Cnm tebrik ederimmKızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
Kombine anestezi yapıldı, hem spinal hem epidural. Sorununuz yoksa hiç korkmayın o anı yasamak çok güzel.
Ağrılarım evet var, ama her şeye değer. 6 gibi yürütecekler yatıyorum hala, aşı için kızımı götürdüler o arada size yazayım dedim.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasi etsin sizede
Ne demek rica ederimYaa ne kadar güzel bilgilendirdin bizi çok teşekkür ederimm❤ Bana fiyat veren kişi hiç bunları anlatmadı ama sadece sezaryen ve normal doğum ücreti aynı epidural + demişti o kadar ilk hastaneye kontrole gittiğim zaman sormuştum yatış taburcuya. Doğum ücretinin içine neler dahil hiç anlatan olmamıştı Kapı süsü benim içinde önemli değil ama fotoğraf çekerlerse çok mutlu olurum
Refakatçı kalacak kişiye de covid testi yapıyorlar mı?
Spinal doğum hakkındaki düşüncelerini paylaştığın için de teşekkür ederim görüyorum ki birçok kişi memnun kalmış ben de kalacağıma inanıyorum ve kızıma odaklanmak korkularımı hafifletiyorO gün ne vaziyette olacağım bilmiyorum ama sürekli yürümeye kalmak istiyorum çabuk toparlanmak adına
Epidural ayrıca istersek onu tercih ediyorlar galiba ama tercih şansım olsa da olmasa da ben de spinal olmayı isterim emin oldum.
Bana niye söyleyen olmamış anlamadımpazartesi kontrolüm var gidince tekrar konuşayım.
Bana fiyat veren kişi hiç doğru düzgün bilgilendirmemiş zamanında.
Ziyaretçi minimum kişi olabilir demişti doktorumrefakatçı 1 kişi dedi ondan covid testi istemeyecekler yani anladıgım kadarı ile..
Evet canim medarda yaptim 2018 araliktaCanım sen medarda mı doğum yapmıştınbence de kapı süsü ve yastık olmasa da olur benim için mühim olan fotoğraf çekimşydi sezaryen hakkındaki olumlu yorumlarınız su serpiyor resmennn içimee inşallahh kolay olur yaa
Siz ne zaman sormuştunuz eğer yakın zamanda ise muhtemelen aynıdır hâlâ bilgiler sanmıyorum değişeceğiniNe demek rica ederim❤
Refakatciye yapilmiyor dediler bize. Ben sordugumda boyleydi verdikleri bilgiler ama guncellenenler olmus olabilir belki
Kesinlikle kizina odaklan gerisi su gibi akip gidecek insallah
1,5 ay anca olmustur ben soraliSiz ne zaman sormuştunuz eğer yakın zamanda ise muhtemelen aynıdır hâlâ bilgiler sanmıyorum değişeceğiniözellikle fotoğraf olayını çok merak ettim kesin mi diye eşim çok sevindi eğer çekerlerse çok güzel oluyor diyor
Amiin inşallah hepimizin doğumu su gibi akıp gitsin yavrularımızı kucaklayıp evlerimize gelelim.
Gozun aydin canimmmKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Pek oyle degil ama tabi kisiden kisiye degisir:) 3 saat ikindimEpidural adı üstünde prenses doğum canımbenim bazı fobilerim var dokunulmaktan aşırı korkuyorum panik oluyorum. Ama az cesaretim olsaydı epidural normal çok isterdim.. İnternette izliyorsundur insanlar güle oynaya birkaç ıkınmayla doğuruyor
Daha çook yeni sormuşsunuz1,5 ay anca olmustur ben soralifotograf cekimi kesindir bence degismez o ya gercekten cokk guzel oluyor, album kucuk sembolik ama butun fotograflari usb ile veriyorlar o cok iyi kizimla ilk bulusmamizin fotograflari var hala duygulaniyorum gordukce
Aminn
Evet evet yeniDaha çook yeni sormuşsunuzHadi inşallah öyledir ya Yeğenimin de bu şekilde hastanesi ücrete dahil olarak albüm yapıyordu o kadar güzel ki ilk muayenesi ilk anneyle buluşması babayla buluşması vs çok tatlıydı Albüm yapmayıp sadece usb ile verseler bile yeter O kadar merak ediyorum ki kızımı. Acaba ona dokunmak nasıl bir his olacak. Sağlıkla gelsinler inşallah
Oyy çok duygulandım şuan ya harika bir an olsa gerekEvet evet yeniBen görünce "kızımm" deyip aglamistim inanamamistim kavustuguma ama esimle bulusma fotograflarini gorunce cok daha fazla aglamistim evet usb ile vermeleri bile yeter
Bir de ablam, hemsire ilk kez esimin kucagina verirken bir video cekmis ona hala aglarim.. Bence birinden rica edin esinizle ilk bulusma aninin videosunu ceksin mutlaka
Çokk hem deOyy çok duygulandım şuan ya harika bir an olsa gerekNe kadar güzel anılar. ❤ Kapıda annelerimiz bekleyecek anneme söylerim ama o an çekebilir mi hiç emin değilim gerçekten.
