadar olmalı. Zaten durup durup emiyor yorulduğu için ama 15 dk yeterli mi mesela bilgisi olan var mı
Serocuuuumm başkanımızzz hadi gözünaydın canımm yavrucuğuna kavuştun ne mutlu sana Rabbim analı babalı büyütsün hoşgeldi Beril EceHadi size anlatayım
Sabah kontrole diye geldik açılmaya baktı doktor bir parmak dedi istersen suni ile başlayalım dedi. İlla normal doğurmak istiyor musun dedi. Bende bu benim ilk doğumum olacak çok bilgili değilim illa bişey olsun diye diretmem siz ne derseniz dedim. O da o zaman suniye gerek yok sezaryen için yatış yapalım dedi. Neyse kandı ekg ydi falan sanırım 12.50 de ameliyathaneye indim10 dk sonrasını hatırlamıyorum
Uyandığımda biraz karnım ağrıyordu ama hemen ağrı kesici serum vs taktılar hafifledi. Nerdeyse 6 saat olmadan da çok çok az bi ağrı kaldı asla dayanılmayacak bişey değil.
Yürüyüş yaptım gaz çıkarman gerekiyor dediler gayette çıkardım gazımı zorlanmadan
gel gelelim anneliğe. Kızlar çoook başka. Ne ağrı ne sızı cidden hiç bişey umrunda olmuyor ya. Mesela saat kurdum emzirmek için saat çalmadan kalkıyorum nasıl bi şeyse. Ben ki uykuya çok düşkün biri.
emziriyorum yatırmak için beşiğe gidiyorum sanki dudaklarını yalıyor gibi geliyor kıyamıyorum doymadıysa diye tekrar emziriyorum derken nerdeyse tekrar uyanma saati geldi ama ben uyumadım
Allahım hiç kimseyi böyle güzel duygudan mahrum etmesin. Rabbim dileyen isteyen hak eden herkese anneliği tattırsın inşallah
bide @Mascara nın dediği gibi sıcak tutun kendizi beni kat kat giydiriyor annem ondan sanırım çok rahatım her anlamda. Azcık omzum tutuk oraya da havlu koyduk
Bende ilkinde bilmiyodum sonradan öğrendim sen önce son verdigini ver sonra öbürüne geçDoktor genel olsun dedi kuzu
Yaa bende bi birini bi birini veriyorum
Ben de isterim foto ben deCanım çok teşekkür ederim iyiyiz yanımdaki kızım çok şükür iyi sarılığı geldi gitti diğerini de vereceklerdi yanımıza pazara kadar kalsın dedim buna tam adapte olayım
Geldikten sonra desteksiz besin alımlarına (emme-siringa,yanimdakinde emme refleksi de var emzik ve meme tutuyor) ve kilolarına göre taburcu oluruz inşallah hızlı alırlar ccleri her gün 5 er 5 er artıyor ikisi de 25 Gr artmis ,o gün gelsin üçünü sana özelden atarım inşallah
Bugün dogurcak misinGünaydınnn
Demi yaa 2 gün cok sıkıcı olcakHaftasonu geçmiyor ya haftaiçi kontrol vs oluyor benim sizin heyecanlı oluyor haftasonu durağan
Canım benim senin tahminler sanırım bende tutmayacakBugün dogurcak misinsabaha kadar aklıma geldi bak doğurman lazim
doğuracam dedin dedin doğurdunHadi size anlatayım
Aynen ya bekleki pazartesi gelsinDemi yaa 2 gün cok sıkıcı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?