2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes doğurmuş yaa bi ben kaldım gibi. Çocuk 3237 gram 53 cm olmuş, bu gidişle içimden 60 cm 5 kg bi çocuk çıkacak heralde hala gelmeye niyeti yok hanımefendinin. Kızlar yeşilimsi yumurta akının daha katı kıvamında bol birşey geldi benden. Muhtemelen nişan diye düşünüyorum, herkeste kanlı vs olmuyormuş nişan bazılarında yeşil de gelebiliyormuş. O akıntılardan önce fazla sancım oldu, sabah karın ve bel ağrısı ile tekrar kalktım doğuruyorum sandım feci bir ağrı vardı, ardından mide bulantısı yaşadım ve kustum, sonra ağrılarım azaldı nedense, şuan sabahki kadar şiddetli ağrım yok ama bekliyorum. Zor olmaya başladı benim için.

Bebegi yikayacaginiz zaman sizde soyunun dogumhanedeki gibi ve biri bebegi islak islak direk kucaginiza versin ve memeyi deneyin insallah yeni dogmus gibi hissedip memeyi alir. Kiz kardesimde bebegi küvezde kaldigi icin meme emememisti doktorlar bunu uyguladi simdi 2 yasinda ve hala emiyor. insallah sizdede ise yarar.

Kızlar inşallah herkes iyidir. Doğum yapan ismini bilmediğim arkadaşlar gözünüzaydın sağlıkla büyütün bebişleri
Biz 1 haftalık olduk. Süt çok, bebekte iştahlı hep emmek istiyor. Doktor yarım saat emzirme yeterli dedi. Kayınvalidem bunu duydu. Ama bebeğim asla 30dk emzirme ile derin uykuya geçmiyor. Derin uyuma için en az 50-55 dk emzirmem gerekiyor. Yenidoğan çok uyur derler. Görüyorum zorla uyandıran arkadaşlar da var. Bizim kız 2 saate bir kendiliğinden kalkıyor.
Büyükler emip hemen uyumasını bekliyorlar. Çok emzirdin memeye bağımlı oldu diyorlar. 30 dk emzirip kucaklarına veriyorum. Uyumuyor ağlıyor gerisin geriye bana emzirmem için getiriyorlar Ne yapacağımı şaşırdım. Çok emzirmek zamanla meme uçlarına zarar verecek farkındayım. Sağsam nasıl bebeğime vereceğim. Biberon meme reddi yapar diye korkuyorum çok güzel emiyor çünkü. Bir yardımcı olun başına böyle bişi gelen var mı?

Rabbim kurtarsın canımm geliyor bence de bebiş.

bebeğin 50 dk emerken mi uykuya dalıyor ? Emzik vermeyi denesen 30 dk dan sonra verirsin. Aklıma başka bir şey gelmiyor sagmaktansa emmesi daha iyi ama sana yorgunluk olur 50 dk da cokmus belin sırtın ağrır. 2 saatte bir emmesi guzel. Bizim.doktorumuz her saat emzirme cok emerse o da baskı yapar yogun gaz olur dedi ve reflüyü tetikleyebilirmis. Ablamiz da yaşadık kusan bebek cok zor.

Cok emzirmek meme ucuna zarar vermez ki. Emzirmeye devam edin bence. Yarim saat karnini doyuruyorsa, 20 dk da sizden sevgi emiyor diye dusunuyorum. Bu da sutten bile daha onemli bir ihtiyac.

Evet gaz olunca öyleymiş bende başından beri ameliyat olmamış gibiyim ama kendime fazla güvenmemem gerek daha sonra sıkıntı oluyomuş ya iyi zannedip kendini yorunca

Bende zor uyandiriyorum sarılık felanda yok ama kendiliğinden kalkıp emmiyo arada bi mizirdaniyo geri daliyo uykuya her seferinde komple altını acıyorum bezini acıyorum gecede böyle
Emzik kurtaricin olabilir 50.dakka çok fazla çünkü biberonla da günde bi kere vermek istiyosan ver ilk oğlumda oyle yapmıştım şimdide bi kac verdim öyle sagmsya üşenmesem her gün bi kere veriridim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…