2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi canım onuncu bebek de olsa gelen hep ilk Bebek heyecani

Ya o koliyi keşke saklama imkanı olsa birebir aynısını yapsalar keşke ama yok imkansız cennet kokulu meleklerimiz inşallahhhh bir bir kavuşsun anneleri ile vakitlice..

Canım bende de vardı, ben mecburen doktora gittim, oturamıyordum çünkü acıdan. Anestol ve procto-glyvenol krem verdi bana. Kendi doktorum kullanabilirsin dedi.1günde bile o kadar işe yaradı ki, anlatamam

Canım bende de vardı, ben mecburen doktora gittim, oturamıyordum çünkü acıdan. Anestol ve procto-glyvenol krem verdi bana. Kendi doktorum kullanabilirsin dedi.1günde bile o kadar işe yaradı ki, anlatamam

Tmm canım çok teşekkür ederim acısını aldı demi tamamen ortadan kalkmadı

Kızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Hayırlısı olsun cnm, aynı güne doğum yaptık, denk gelmiyoruz derken sürpriz yaptın cnm.

İnşallah o yüzdendir kuzum hiç alışkın değilim yüksek tansiyona. Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah

Hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun canım benim
Amiin canım inşallah
Ben de malesef bu konuda çok çekip doktora gitmeye çekindim arkadaşlar krem önermişti hatta Snmmrt da yazmış kremin adını o aldıktan sonra ben de aldım. Herkes aynı kremden memnun gayet ve bende. Benimki öyle 1 tane nohut falanda değil büyüklü küçüklü 7 taneydi diyim ☹ krem küçükleri neredeyse geçirdi büyükler de geçiyor gibi. Acısını da aldı.

Otururken veya sabit dururken ağrı yok ama ayağa kalktığım an ve yürürken inanılmaz ağrım oluyor alt karnımda bu bi anlam ifade eder mi

Hadi hayırlısı bakalım çarşamba mı cuma mı diyecek Bir de bebek dönüyormuş normal doğumu bekliyormuşuz ben şok

Aynen ya hem kavuşmak için can atıyorum hem de korkuyorum sonumuz hayır olsun
Valla ben doğurmak istiyorum artık eninde sonunda çıkacak kalmicak burda bebek kokusu istiyorum

Valla ben doğurmak istiyorum artık eninde sonunda çıkacak kalmicak burda bebek kokusu istiyorum
Aynen öyle hasret kaldım valla o kokuya
Büyük ihtimal kramp giriyodur benimde oluyo ayağa birden kalkinca yürümek zor oluyo
Kramp gibi değil aslında hiç böyle olmazdı bilemedim markete gitmiştik eşimle bir anda saplandı ağrı sonra eve geldik birdaha da geçmedi sadece otururken geçiyor. Korktum sancı değildir ama sanırım ya. Dimi

Yaa özel grup açık olsa keşke şimdi bebişleri görürdük

Aynı benn kalkınca doğrulamıyorum da iki büklüm yürüyorum sonra açılıyoda
Kemiklerim falan ağrıdı çok. Çatı ağrısı değil de iç baldır kısmındaki kemiklerim. Uyluk kemiğimizin en üstleri öyle diyim Ağrılar hep oluyordu ama ilk defa böyle şiddetli ve uzun süre oldu bi tedirgin oldum ama hafifledi

Yok canım sanci olsa otururkende olur büyük ihtimal kramp bence bazen hemen gecmiyo

Hafif adet ağrısı gibi ağrım oluyor benimde korkuyorum. Sürekli değil arada giriyor. Ve bebek durmadan hıçkırıyor.

Cnm tebrik ederimm allah analı babalı büyütsün naptın cıktın mı hastaneden? İyi misiniz? Epidurali önerir misin
Teşekkür ederim. Yarın çıkıcaz hastaneden. Ben biraz nazlıyım sanırım dikiş ağrıları filan yürümek zorluyor beni. Epidural bana sürpriz oldu, spinal olucaktı. Uygulamalı spinal ve epidural yapıldı, öğrenciler öğrensin diye, damar yolu da açıldı. Her yerim delindi. Ücretli olucaksa epidural çokta gerekli değil, spinal yeterli bence. Ücret önemli değilse sizin için neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…