2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim. Benim bildiğim 36.haftaya kadar inmesi tamamlanıyormuş ben 36+6da doğurdum erken doğumlarda %30 daha fazla oluyormuş o yüzdeliğe denk geldim heralde içimden bir his ineceğini söylüyor inşallah hislerimde yanılmamışımdır bugüne kadar bunda da yanılmam ameliyata gerek kalmadan atlatırız. Usg ile bakıldı bu arada bize kesin tanı öyle yapılıyor dedi usgde karın içindeydi bende gördüm ekrandan inşallah sizin inmiş olur

Maşallah Allah bağışlasın canim bende senin gibi doğum yaptım başta norlal gidiodu sancıları çektim bebeğin kalp atışı yavaslayinca sezeryen yaptılar iki ağrıyı çektim bebeğime kavusuncs unuttum agrilari

Maşallah Allah bağışlasın çok geçmiş olsun

Hayırlı olsun. Geçmil olsun, gözün aydın tatlım

Çok teşekkür ederim canım o zaman bana uygunu spinal

Gözün aydın canım saglıkla büyüsün insallah

Kızlar cok gaz sancısı çekiyor bebeğim cok huzursuz kusuyor hep acilden geldik şimdi lavma yaptılar kan tahlili rontgen cektiler o şancı çektikçe ağladıkça bende ağlıyorum nasıl geçecek ne iyi gelir tecrübeli anneler varmı tavsiyeniz

Gözün aydın canım atlatmışsın sağlıkla büyüt bebeğini darısı bizlere inşallah

Selam kızlar öm dk bir sancım oluyor orta şiddette çünkü başlarda hafiftir uyudum biraz bir saattir ayaktayım bakalım bir yandan da feci ishal doğumda ikansam mahvolurum afedersiniz o derece nasıl olacak bilmem resmen 15 dk bir wcdeyım her kasılma sonrası
5 dk bir olana kadar evde çekip duşa gireyim öyle sabah olur diyorum nasip olursa sabah nişan gelmeye başlamıştı anca sancılar vurdu işte gece

Allah güç kuvvet versin canım kısa sürede doğum olur inşallah kaçıncı haftandasın darısı bize

İlk bebeğim öyleydi.. Ilık duş aldırır su içinde karnını ovardık. Suda bile basbas bağırırdı. Ama sonrasında çok rahatlardı. Rutin tam ilk 3 ayı aynı böyle geçti.. Bide rezene gaz alır.. Sen iç sütünden oda rahatlar demişti doktor. Kendine de dikkat et. Senede gaz olmasın annelerimiz gibi konuşcam ama ayağını filan sıcak tut.. Karın masajı sırtına minik minik vuruşlar.. İnan ilk 3 ayım bana zehir olmuştu dediğin gibi o ağlar biz ağlardık. Ama su masajından sonra öyle Bi uyurdu ki.. O uyuduğu 2 saat bile hepimizi dinlendirirdi kendisinide

Kızlar 12 saat düzensiz, 3 saat düzenli sancılar sonucunda kızımı gece 00 30 sularında kucağıma aldım, 7cm açıklıkla hastaneye gittim. Evde her sancim geldiğinde platese kollarımı koyup ayaklarim yere çökük şekilde asildim, çok faydası oldu. Nişanim doğumdan 3-4 saat önce gelmisti, darısı tüm bekleyen anne adaylarinin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…