2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa hayırlı olsun kuzum, şimdi gördüm, çok mutlu oldum, sağlıkla büyüt yavrucuğunu inşallah, darısı bize ve dileyen herkese inşallah

Ay valla nolur kusura bakmayın doğurdu gitti demeyin ama benim mi pasifliğim bu bilmiyorum yetişemiyorum ayol
Oyle canim ilk zamanlar emzir yatır altını almakla geçiyor sarilik.olmamasi icin birde bebekler daha cabuk.yoruluyorlar sik.sik emzirmek.zorunda kalacaz biraz büyüdükçe rahatlarız . Biz 2 çocukla ne yapcaz bakalim. Birini emzir diğeri oyun isteyecek o denge zorlayacak bizi.

Aynen canım şu an sadece yeni doğanla uğraşmak oyuncak gibi geliyor bana asıl büyüğünü nasıl idare edeceğiz. Benim oğlan bildiğin koala gibi bana yapışık yaşar ve çok inatçıdır

Gerçekten şoklardayım ya. Emzir bırak biraz dinlen tekrar emzir falan harbi teli elime alamıyorum
İkiz çocukla bu durumu düşünemiyor birini emzirip yerine koy diğerini al zaten o emene kadar diğeri acıkır böyle bir döngü anne sabit bebekler değişken

Aynen canım şu an sadece yeni doğanla uğraşmak oyuncak gibi geliyor bana asıl büyüğünü nasıl idare edeceğiz. Benim oğlan bildiğin koala gibi bana yapışık yaşar ve çok inatçıdır
Benim büyük oğlum 8 yaşında ve kıskanmaya başlarsam şaşırır mısın, doğsun bir an önce sana sarılmak istiyorum, kucağına oturcam ki bunların hepsini yapıyoruz kucağıma alınca bebek hareket ediyor ona da kızıyor bana vurdu diye bir kaç kezde ağladı
Daha küçük çocuğu olan nasıl oyalar bilemiyorum

Benimki yeni 3 oldu canım şımarıklığın zirvelerinde.. Her şeyin farkında durup durup anne karnın neden çok büyük ben kardeş istemiyorum diyor alıştı he rgeve koynumda uyuyor ama nefes alamıyorum boğuyor beni sarılacak diye. Allah yardım etsin isimiz zor

Allah yardımcımız olsun. Kizimda kısıtlayacak aksi gb havalar iyi olacak parka nasil çıkcam bebeyle. Oyun oynayalım diye tutunuyor surekli ya da arkadaş davet edecek eve

Oy Kiyamam.yavrum ya 8 yaşına kadar evin kralıydı taht sallanmaya başladı. Benim kızda 5 yaşında seni ben istedim.kardesim deyip deyip öpüyor göbeğini.dogunca annem.iyi.olsun anneannemde kalcam diyor ama doğunca da kıskanıp ayrılmak istemeyecek gb hissediyorum.

Yaaa hayırlı olsun kuzum, şimdi gördüm, çok mutlu oldum, sağlıkla büyüt yavrucuğunu inşallah, darısı bize ve dileyen herkese inşallah
Sağol bebeğimmm aminnn darısı sizlere ne kadar kaldı
Aynen öyle sizinli daha zor
İkiz çocukla bu durumu düşünemiyor birini emzirip yerine koy diğerini al zaten o emene kadar diğeri acıkır böyle bir döngü anne sabit bebekler değişken
Ay göğüs yarası olmasın da emzirmek güzel duygu ama soğanı unuttum yaaaa.
bu arada Allah kat kat güç versin size

Valla çok zorlar haklısın
Birde ekim doğumlu kizim bisey kaybetmeyerek bir yıl daha beklesin. O zamanda ise başlamış olurum ama nr yapalim bende huni takmam değişiklik olur. Su virüs azalırsa spora, dil kurslarına yonlendiririz. Doktora sormuş arkadaş boş vakit bırakmayın ki kıskanmasın demis

Onlar alışacak bizde alışacağız canim nr yapalim.sukur ki yalnız kalmayacaklar kardeşte guzel. Birşey olsa ben ablamı abimi arıyorum.en azindan bayramda evimiz kalabalık oluyor. Kizim bile benim kuzenlerim varmis diyor mutlu oluyor

Üstelik çocuğum anne tarafından ve baba tarafından tek torundu
Kardeşi o istedi neyseki hafif aklı eriyor... Oda öpüyor seviyor sonra bi anda kızıyor bebek gelince kıskanma tavan olacak Rabbim sabır versin yardımcı olsun
5 yaşında abla olacak hayatta sizi bırakıp gitmez ki

Acaba memeler nasil dayanacak bu duruma canim ikisi de emince belki süt daha çabuk iner.tek cocuk.olunca uyuması uyandırması derken boşluk.oluyor sizde sürekli memede bir bebe olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…