Ya benim annem ekstra panik bir yapısı var günlük hayatında bile öyledir, çok heyecanlı hareketleri vardır kıpır kıpırÇokk hem de❤
Anneler cokk heyecanli oluyor biraz zor olabilirolsun saglikla kavusulsun da
Ay inanmiyorum hadi sağlıkla kavuşun ❤
Şok oldummmöbeklıyoruz guzel haberleriniiiiiii
Aaa yarın gidip doğurup geliyormuşum diye takılmıştın gerçek oldu. Sağlıkla gelsin inşallah minnak kız❤
Aaa şok oldumgüzel haberlerle gel canım, bekliyoruz seni ❤
Aaa aman Allahım hadi inşallah saglıcakla al kucagına kızını
Kız İlknur dün sen demiştin sanırım sero ya yarın doğurdum yazma gibisinden anaam içine mi doğdu ne
Rabbim yardımcın olsun inşaallah. Sağlıkla al kucağına. Doğumdan sonra güzel mesajlarını da okuyalım
Ayy canım hayırlısı olsun hakkında haberlerini bekliyoruzz
Yani hemen doğuma mı alacaklarDualarım seninle kuzum yaaa
Bacim saglikla evladina kavus insallah hayirli haberlerini bekliorz merakda birakma
K KurkmantoluS hadi canım güzel haberleriniz bekliyoruz. Kızını kucağına alacaksın demek:)
Allah analı babalı büyütsün inşallah
K KurkmantoluS güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bu arada suyunuzun azaldığını anlamış mıydınız? Bebeğin hareketlerinde filan yavaşlama oldu mu hiç?
Hadi bakalım başkanımız da doğuruyor artık topikçe doğurabilirizzcanım sağlıkla doğsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Ay ben şok hemen bugun mu olacak sero hadi hayırlısı saglikla al kucağına inşallah.
Sero bugün hemen doguma mı alcak
Canım sen medarda mı doğum yapmıştınbence de kapı süsü ve yastık olmasa da olur benim için mühim olan fotoğraf çekimşydi sezaryen hakkındaki olumlu yorumlarınız su serpiyor resmennn içimee inşallahh kolay olur yaa
oh oh ne güzel yorumlar bunlarr inşallah sandığımızdan kolay geçer
Hangi hastaneydi canım senin
Amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsuhuletle ferahlıkla inşallah
Hayırla kucağına al yavrunu canımgüzel haberlerini bekliypruz
Ayy evet ya ben de napcam diye düşünüyorum ama kuaföre gidecek cesaretim de yoken kötü eşimden yardım istiycem sanırım
Ayy beni de tahmin etttvalla tutuyomuş hepimizinki bi de. Önümüzdeki haftaya sen de doğurursun kız senin kadar gün belirterek tahmin edemiycem hiç iyi değilimdir
Maşallahhhhsağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu canım. Rabbim ömrünü uzun aklını çok rızkını bol eylesin darısı bize
Sağlıkla kucağına al minik kuşunu canım hadi gözün aydın güzel haberler bekliyoruz
Yaa hadi hayırlısı olsun sağlıkla kavuşsun yavrunuza başkan
Banlı mahkum iken dışarıdan okudum çoğu mesajı.
K KurkmantoluS canım doğuma hiridn sanırım hayırlısıyla kavuş bebeğine
@mia__2015 akşam normal doğum yapmışsın maşallah gözünüz aydın
Ayşe vera arkadaşım nickini tam tutturamadım sen d ekavuşmuşsun gözünüz aydın..
Hepsi hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah
K KurkmantoluS başkanım doğurdu mu acaba
Neeeeee hadi guzel dogumlar olsun saglikli
@mia__2015 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahK KurkmantoluS güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun
Ay bismillah şimdi gördüm bunu ben nasılsınız
Aa haber ver kuzum yarın mı olacaksin
K KurkmantoluS nerde kaldı yaaa. birşey yazsa bizde rahatlasak artık
K KurkmantoluS ben de çok merak ediyorum güzel haberlerle gelir inşallahyavrusunu kucağına almıştır bile
Çok merak ediyorum K KurkmantoluS
Kızlar hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ederim. Bu saatte girmeye vaktim olacağına ve uykumun olmayacığını hiç düşünmemiştim ciddenK KurkmantoluS nerdesin canim dün bu saatlerde karnindaydi şimdi kucaginda insallah. Kendine gelemedin mi acaba
Ya kiyamam asil o gun heyecan olacak bir deYa benim annem ekstra panik bir yapısı var günlük hayatında bile öyledir, çok heyecanlı hareketleri vardır kıpır kıpırDoğum zamanı hayal edemiyorum Şeyi çok merak ediyorum herkes bebeğin peşine mi gidecek yoksa kapıda beni bekleyen kalacak mı acaba
Hayirli olsun sagsalim kavusmussunuzKızlar hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ederim. Bu saatte girmeye vaktim olacağına ve uykumun olmayacığını hiç düşünmemiştim cidden
İnşallah tatlımHayirli olsun sagsalim kavusmussunuzdarisi basimiza
Ay ne güzel yazmışsın yaaHadi size anlatayım
Sabah kontrole diye geldik açılmaya baktı doktor bir parmak dedi istersen suni ile başlayalım dedi. İlla normal doğurmak istiyor musun dedi. Bende bu benim ilk doğumum olacak çok bilgili değilim illa bişey olsun diye diretmem siz ne derseniz dedim. O da o zaman suniye gerek yok sezaryen için yatış yapalım dedi. Neyse kandı ekg ydi falan sanırım 12.50 de ameliyathaneye indim10 dk sonrasını hatırlamıyorum
Uyandığımda biraz karnım ağrıyordu ama hemen ağrı kesici serum vs taktılar hafifledi. Nerdeyse 6 saat olmadan da çok çok az bi ağrı kaldı asla dayanılmayacak bişey değil.
