- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Ben de ya en iyisi planlısıYaa içine doğmuş resmenbenim hiç içime öyle şeyler doğmuyor kontrole diye gidip doğuma girersem şok olurum
Aa sınavı var deseydin sanada pazartesine gün verirdikCanım benim senin tahminler sanırım bende tutmayacakyarın eşimin ales sınavı var bi girsin çıksın sonra dogurayım
Ben 10 gün sonra gitcem gün vercek o zaman aynı hafta içinde alcak büyük ihtimal korkuyorummmmAynen ya bekleki pazartesi gelsinpazartesi benim kontrol var bakalım gün verecek mi
AhahaAa sınavı var deseydin sanada pazartesine gün verirdik
Ben 10 gün sonra gitcem gün vercek o zaman aynı hafta içinde alcak büyük ihtimal korkuyorummmm
Yok sen dogurmican ümidi kestim son güne kadar beklersin bu gidişleAhahaalemsin ilknur ya çok iyi kıvırıyorsun tamam bana pzt ye gün verin ama ben çarşamba 24ü hissediyorum hadi bakalım kimin tahmini tutacak
Yok sen dogurmican ümidi kestim son güne kadar beklersin bu gidişle
Evet azalmıştı kuzum. Bende büyüdüğü yeri daraldığı için diye düşünmüştümdoğuracam dedin dedin doğurdunbu arada şunu merak ettim suyu bitmiş ya hareketler azalmışdı canım
Valla ben göremiyordum Allah korusun bş sakatlık çıkmasın diye, Burda da kızlar kontrole gidip doğurup geliyor maşallah, bende öyle olurum diye gittin hallettim geldimBende gitcem kuafore kendim alabiliyorum ama jiletle ağdayı asla yapamam hamile olmasamda yapamam yani
Gözün aydınKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Memelerden en son bıraktığını vermeliymişsin. Ben ilk hamileliğimde bilmiyordumDoktor genel olsun dedi kuzu
Yaa bende bi birini bi birini veriyorum
Dedim vallademe öyle kız
Aynen benimde ikinci ama çok heycanliyim sanki ilk gibi hadi güzel haberlerle gel bugün doğuran yok dogurabilirsinGünaydın kizlar bugun nst icin hastaneye gidiyrouz ama hic kıpırtımiz yok bizimhayirlisi ile bizde kucağımiza alalim minnoslari. Okudukca kaçıncı gebeliğim olursa.olsun o heyecan bambaska . Emzirmesin hayalini kuruyorum kokusunu çırpı bacaklarini ağlamaya yer arıyorum sanirim
Bende haftaya giderim ama o zamana kadar ağdaya gelir mı bilmiyorum bacaklarımi kendim hallederimGünaydınlar güzel anneler
Valla ben göremiyordum Allah korusun bş sakatlık çıkmasın diye, Burda da kızlar kontrole gidip doğurup geliyor maşallah, bende öyle olurum diye gittin hallettim geldim
Sezaryen sonrası da ağda rahat olur hanımlar
Gözün aydınAllah analı babalı büyütsün inşallah
Memelerden en son bıraktığını vermeliymişsin. Ben ilk hamileliğimde bilmiyordumyeni öğrendim. Bebeklerin çenesi zayıf olduğu için kaliteli süte gelince bırakıyormuş. Bir sonraki sefer yine o memeye devam edersen iyi sütü almış olur diyorlar
Güzel haberler alalım inşallah canım duygusallık tavan bu aralarGünaydın kizlar bugun nst icin hastaneye gidiyrouz ama hic kıpırtımiz yok bizimhayirlisi ile bizde kucağımiza alalim minnoslari. Okudukca kaçıncı gebeliğim olursa.olsun o heyecan bambaska . Emzirmesin hayalini kuruyorum kokusunu çırpı bacaklarini ağlamaya yer arıyorum sanirim
Kendimi hazır hissetmiyorumDedim valla
Aynen benimde ikinci ama çok heycanliyim sanki ilk gibi hadi güzel haberlerle gel bugün doğuran yok dogurabilirsin
