Aminn inşallah canımGözün aydın canım saglıkla büyüsün insallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar 12 saat düzensiz, 3 saat düzenli sancılar sonucunda kızımı gece 00 30 sularında kucağıma aldım, 7cm açıklıkla hastaneye gittim. Evde her sancim geldiğinde platese kollarımı koyup ayaklarim yere çökük şekilde asildim, çok faydası oldu. Nişanim doğumdan 3-4 saat önce gelmisti, darısı tüm bekleyen anne adaylarinin başına
Aminn inşallah canımGözün aydın canım atlatmışsın sağlıkla büyüt bebeğini darısı bizlere inşallah
Yarın sezaryene gircem bende inşallah bşy çıkmazsaBnm de 4 gün kaldı 40 gün gibi geliyo..
Amin canım inşallahKızlar 12 saat düzensiz, 3 saat düzenli sancılar sonucunda kızımı gece 00 30 sularında kucağıma aldım, 7cm açıklıkla hastaneye gittim. Evde her sancim geldiğinde platese kollarımı koyup ayaklarim yere çökük şekilde asildim, çok faydası oldu. Nişanim doğumdan 3-4 saat önce gelmisti, darısı tüm bekleyen anne adaylarinin başına
Kolay doğum olsun darısı bize inşallahSelam kızlar öm dk bir sancım oluyor orta şiddette çünkü başlarda hafiftir uyudum biraz bir saattir ayaktayım bakalım bir yandan da feci ishal doğumda ikansam mahvolurum afedersiniz o derece nasıl olacak bilmem resmen 15 dk bir wcdeyım her kasılma sonrası
5 dk bir olana kadar evde çekip duşa gireyim öyle sabah olur diyorum nasip olursa sabah nişan gelmeye başlamıştı anca sancılar vurdu işte gece
İyiyiz canım çok şükür alışma evresindeyiz . Deniz içten içe kıskanıyor canım zamanla tepkilerini belli edecek sanırımH history1985 denizin kardesi doğmuş sonundahayırlı olsun canim inşallah ikinizde iyisinizdir nasil tepki verdi deniz gordu mu bebeği?
Hayırlı olsun canım gözün aydınHerkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunuKızlar alıntı yapabildiğimi yaptım kalan varsa kusura bakmasın saat 1 gibi suyum geldi hastahaneye geldim nts ye bağladım 1 cm açıklık vardı ve sancım yoktu daha sonra suni sancı bağlandı ve bir ara bebeğimin kalp atışı düştü biraz tehlikeli bir durum oluştu daha sonra suni sancı ile sancılarım sıklaştı 2 cm den fazla açılmam olmadı yani normal doğum sancıları çekmeme rağmen olmadı bebeğin başı şişmeye başladığı için doktor daha fazla riske atmadı ben 19.00 gibi spinal ile sezeryana girdim çok geçmedi 3170 grm 51 cm oğluşum dünyaya geldi çok sakindim hem sancı çekerken hemde sezeryanda anne olmak bambaşka bir güç veriyor insana herşeye dayanabilirim gibi geldi şuan annem ve eşimle birlikteyim bebişim iyi hemen sütüm de geldi emiyor da çok şükür benden bu kadar doğumu bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum seviliyorsunuz
Gözünüz aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsunKızlar alıntı yapabildiğimi yaptım kalan varsa kusura bakmasın saat 1 gibi suyum geldi hastahaneye geldim nts ye bağladım 1 cm açıklık vardı ve sancım yoktu daha sonra suni sancı bağlandı ve bir ara bebeğimin kalp atışı düştü biraz tehlikeli bir durum oluştu daha sonra suni sancı ile sancılarım sıklaştı 2 cm den fazla açılmam olmadı yani normal doğum sancıları çekmeme rağmen olmadı bebeğin başı şişmeye başladığı için doktor daha fazla riske atmadı ben 19.00 gibi spinal ile sezeryana girdim çok geçmedi 3170 grm 51 cm oğluşum dünyaya geldi çok sakindim hem sancı çekerken hemde sezeryanda anne olmak bambaşka bir güç veriyor insana herşeye dayanabilirim gibi geldi şuan annem ve eşimle birlikteyim bebişim iyi hemen sütüm de geldi emiyor da çok şükür benden bu kadar doğumu bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum seviliyorsunuz