Yürüyüş yaptım gaz çıkarman gerekiyor dediler gayette çıkardım gazımı zorlanmadan
gel gelelim anneliğe. Kızlar çoook başka. Ne ağrı ne sızı cidden hiç bişey umrunda olmuyor ya. Mesela saat kurdum emzirmek için saat çalmadan kalkıyorum nasıl bi şeyse. Ben ki uykuya çok düşkün biri.
emziriyorum yatırmak için beşiğe gidiyorum sanki dudaklarını yalıyor gibi geliyor kıyamıyorum doymadıysa diye tekrar emziriyorum derken nerdeyse tekrar uyanma saati geldi ama ben uyumadım
Allahım hiç kimseyi böyle güzel duygudan mahrum etmesin. Rabbim dileyen isteyen hak eden herkese anneliği tattırsın inşallah
Çok uzun yazdım beeeyarın öğlene kalmaz evimize gideriz.
Haa bu arada kızım zerre bana benzemiyor babasına benziyor eşşolıeşşek
bideMascara nın dediği gibi sıcak tutun kendizi beni kat kat giydiriyor annem ondan sanırım çok rahatım her anlamda. Azcık omzum tutuk oraya da havlu koyduk
Hepimizin gelecek gğnleri güzel olsun inşallah canım aminAy ne güzel yazmışsın yaahayırlı olsunn daha güzel günleriniz olsun canımm darısı bizim başımıza ❤❤
O gün kapıda olmayanların biletini keseceğimYa kiyamam asil o gun heyecan olacak bir de
Esim bebegi odaya cikarip geri donup beni beklemisti kapidaannemle ablam da kapidaydi digerleri bebekle odadaydi
Yalniz dogumhanenin onunde bekletmiyorlar sanirim artik pandemiden dolayibir sormak lazim bunu da
Yaaa ağlattın amaHadi size anlatayım
Sabah kontrole diye geldik açılmaya baktı doktor bir parmak dedi istersen suni ile başlayalım dedi. İlla normal doğurmak istiyor musun dedi. Bende bu benim ilk doğumum olacak çok bilgili değilim illa bişey olsun diye diretmem siz ne derseniz dedim. O da o zaman suniye gerek yok sezaryen için yatış yapalım dedi. Neyse kandı ekg ydi falan sanırım 12.50 de ameliyathaneye indim10 dk sonrasını hatırlamıyorum
Uyandığımda biraz karnım ağrıyordu ama hemen ağrı kesici serum vs taktılar hafifledi. Nerdeyse 6 saat olmadan da çok çok az bi ağrı kaldı asla dayanılmayacak bişey değil.
Yürüyüş yaptım gaz çıkarman gerekiyor dediler gayette çıkardım gazımı zorlanmadan
gel gelelim anneliğe. Kızlar çoook başka. Ne ağrı ne sızı cidden hiç bişey umrunda olmuyor ya. Mesela saat kurdum emzirmek için saat çalmadan kalkıyorum nasıl bi şeyse. Ben ki uykuya çok düşkün biri.
emziriyorum yatırmak için beşiğe gidiyorum sanki dudaklarını yalıyor gibi geliyor kıyamıyorum doymadıysa diye tekrar emziriyorum derken nerdeyse tekrar uyanma saati geldi ama ben uyumadım
Allahım hiç kimseyi böyle güzel duygudan mahrum etmesin. Rabbim dileyen isteyen hak eden herkese anneliği tattırsın inşallah
Çok uzun yazdım beeeyarın öğlene kalmaz evimize gideriz.
Haa bu arada kızım zerre bana benzemiyor babasına benziyor eşşolıeşşek
bideMascara nın dediği gibi sıcak tutun kendizi beni kat kat giydiriyor annem ondan sanırım çok rahatım her anlamda. Azcık omzum tutuk oraya da havlu koyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?