Bende haftaya giderim ama o zamana kadar ağdaya gelir mı bilmiyorum bacaklarımi kendim hallederim
Hepimizin korkulu belası agdaKendimi hazır hissetmiyorump.tesi agda yaptırayım salı gelsin mumkunse
Insallah canim salı doktorla konuşcam 1 ile 7 si arasında bekliyoruz diyordu eger program uygunsa 1 martta mert gelsin artikGüzel haberler alalım inşallah canım duygusallık tavan bu aralar
Benim eşimde pazartesi olsun illa diyo 5 gün izni varmış hafta sonuda denk gelir 7 gün olur diye bakalım bana hangi güne vercekInsallah canim salı doktorla konuşcam 1 ile 7 si arasında bekliyoruz diyordu eger program uygunsa 1 martta mert gelsin artikediminde babalık izni icin iyi olur hafta yi kapatır
Onlarda yeter zatenevet en yakinlarim kapidaydi
Sali kontrol benim de
Şöyle bir anı çok hayal ediyorum çok tatlısınızEşimle annem bebeği aldıktan sonra annem odada bebekle kalmış eşim hemen tekrar kapıya beni beklemeye gelmiş. Hasta bakıcılar eşin seni sorup duruyor diyorlardı. Hoşuma gitti bebeğe dalıp beni unutmaması
Maşallah size ❤ Gerçekten çok sevindim herşeyin iyi geçmesine öncelikle senin adına sonra da kendim adına sevindim motive oluyor insanGünaydınlarevet baya erken ama benim gibi yeni anneler için değil bugün sabah 10 da taburcuyuz inşallah. Bu sezeryanim çok daha iyi geçti ağrı sancı bakımından ilk günden ayaklandım yurudum kendim gittim wcye falan bimiyorum sonradan olur mu baş ağrım olmadı bunda. Dün de şükür memeyi tuttuk sütte gelmeye başladı fakat anne kız arasında Rh uyuşmazlığımiz var mama takviyeside yapıyoruz risk geçene kadar. Şimdilik bu kadar
Aynı gün gideceğizz bize kesin gün verir artık 38+0 olduk bugünAynen ya bekleki pazartesi gelsinpazartesi benim kontrol var bakalım gün verecek mi
Evet evet ben de senin gibi düşünüyorum inşallah doktorun dediği vakitte saatte olurBen de ya en iyisi planlısıpsikolojik olarak hazırlanmak lazım ama pat diye olacaksa da yapacak bir şey yok
Cok utanıyorum.ya apartmanda kuaför var gidip açması tuhaf geliyor ama agda yaparsa uzun süreli.olur .Hepimizin korkulu belası agda
Hiç utanamicam vallaCok utanıyorum.ya apartmanda kuaför var gidip açması tuhaf geliyor ama agda yaparsa uzun süreli.olur .
Canım ben bikac yerden okumuştum en az 15 dk emzirilmesi gerekiyormus ilk su geliyormuş sonra süt sonra yağ belki siralamayi unutmus olabilirim ama bi de gogusleri sirayla emzirin siralamayi karistirmayin diyorlardiKızlar diyelim ki 2 saatte bir emziriyoruz ya. O emzirme süremiz ne kadar olmalı. Zaten durup durup emiyor yorulduğu için ama 15 dk yeterli mi mesela bilgisi olan var mı
Maşallah canım senin belki cumaya gün verirOnlarda yeter zaten❤ Ben de salı gidecektim pazartesiye çektim
Şöyle bir anı çok hayal ediyorum çok tatlısınızEşimi kapıda görmezsem üzülürüm sanırım
Maşallah size ❤ Gerçekten çok sevindim herşeyin iyi geçmesine öncelikle senin adına sonra da kendim adına sevindim motive oluyor insanAyrıca süt konusunda kötü şeyler yazıyorlardı görüyorum ki burada sezaryen doğum yapan anneler hep sütünün geldiğini yazmış maşallah darısı başımıza
Aynı gün gideceğizz bize kesin gün verir artık 38+0 olduk bugün
Evet evet ben de senin gibi düşünüyorum inşallah doktorun dediği vakitte saatte olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?