2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İşte anlamak istediğim buydu canım. Çok sağol. Hastanede sıcak sudan geçiririm eğer kullanmak gerekirse.
Aynen canım makineyi götüremezsin eee orda kaynatma şansında yok en iyisi sicak su dökmek zaten kirlencek değil çantanın icinde
Bu gidişle zaten çoğu şubatta doğmuş olacak ahahahah grubun adı da belli mart annesi görünümlü şubat anneleri
Valla artık ben dayanamiyorum dogurmak istiyorum saglicakla
Evet en azından burda en çok iletişimde bulunanlardan oluşur falan filan
Kesinlikle güzel olur

İnşallah hayırlısıyla en doğru zamanda dogsun zorlamadan , normal doğum düşünüyordunuz değil mi

Normal doğum mu görünüyor canım. MaşAllah miniğe

pompa götürsem mi emzirmeye mi zorlasam bebeği bilemedim bende

Canım aklıma gelmişken sen de tutumlu anneden aldın dimi neye dikkat ettin kurutma özelliği var mı, hangi marka aldın hangi fiyat aralığı dan vs
Ben düşünmüyordum ama zamandan tasarruf için bize de şart bebikler tam randımanlı emmeye geçene dek sağmam ve sürekli steril etmem lazım

evet tutumlu anneden aldım. Çok uçuk fiyatlar var ben 50 TL'ye aldım pırıl pırıl mis gibi sağolsun satan kişide çok pratik canım mutlaka edin sende. Avent aldım. Hemen çıkarırsan kuru çıkmaz. İçinde bekletirsen kuru çıkar. İçinden alıp temiz havluya koyup kurutabilirsin. Bulaşık makinesine plastik şeyler koyduğumuz da tam kuru çıkmaz ya o şekilde çıkıyor bundan da.

Aynen canım makineyi götüremezsin eee orda kaynatma şansında yok en iyisi sicak su dökmek zaten kirlencek değil çantanın icinde

Valla artık ben dayanamiyorum dogurmak istiyorum saglicakla

Kesinlikle güzel olur
Yaa zaten sonuna kadar beklemezsin canım sen bakalım benim ne olacak belirsizlik de fena bişey

Hafif adet ağrısı gibi ağrım oluyor benimde korkuyorum. Sürekli değil arada giriyor. Ve bebek durmadan hıçkırıyor.
Bugün benimde acayip adet ağrım oldu hatta hafif ıskaklık hissettim eyvah modunda girdim ve bebeğim sürekli hıçkırıyor karşıdan bakınca belli olabilecek şiddette

Bugün benimde acayip adet ağrım oldu hatta hafif ıskaklık hissettim eyvah modunda girdim ve bebeğim sürekli hıçkırıyor karşıdan bakınca belli olabilecek şiddette
Evet çok sık hıçkırıyor. Başladığında çok uzun sürüyor, yazık yavrum yoruluyordur adet ağrısı bende de var, akıntı da var, sürekli lavabo modundayım ama çok normalmiş. Normal doğum gibi hazırlıyormuş vücut kendini
Ne koydunuz cantayaa kaçırdım
göğüs pompası

Ay muhteşem canım eşim de getirdi o kremi akşam süreyim iki saat uykuda daha iyi etki eder heralde ay çok sevindim ise yarıyor olmasına, dayanılır gibi değil çünkü teşekkür ederim canım
İnşallah sen de faydasını görürsün kuzum çok başka bir ağrısı acısı oluyor çünkü. Geçmiş olsun.
Canım Benim de altımda seninki gibi ağrı var . Dün kontrolde sorduğumda doktora bu tarz ağrıların normal olduğunu , vücudun kendini doğuma hazırladığını söyledi .
Sanırım geçmese bayağı endişe edecektim kemiklerimdeki ağrı geçmedi ama karın ağrısı baya baya dindi şükür.
Iç bakalim benim kramp olmuyo ama maşallah her sabah bacaklarım ezilmis gibi uyanıyorum
Bacaklarıma baldırıma falan giriyor kramp. Bir ara hergün özellikle geceleri giriyordu kabus gibiydi şu aralar hergün olmuyor hergün olmadığı içinde magnezyumu boşladım pek çirkin çünkü
Baskılar oldukça ağrılar normal ya doğum sancısı asla dinlenerek geçmez diye düşünüyorum annem anlarsın onu kendimi belli ediyo diyo
Ya aslında doktorda öyle dedi doğum sancısı olsa zaten anlarsın hastaneye gelme ihtiyacı hissedersin dedi ama yine de insan bi panik oluyor
Oyy Maşallah çok az kaldı bebişin kilosu boyu da doğuma hazırım diyor zaten sağlıkla gelsin
Snmmrt Uykusuz Koala kızlar bu glycol mu ne sürdüm sadece sonra lavman gibi bi aparatı olduğunu farkettim biz sürüyor muyuz çubukla fitil gibi mı uyguluyoruz
O aparatı iç hemoroidi olanlar kullanıyormuş sanırım.

Bende normal düşünüyorum ama tam zamanında gelir gibi hesap yapıyordum kendimce Demek öncede gelebilir doktora soracağım bakalım bende. Heyecan yaptım

göğüs pompası
Bende hazırladım ama lazım olursa diye arabada duracak zaten elimiz yeterince doldu bi de onu taşımayalım diye düşündüm.
bebek eşyaları için anne bebek çantası
Benim eşyaların için el valizi
Bebek puset eşim tatile mi gidiyorsun diyecek...

Canım senin de ikinci doğum ama doktorun bekletiyor benimki bekleyemeyiz demişti bu doktorların hepsi farklı düşünüyor sanırım
Anlamıyorum bende herkes 38 de alir diyordu benim doktorum ilkinde de bekletti bebek dogum pozisyonunu alir normal doguma döner diye ama olmadi. Simdide acelemiz yok gelişsin gelişebildigi kadar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…