Sagol canım bunuda denicem rezene içiyorum insallah 3 ay sürmez cok zorİlk bebeğim öyleydi.. Ilık duş aldırır su içinde karnını ovardık. Suda bile basbas bağırırdı. Ama sonrasında çok rahatlardı. Rutin tam ilk 3 ayı aynı böyle geçti.. Bide rezene gaz alır.. Sen iç sütünden oda rahatlar demişti doktor. Kendine de dikkat et. Senede gaz olmasın annelerimiz gibi konuşcam ama ayağını filan sıcak tut.. Karın masajı sırtına minik minik vuruşlar.. İnan ilk 3 ayım bana zehir olmuştu dediğin gibi o ağlar biz ağlardık. Ama su masajından sonra öyle Bi uyurdu ki.. O uyuduğu 2 saat bile hepimizi dinlendirirdi kendisinide
Çokta erken sayılmazmış. Benimde erken doğum riskim var da ondan sormuştum. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz
ARTIK bizde doğumu bekliycez fiziki muayenede netlik kazanacakTeşekkür ederim. Benim bildiğim 36.haftaya kadar inmesi tamamlanıyormuş ben 36+6da doğurdum erken doğumlarda %30 daha fazla oluyormuş o yüzdeliğe denk geldim heralde içimden bir his ineceğini söylüyor inşallah hislerimde yanılmamışımdır bugüne kadar bunda da yanılmam ameliyata gerek kalmadan atlatırız. Usg ile bakıldı bu arada bize kesin tanı öyle yapılıyor dedi usgde karın içindeydi bende gördüm ekrandan inşallah sizin inmiş olur
Mrhba trabzndn mısınızARTIK bizde doğumu bekliycez fiziki muayenede netlik kazanacak
Sen de haklısınEee o zaman sütünüzün az olmasına üzülmeyeceksiniz yani. Sık sık emzirmek gerek süt olması için.
Aynen öyle canım...Canım bugün 18. Günümüz . Sütüm 2 gündür artmaya başladı .tam artmış değil tabi . Az geldiği için kızım sürekli memede olmak istiyor . Resmen vicdan azabı çekiyorum tam doyuramadığım için . Ben humana çay içiyorum . Hurma yiyorum . Birde bulgur demişlerdi . Bugün öğlen bulgur pilavı yeyip akşama doğru pompa ile sağım yaptım her zamankinden çok sütüm geldi .omu etkiledi bilmiyorum tabi . İnşallah çabucak artar sütümüz . Ne kadar önemliymiş . Doğumdan önce bilmiyordum bile bu kadar zaman sütümün gelmeme ihtimali olduğunu
EvetMrhba trabzndn mısınız
Aminn inşallahHayırlı olsun canım gözün aydın
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu
Amin inşallah canımGözünüz aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun
Cok şükür gozun aydınKizlar bu sabah çok şükür doğum yaptım,epudral sezeryan oldum.Korktugum gibi geçmedi hiçbir şey hissetmedimSuan bebis de ben de iyiyiz,emzirmeye calisiyorum ,agrum olunca ağrı kesici yapıyorlar,bizdeki durumlar şimdilik boyle
Kızlaar nişanım geldi gelmeye de devam ediyorAğrım var ama çok değil. Öğleden sonra doktor kontrolüm var. sizce direk hastaneye mi gideyim kontrole mi gideyim
Gozun aydın canım çok sevindim güle güle buyutHerkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Ay maşallah o açıklıkla gitmek çok iyi olmuş Gozun aydınKızlar 12 saat düzensiz, 3 saat düzenli sancılar sonucunda kızımı gece 00 30 sularında kucağıma aldım, 7cm açıklıkla hastaneye gittim. Evde her sancim geldiğinde platese kollarımı koyup ayaklarim yere çökük şekilde asildim, çok faydası oldu. Nişanim doğumdan 3-4 saat önce gelmisti, darısı tüm bekleyen anne adaylarinin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?