2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar, hafif hafif sancılarım var ama hala düzensiz. Dün evin işlerini hallettik annemle heran doğurabilirim diye. Bugün de dinleniyorum, hurma filan yiyeceğim, pilates topu ile egzersiz yapıp sıcak suya oturacağım. Meryem ana otunu doğuma gitmeden de içebiliyormuşuz suda bekletip araştırdım da, doğumu başlatıyormuş, denesem mi karar veremedim.

Kayınvalidem arıyor sürekli, çok panik yapıyor, eşimi de aradı bugün niye bekletiyorsunız bekletmeyin hastaneyw gidin doğursun diyormuş, eşim de kızdı bu sezaryen değil ki normal doğum niye panik yapıyorsun, bebek gelmeyinxe nasıl gidelim , börtecineye söyle ne söyleyeceksen vs demiş. Acele ettiriyor sinirleniyorum bir daha gelişmeler için haber vermeyeceğim böyle insanı sinir ediyorlar. Doğurcam elbet ama vakti gelmeden nasıl doğurayım. Eltşm gibi sezaryen yapmamı istiyor gibi geldi.

Hayirli saglikla büyüsün inşallah doğum ücreti nekadardi tabi şekli bide fiyatlarla ilgili bilgim çok yok
Tşkler, sen kac haftalıksın??
Doğum çalıştıgım kurum tarafından karşılandıgı ıcın ucretıne cok bakmadım ama faturada 5.000 tl yazıyordu 2 gun kaldık epıdural sezaryen oldum

Tşkler, sen kac haftalıksın??
Doğum çalıştıgım kurum tarafından karşılandıgı ıcın ucretıne cok bakmadım ama faturada 5.000 tl yazıyordu 2 gun kaldık epıdural sezaryen oldum
28.haftadayim bende sezaryen olucam ücret konusunu henüz konusmadim hocayla bakalim ne kadar diyecek

Gözün aydın canım Bir metehan daha geldi demek sonunda, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallaah

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Çok sevindim maşallah canım hayırla sağlıkla büyütün

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım

Bu zamanda çoğu anne meme mama beraber gidiyor genelde.kizimda çok takmıştım mama veriyorum diye laflardan dolayı.
Şimdi oğlumda da mama başladık. Kontrole kadar meme mama devam edicez.hic sorun etmiyorum.kendini toparlansin yeter ki
Mama verenlere tavsiyem eds yöntemiyle veremeyi deneyin derim.olmuyorsa kaşık ya da şırıngayi deneyebilirsiniz.ve bir süre emzik de vermeyin.memeye tam anlamıyla benimseyince emzik vermeye başlayacağım

Son düzenleme:
Hosgelmıss adaşııımmmm :) Allah analı babalı büyütsüğnn gözunuz aydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…