2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm tebrik ederimm allah analı babalı büyütsün naptın cıktın mı hastaneden? İyi misiniz? Epidurali önerir misin

Ne demek rica ederim
Refakatciye yapilmiyor dediler bize. Ben sordugumda boyleydi verdikleri bilgiler ama guncellenenler olmus olabilir belki

Kesinlikle kizina odaklan gerisi su gibi akip gidecek insallah
Evet canim medarda yaptim 2018 aralikta bence de fotograf cekimi daha onemli amin insallah hersey kolayca gecer

Ne demek rica ederim
Refakatciye yapilmiyor dediler bize. Ben sordugumda boyleydi verdikleri bilgiler ama guncellenenler olmus olabilir belki

Kesinlikle kizina odaklan gerisi su gibi akip gidecek insallah
Siz ne zaman sormuştunuz eğer yakın zamanda ise muhtemelen aynıdır hâlâ bilgiler sanmıyorum değişeceğini özellikle fotoğraf olayını çok merak ettim kesin mi diye eşim çok sevindi eğer çekerlerse çok güzel oluyor diyor

Amiin inşallah hepimizin doğumu su gibi akıp gitsin yavrularımızı kucaklayıp evlerimize gelelim.

1,5 ay anca olmustur ben sorali fotograf cekimi kesindir bence degismez o ya gercekten cokk guzel oluyor, album kucuk sembolik ama butun fotograflari usb ile veriyorlar o cok iyi kizimla ilk bulusmamizin fotograflari var hala duygulaniyorum gordukce
Aminn

Pek oyle degil ama tabi kisiden kisiye degisir:) 3 saat ikindim

Daha çook yeni sormuşsunuz Hadi inşallah öyledir ya Yeğenimin de bu şekilde hastanesi ücrete dahil olarak albüm yapıyordu o kadar güzel ki ilk muayenesi ilk anneyle buluşması babayla buluşması vs çok tatlıydı Albüm yapmayıp sadece usb ile verseler bile yeter O kadar merak ediyorum ki kızımı. Acaba ona dokunmak nasıl bir his olacak. Sağlıkla gelsinler inşallah

Evet evet yeni Ben görünce "kızımm" deyip aglamistim inanamamistim kavustuguma ama esimle bulusma fotograflarini gorunce cok daha fazla aglamistim evet usb ile vermeleri bile yeter
Bir de ablam, hemsire ilk kez esimin kucagina verirken bir video cekmis ona hala aglarim.. Bence birinden rica edin esinizle ilk bulusma aninin videosunu ceksin mutlaka

Oyy çok duygulandım şuan ya harika bir an olsa gerek Ne kadar güzel anılar.❤ Kapıda annelerimiz bekleyecek anneme söylerim ama o an çekebilir mi hiç emin değilim gerçekten.

Çokk hem de
Anneler cokk heyecanli oluyor biraz zor olabilir olsun saglikla kavusulsun da
Ya benim annem ekstra panik bir yapısı var günlük hayatında bile öyledir, çok heyecanlı hareketleri vardır kıpır kıpır Doğum zamanı hayal edemiyorum Şeyi çok merak ediyorum herkes bebeğin peşine mi gidecek yoksa kapıda beni bekleyen kalacak mı acaba

Ay inanmiyorum hadi sağlıkla kavuşun ❤

Şok oldummmö beklıyoruz guzel haberleriniiiiiii

Aaa yarın gidip doğurup geliyormuşum diye takılmıştın gerçek oldu. Sağlıkla gelsin inşallah minnak kız

Aaa şok oldum güzel haberlerle gel canım, bekliyoruz seni

Aaa aman Allahım hadi inşallah saglıcakla al kucagına kızını

Kız İlknur dün sen demiştin sanırım sero ya yarın doğurdum yazma gibisinden anaam içine mi doğdu ne

Rabbim yardımcın olsun inşaallah. Sağlıkla al kucağına. Doğumdan sonra güzel mesajlarını da okuyalım

Ayy canım hayırlısı olsun hakkında haberlerini bekliyoruzz

Yani hemen doğuma mı alacaklar Dualarım seninle kuzum yaaa

Bacim saglikla evladina kavus insallah hayirli haberlerini bekliorz merakda birakma

K KurkmantoluS hadi canım güzel haberleriniz bekliyoruz. Kızını kucağına alacaksın demek:)

Hadi bakalım başkanımız da doğuruyor artık topikçe doğurabilirizz canım sağlıkla doğsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤

K KurkmantoluS sağlıkla sıhhatle kucağına al kızını

Ay ben şok hemen bugun mu olacak sero hadi hayırlısı saglikla al kucağına inşallah.

