2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim senin tahminler sanırım bende tutmayacak yarın eşimin ales sınavı var bi girsin çıksın sonra dogurayım
Aa sınavı var deseydin sanada pazartesine gün verirdik
Aynen ya bekleki pazartesi gelsin pazartesi benim kontrol var bakalım gün verecek mi
Ben 10 gün sonra gitcem gün vercek o zaman aynı hafta içinde alcak büyük ihtimal korkuyorummmm

Aa sınavı var deseydin sanada pazartesine gün verirdik

Ben 10 gün sonra gitcem gün vercek o zaman aynı hafta içinde alcak büyük ihtimal korkuyorummmm
Ahaha alemsin ilknur ya çok iyi kıvırıyorsun tamam bana pzt ye gün verin ama ben çarşamba 24ü hissediyorum hadi bakalım kimin tahmini tutacak

Günaydın kizlar bugun nst icin hastaneye gidiyrouz ama hic kıpırtımiz yok bizim hayirlisi ile bizde kucağımiza alalim minnoslari. Okudukca kaçıncı gebeliğim olursa.olsun o heyecan bambaska . Emzirmesin hayalini kuruyorum kokusunu çırpı bacaklariniağlamaya yer arıyorum sanirim

Günaydınlar güzel anneler
Bende gitcem kuafore kendim alabiliyorum ama jiletle ağdayı asla yapamam hamile olmasamda yapamam yani
Valla ben göremiyordum Allah korusun bş sakatlık çıkmasın diye, Burda da kızlar kontrole gidip doğurup geliyor maşallah, bende öyle olurum diye gittin hallettim geldim
Sezaryen sonrası da ağda rahat olur hanımlar
Kızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Doktor genel olsun dedi kuzu

Yaa bende bi birini bi birini veriyorum
Memelerden en son bıraktığını vermeliymişsin. Ben ilk hamileliğimde bilmiyordum yeni öğrendim. Bebeklerin çenesi zayıf olduğu için kaliteli süte gelince bırakıyormuş. Bir sonraki sefer yine o memeye devam edersen iyi sütü almış olur diyorlar

Dedim valla
Aynen benimde ikinci ama çok heycanliyim sanki ilk gibi hadi güzel haberlerle gel bugün doğuran yok dogurabilirsin
Bende haftaya giderim ama o zamana kadar ağdaya gelir mı bilmiyorum bacaklarımi kendim hallederim

Güzel haberler alalım inşallah canım duygusallık tavan bu aralar

Dedim valla

Aynen benimde ikinci ama çok heycanliyim sanki ilk gibi hadi güzel haberlerle gel bugün doğuran yok dogurabilirsin

Bende haftaya giderim ama o zamana kadar ağdaya gelir mı bilmiyorum bacaklarımi kendim hallederim
Kendimi hazır hissetmiyorum p.tesi agda yaptırayım salı gelsin mumkunse

Insallah canim salı doktorla konuşcam 1 ile 7 si arasında bekliyoruz diyordu eger program uygunsa 1 martta mert gelsin artik ediminde babalık izni icin iyi olur hafta yi kapatır
Benim eşimde pazartesi olsun illa diyo 5 gün izni varmış hafta sonuda denk gelir 7 gün olur diye bakalım bana hangi güne vercek

evet en yakinlarim kapidaydi
Sali kontrol benim de
Onlarda yeter zaten ❤ Ben de salı gidecektim pazartesiye çektim
Şöyle bir anı çok hayal ediyorum çok tatlısınız Eşimi kapıda görmezsem üzülürüm sanırım
Maşallah size ❤ Gerçekten çok sevindim herşeyin iyi geçmesine öncelikle senin adına sonra da kendim adına sevindim motive oluyor insan Ayrıca süt konusunda kötü şeyler yazıyorlardı görüyorum ki burada sezaryen doğum yapan anneler hep sütünün geldiğini yazmış maşallah darısı başımıza
Aynen ya bekleki pazartesi gelsin pazartesi benim kontrol var bakalım gün verecek mi
Aynı gün gideceğizz bize kesin gün verir artık 38+0 olduk bugün
Ben de ya en iyisi planlısıpsikolojik olarak hazırlanmak lazım ama pat diye olacaksa da yapacak bir şey yok
Evet evet ben de senin gibi düşünüyorum inşallah doktorun dediği vakitte saatte olur

Kızlar diyelim ki 2 saatte bir emziriyoruz ya. O emzirme süremiz ne kadar olmalı. Zaten durup durup emiyor yorulduğu için ama 15 dk yeterli mi mesela bilgisi olan var mı
Canım ben bikac yerden okumuştum en az 15 dk emzirilmesi gerekiyormus ilk su geliyormuş sonra süt sonra yağ belki siralamayi unutmus olabilirim ama bi de gogusleri sirayla emzirin siralamayi karistirmayin diyorlardi kadinin biri bilegine sac lastigi takmis hangisini emzirirse o tarafa takiyorum diye

Maşallah canım senin belki cumaya gün verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…