- 16 Nisan 2017
- 143
- 141
- 103
- 38
Ya o zamanda uyumadı diye üzülüyorumÇok kafana takma ama ılık duş al ve göğsüne masaj yap. Lactamil emziren anneler için sütlü içecek var ondan iç.kısa sğrelerde sürekli emzir. 2 saatte bir filsn yapma, gak dese guk dese emzir
Onu da deneyeyim bakalımLaktamax ve bestlak kullammayı deneyebılırsın
İnşallah canım amin saolHayırlısıyla gelsın oğlusun :) guzel haberlerını beklıyorum yazmayı unutma
Öle sanırım canım.Cok geçmiş olsun Suyu geldiği an gitmediği için mi enfeksiyon kapmış bebek
Amin inşallah canımÇok geçmiş olsun beneğede kendisinede İnşaAllahh sağlıkla Ayrılırlar hastaneden
Amin inşallah canımSuyu gelip nasıl beklemiş kuzu ya hayret bir şey yazık olmuş. Sen de sağlıcakla kucağına al inşallah canım
Hayırlı olsun canımHerkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Canım bugün 18. Günümüz . Sütüm 2 gündür artmaya başladı .tam artmış değil tabi . Az geldiği için kızım sürekli memede olmak istiyor . Resmen vicdan azabı çekiyorum tam doyuramadığım için . Ben humana çay içiyorum . Hurma yiyorum . Birde bulgur demişlerdi . Bugün öğlen bulgur pilavı yeyip akşama doğru pompa ile sağım yaptım her zamankinden çok sütüm geldi .omu etkiledi bilmiyorum tabi . İnşallah çabucak artar sütümüz . Ne kadar önemliymiş . Doğumdan önce bilmiyordum bile bu kadar zaman sütümün gelmeme ihtimali olduğunuKızlar sütüm çok az, malt içecek, ayva kompostosu, rezene çayı... denedim. Artmıyor. Var mı tavsiyesi olan. Hem lohusalık, hem sütümün az olması, hem herkesin bir fikrinin olması... Delirmek üzereyim. Nasıl artacak bu süt? Doymuyor yavrum sanki vicdanen ölüyorum mama ile besleyince
Gözun aydınnn Allah analı babalı büyütsünnHerkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Herkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Eee o zaman sütünüzün az olmasına üzülmeyeceksiniz yani. Sık sık emzirmek gerek süt olması için.Ya o zamanda uyumadı diye üzülüyorumhem o şekilde az olan uykum daha da azalır...
Gözün aydınHerkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Ne güzel doğum olmus tebrik ederim canim Allah analı babalı büyütsün inşallah.Herkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Canım Allah yardımcın olsun bir avazda inşallah
Allah yardımcın olsun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah canım
Rabbim güç kuvvet versin sağ salim bebeğine kavusursun ins
Hayırlısıyla gelsın oğlusun :) guzel haberlerını beklıyorum yazmayı unutma
Kızlar alıntı yapabildiğimi yaptım kalan varsa kusura bakmasın saat 1 gibi suyum geldi hastahaneye geldim nts ye bağladım 1 cm açıklık vardı ve sancım yoktu daha sonra suni sancı bağlandı ve bir ara bebeğimin kalp atışı düştü biraz tehlikeli bir durum oluştu daha sonra suni sancı ile sancılarım sıklaştı 2 cm den fazla açılmam olmadı yani normal doğum sancıları çekmeme rağmen olmadı bebeğin başı şişmeye başladığı için doktor daha fazla riske atmadı ben 19.00 gibi spinal ile sezeryana girdim çok geçmedi 3170 grm 51 cm oğluşum dünyaya geldi çok sakindim hem sancı çekerken hemde sezeryanda anne olmak bambaşka bir güç veriyor insana herşeye dayanabilirim gibi geldi şuan annem ve eşimle birlikteyim bebişim iyi hemen sütüm de geldi emiyor da çok şükür benden bu kadar doğumu bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum seviliyorsunuz
Gözün aydın canımHerkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Hayırlı olsun canımKızlar alıntı yapabildiğimi yaptım kalan varsa kusura bakmasın saat 1 gibi suyum geldi hastahaneye geldim nts ye bağladım 1 cm açıklık vardı ve sancım yoktu daha sonra suni sancı bağlandı ve bir ara bebeğimin kalp atışı düştü biraz tehlikeli bir durum oluştu daha sonra suni sancı ile sancılarım sıklaştı 2 cm den fazla açılmam olmadı yani normal doğum sancıları çekmeme rağmen olmadı bebeğin başı şişmeye başladığı için doktor daha fazla riske atmadı ben 19.00 gibi spinal ile sezeryana girdim çok geçmedi 3170 grm 51 cm oğluşum dünyaya geldi çok sakindim hem sancı çekerken hemde sezeryanda anne olmak bambaşka bir güç veriyor insana herşeye dayanabilirim gibi geldi şuan annem ve eşimle birlikteyim bebişim iyi hemen sütüm de geldi emiyor da çok şükür benden bu kadar doğumu bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum seviliyorsunuz
Amin canım inşallahHayırlı olsun canımAllah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahHayırlı olsun canımAllah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
En sona ben kalcam diyordun bak kalmadın oğluşun bekletmedi seniAmin canım inşallah
Hadiii gözunnn aydııınnn ne koydunuz adını :)Kızlar alıntı yapabildiğimi yaptım kalan varsa kusura bakmasın saat 1 gibi suyum geldi hastahaneye geldim nts ye bağladım 1 cm açıklık vardı ve sancım yoktu daha sonra suni sancı bağlandı ve bir ara bebeğimin kalp atışı düştü biraz tehlikeli bir durum oluştu daha sonra suni sancı ile sancılarım sıklaştı 2 cm den fazla açılmam olmadı yani normal doğum sancıları çekmeme rağmen olmadı bebeğin başı şişmeye başladığı için doktor daha fazla riske atmadı ben 19.00 gibi spinal ile sezeryana girdim çok geçmedi 3170 grm 51 cm oğluşum dünyaya geldi çok sakindim hem sancı çekerken hemde sezeryanda anne olmak bambaşka bir güç veriyor insana herşeye dayanabilirim gibi geldi şuan annem ve eşimle birlikteyim bebişim iyi hemen sütüm de geldi emiyor da çok şükür benden bu kadar doğumu bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum seviliyorsunuz
Klasık bi laf edımm sana :)) Melekkk son gunlerının tadını cıkarrrr uyuuuEn sona ben kalcam diyordun bak kalmadın oğluşun bekletmedi senikala kala Bi iki kişi kaldık.
Sonda korkulacak birşey değil bana ameliyat öncesi takıldı sadece sürekli idrarınız varmış gibi bir his oluyor sonra zaten hemen ameliyatınız gerçekleşiyor spinal olursanız uyuşma geçmeden çıkarıyorlar hissetmiyorsunuz korkmayınAraştırayım. Sağ salim dünyaya getirin inşallah Allah kurtarsın yakın doğumunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?