2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eve çıktığında sıcak suya otur canim. Streste tetikliyor esim cok çekti. Kremi var onu sürüyor.

Benimde oturduğunda şancı giriyor anlamadım ayaktayken sikinti yok oturmadı istemiyor

O panik korku illaki oluyo ama dinleniyorum geçiyo ya o zaman rahatlama oluyo

Ben de hazırladım attık arabaya lazım olursa cıkartacaz odaya
Ne olur ne olmaz iyi yapmışsın canım ya süt gelse de mesela çok oluyomuş boşaltmak gerekiyormuş rahatlasın diye illa gelmeyeceğini düşünemek lazım

Ayy benim de var minnak şuana kadar sorun olmadı hiç duruyo öyle

Yaa zaten sonuna kadar beklemezsin canım sen bakalım benim ne olacak belirsizlik de fena bişey
Benim ilki kendi geldi çok bekletmedi 38+5te yoksa ilk olduğu için doktor 40i tamamlar gelmezse bi hafta daha bekler öyle sezeryana alırım demisti
Benim girmiyo artık çok şükür ilk aylar çok fazla giriyodu şimdide ezilmiş gibi her yerim hıc uyuyamiyorum

Ayy benim de var minnak şuana kadar sorun olmadı hiç duruyo öyle
Benimki de en son masum masum duruyordu düne kadar canım yani şimdiden dikkat et yediklerine içtiklerine kabız olmamaya çalış

Benimki de en son masum masum duruyordu düne kadar canım yani şimdiden dikkat et yediklerine içtiklerine kabız olmamaya çalış
Ederim ederim bide o çıkmasın başıma ben normal yaparsam zarar görür mu onu da merak ediyorum aslında

Anlamıyorum bende herkes 38 de alir diyordu benim doktorum ilkinde de bekletti bebek dogum pozisyonunu alir normal doguma döner diye ama olmadi. Simdide acelemiz yok gelişsin gelişebildigi kadar diyor

Benimde 2. Doğum. Tam 39+ 0 da alacak ilkini 38+3 te almıştı. Aynı doktor ama bu sefer beklesin diyo. Hatta bir hafta önden gidiyor biraz iri olacak ama sen ultrason ölçümlerine de çok aldanma yanlış olabiliyor, hele biraz daha dursun diyor. 5 marta gün verdi.

Hayırlısıyla kucağımiza alalim.yavrularimizi insallaj

Benimde oturduğunda şancı giriyor anlamadım ayaktayken sikinti yok oturmadı istemiyor
Bu bebekler bi alem ne olsun istiyorlar anlamadım
O panik korku illaki oluyo ama dinleniyorum geçiyo ya o zaman rahatlama oluyo
Aynen öyle canım
Benim girmiyo artık çok şükür ilk aylar çok fazla giriyodu şimdide ezilmiş gibi her yerim hıc uyuyamiyorum
Çok şükür. Kramp cidden zor. Son ayda kendi içinde ayrı bir zormuş ama herşeye rağmen çok şükür halimize.

Ay valla nolur kusura bakmayın doğurdu gitti demeyin ama benim mi pasifliğim bu bilmiyorum yetişemiyorum ayol
Olur mu öyle şey ya Bebeğinle ilgileneceksin tabikii başlarda eminim hepimiz bu şekilde aktif olamayız ama işleri kolaylamaya başladıkça rahatlarız bir nebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…