Sero bugün hemen doguma mı alcak

Sağlıkla kucağına al minik kuşunu canım hadi gözün aydın güzel haberler bekliyoruz

Yaa hadi hayırlısı olsun sağlıkla kavuşsun yavrunuza başkan

K KurkmantoluS başkanım doğurdu mu acaba

Neeeeee hadi guzel dogumlar olsun saglikli

@mia__2015 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah K KurkmantoluS güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Ay bismillah şimdi gördüm bunu ben nasılsınız

Aa haber ver kuzum yarın mı olacaksin

K KurkmantoluS nerde kaldı yaaa. birşey yazsa bizde rahatlasak artık

K KurkmantoluS ben de çok merak ediyorum güzel haberlerle gelir inşallah yavrusunu kucağına almıştır bile

K KurkmantoluS nerdesin canim dün bu saatlerde karnindaydi şimdi kucaginda insallah. Kendine gelemedin mi acaba
Kızlar hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ederim. Bu saatte girmeye vaktim olacağına ve uykumun olmayacığını hiç düşünmemiştim cidden

Ya kiyamam asil o gun heyecan olacak bir de
Esim bebegi odaya cikarip geri donup beni beklemisti kapida annemle ablam da kapidaydi digerleri bebekle odadaydi

Yalniz dogumhanenin onunde bekletmiyorlar sanirim artik pandemiden dolayi bir sormak lazim bunu da

Hadi size anlatayım
Sabah kontrole diye geldik açılmaya baktı doktor bir parmak dedi istersen suni ile başlayalım dedi. İlla normal doğurmak istiyor musun dedi. Bende bu benim ilk doğumum olacak çok bilgili değilim illa bişey olsun diye diretmem siz ne derseniz dedim. O da o zaman suniye gerek yok sezaryen için yatış yapalım dedi. Neyse kandı ekg ydi falan sanırım 12.50 de ameliyathaneye indim 10 dk sonrasını hatırlamıyorum
Uyandığımda biraz karnım ağrıyordu ama hemen ağrı kesici serum vs taktılar hafifledi. Nerdeyse 6 saat olmadan da çok çok az bi ağrı kaldı asla dayanılmayacak bişey değil.
Yürüyüş yaptım gaz çıkarman gerekiyor dediler gayette çıkardım gazımı zorlanmadan

gel gelelim anneliğe. Kızlar çoook başka. Ne ağrı ne sızı cidden hiç bişey umrunda olmuyor ya. Mesela saat kurdum emzirmek için saat çalmadan kalkıyorum nasıl bi şeyse. Ben ki uykuya çok düşkün biri.
emziriyorum yatırmak için beşiğe gidiyorum sanki dudaklarını yalıyor gibi geliyor kıyamıyorum doymadıysa diye tekrar emziriyorum derken nerdeyse tekrar uyanma saati geldi ama ben uyumadım

Allahım hiç kimseyi böyle güzel duygudan mahrum etmesin. Rabbim dileyen isteyen hak eden herkese anneliği tattırsın inşallah
Çok uzun yazdım beee yarın öğlene kalmaz evimize gideriz.
Haa bu arada kızım zerre bana benzemiyor babasına benziyor eşşolıeşşek

bide Mascara nın dediği gibi sıcak tutun kendizi beni kat kat giydiriyor annem ondan sanırım çok rahatım her anlamda. Azcık omzum tutuk oraya da havlu koyduk

Ay ne güzel yazmışsın yaa hayırlı olsunn daha güzel günleriniz olsun canımm darısı bizim başımıza ❤❤

O gün kapıda olmayanların biletini keseceğim kıyamam ya annelik işte. Demek annenle ablan vardı Kontrolünüz ne zamandı? Ben pazartesi gideceğim gidince sorayım bunu.
Yaaa ağlattın ama Çok tatlısınız siz maşallah❤ genel anestezi mi oldun kuzum sen?
Bu kızlar hep babalarına benzeyecek sanırım. Sezaryen doğumlar bu topikte maşallah çok güzel hikayelerle sonlanıyor darısı başımıza
Hiç kontrole gidip de doğuracağın içine doğmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…