2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kuzum genel oldum
Biliyor musun doğmuştu. Dün yattım bi türlü uyuyamadım sürekli kafamda şu senaryo. Bişey oldu ki suyun eksik olması ile alakalı ve doktor hadi seni sezaryene alalım diyecek. Akşam hep bunu düşünerek uyudun. Cidden de öyle oldu

Yaa içine doğmuş resmen benim hiç içime öyle şeyler doğmuyor kontrole diye gidip doğuma girersem şok olurum

Eşimle annem bebeği aldıktan sonra annem odada bebekle kalmış eşim hemen tekrar kapıya beni beklemeye gelmiş. Hasta bakıcılar eşin seni sorup duruyor diyorlardı. Hoşuma gitti bebeğe dalıp beni unutmaması

Ah canimm tebrik ederim bende de anksiyete var korkum ondan zaten. Cok sevindim atlatmana. Darısı basıma. Nasılsın simdi bebis nasıl? Ayık mıydın hep dogumda
Bebek alındıktan sonra sakinleştirici iğne yaptıkları için uyku halim oldu. Sonra bacaklar açılmaya başlayinca istemsiz titreme oluyor vücutta açılınca da hemen bir ağrı kesici yapıyorlar zaten. Şükür ben hayırlısıyla atlattım sende yaparsın oradaki hemşirelerde çok destek oldular.

Günaydınlar evet baya erken ama benim gibi yeni anneler için değil bugün sabah 10 da taburcuyuz inşallah. Bu sezeryanim çok daha iyi geçti ağrı sancı bakımından ilk günden ayaklandım yurudum kendim gittim wcye falan bimiyorum sonradan olur mu baş ağrım olmadı bunda. Dün de şükür memeyi tuttuk sütte gelmeye başladı fakat anne kız arasında Rh uyuşmazlığımiz var mama takviyeside yapıyoruz risk geçene kadar. Şimdilik bu kadar

Kızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Canımm gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
❤❤ çok güzelll. Annelik bir anda tüm hayatı nasıl değiştiriyor. Anne yüreği sözü ne kadar doğru allahım bize de bu duyguları tattırsın tekrar hayırlı olsun canım. Güzel güzel büyüt kızını

Yaa içine doğmuş resmen benim hiç içime öyle şeyler doğmuyor kontrole diye gidip doğuma girersem şok olurum
Ben hiç olmadım valla bekliyordum
Maşallah çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyütün güzel kızınızı
Aminn çok teşekkür ederim
K KurkmantoluS sonda takıldımı hissettinmi onu
Evet canım takıldı hissettim ama öyle ağrısı falan olmuyor
Amin canım benim hepimizde inşallah

Evet onlar alışık sürekli hamile görmeye ama bizler de haklı olarak endişeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…