2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hiç prenatal life kullanan yok mu Multi vitamin olarak? Benim doktor onu verdi ama kimsede de duymadım.iki aydır onu kullanıyorum.
Merhaba ben de kullanıyorum tüp bebek transfer öncesi yazmıştı doktorum ..çok şükür dün pozitif gördüm ..kullanmaya devam ediyorum ..siz hala kullanıyor musunuz?

Canım senin de ikinci doğum ama doktorun bekletiyor benimki bekleyemeyiz demişti bu doktorların hepsi farklı düşünüyor sanırım

Ben de isterim foto ben de

İkizler topigine girdim sana yazmaya sonra süt sağmaya indim öyle kaldı tamamdır teyzosu sen nasılsın dün kontrolün mu vardı yanlış hatırlamıyorsam nasıl durumlar

Ay bu arada doğum servisinde çok tatlı bı hemşire vardı hem kendi ikiz tek yumurta hem de kendi ikiz tek yumurta oğulları varmış, dün sağmada karşılaştık o da diyo ben kendi ikizimi oğullarım da birbirini herkesten çok seviyor, kavga çok ederdik, ediyorlar ama biri başkasıyla sorun yaşadığında hemen kenetleniyorlarmis

Merakla bekliyorum bizimkiler nasıl olacak ablaları ile

Kızlar büyük birproblemin var afedersiniz küçük bı nohut başvurum vardı dün eve gittim acıyordu normalde sıkıntı yaratmazdi çok bı açtım ne göreyim kocaman olmuş çok acıdı gece boyunca hala da öyle doktora gitsem mı bilemedim eş eşimden basur kremi istedim idareten başka ne yapabilirim afedersiniz çıkış Zor olmuyor ama bağırsaklar yerine tam oturmadığı için sanırım ikinamiyorum o yusden mı oldu yediklerim acı ve baharatlı şeyler değil

Çok zor olur canım doktora danış mutlaka. pamuğa zeytinyağı sürüp beklet istersen canım. yumuşatır. bir arkadaşım basurunu içeri ittirmişti rahatlamıştı. mümkün mü bilemedim. geçmiş olsun.

Pazartesi kuzum kontrolüm dün yeşimin vardı ikiz topiğinde kontrolü onunda ikizlerin arası açılmış kilo olarak erken alma durumu varmış benim fark ne alemde bilmiyorum pazartesi günü baksın bir doktor bakalım 34+3 oluyorum o zaman belki doğum tarihi verir kuzu ikizler çok iyi arkadaş olacak buna inanıyorum bu pandemi de özellikle tek çocuk zorluğunu anladım kardeşi olsa oynardı vs dedim hep ikizlerde arkadaş derdi olmayacak inşallah öyle umut ediyorum siz bu hafta sanırım taburcu olursunuz canım senin büyük kız gökçe ne yapıyor evde duruyor muymuş

Ay canım ittirnek hıc yapabileceğim Bir şey değil doktora bile sırf eliyle müdahale eder vs diye gitmek istemiyorum bu tür şeylere kasılıyorum Ama zeytinyağını istedin evden getirecek eşim çok teşekkür ederim onu yapabilirim

Günaydın canımm. Ara ara 13 14 e çıkıyor sonra 11 12 ye düşüyor takip ediyorum kuzucum sen nasılsın kontrolün ne zaman
İyi canım aman dikkatli ve sakin ol. Bnm kontrol haftaya cumartesi inşallah 36da... Ondan sonra da haftada 1 e düşecek çatı muanesi olcak 37 de öyle işte bende şuan aynı durumlar. Sabah Bi yerde okudum tansiyon son ayda yükselebilirmiş. Belki senin de öyle bsy dir.

Kantron yağı sür canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…