2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tek tek alıntılayamadım.. Dün kötüydü.. Sezeryana giderken okadar ağladım ki.. Doktor güçlü ol demese tamamen uyumak istedim.. Doğduğunda sağlıklı mı diye bağırarak ağladım..ilk çıkınca hemen oksijene bağlamışlar çok korktum. Dün biraz meşaketli geçti ama herhangi bir anamoli gözlenmedi..allah hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin..

Canım bizimde ilk teste kaldık. Gittiğimizde bebeğim 4 günlük tü. Doktor kulakta su vardır dedi 1 hafta sonraya randevu verdi. 2.gitiğimizde geçtik sıkıntı olmadı

Gözün aydın canım. İnşallah da biliy çıkmayacak Sağlıkla büyüt

Kızlar herşey yolunda buna inanamıyorum.. 6 ayın yükünü attım sanki o ameliyathanede..
Canım çok sevindim. Gözünaydı,
Aklımda ve dualarımda idin. Inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsün.

Memeden sonra Mama verenler ne kadar veriyorsunuz? Bebeğim 2 haftalık oldu.ama memeyi tam bosaltamiyor.sagiyorum emzirdikten sonra.bazen mama bazen sagdigimi veriyorum emzirdikten sonra beslenme hortumuyla.
Sizlerde durum nasıl?
Cnm sütün varsa sagdıgım sütü ver, mama yerıne
Kızlar herşey yolunda buna inanamıyorum.. 6 ayın yükünü attım sanki o ameliyathanede..
Cok sevındımmm cok mutlu oldum ınan suan gozlerım doldu, cok dua ettım sana , Allah bağışlasınnn cnm gözunuz aydın

Yok canim gelmedi uslu uslu bekledi gununu kuzum

Ya çok sevindim canım benim Allah hayırlı ömürler nasip etsin gozun aydın ❤

Ben gazı çıkartamadım omuzlara vurdu ağrısı çok kötüydü nefesim kesildi lavman yaptılar vs. Baya zorlandım ama 3. Günden sonra baya iyileştim, şimdi ameliyat olduğumu bile unutuyorum
Ayy çok sevindim gerçekten sağlıklı sıhhatli uzun hayırlı ömürleri olsun çocuklarınızın inşallah

Kizlarrrrr doğum yapan anneler Ana kucağı kullanıyor musunuz hangi markayı önerirsiniz yarın alicam lütfen yardımcı olur musunuz

Çok şükür canım zehir ettiler sana şu gebeliği... Ama sen hep inançlı hep dik durdun bundan sonra hayatınız hep güzel şeyler getirsin size sağlıkla büyüt çok güçlü büyüt bebeğini

Ana kucağı otomatik mi kendi sallanan mi müzikli mi öneri istiyorum
Kizima alirken elektrikli aldim müzikliydi arkadaşa vermiştik hoparlörü bozulmus sesi çıkmasa da işlevi görüyor.simdi de Oğlumu yatırıyorum iyi oluyor gündüz uyutup koyuyorum elektrikler kesilmedikce ya da gazi sancısı tutmadikca yatıyor sipam

Kizlarrrrr doğum yapan anneler Ana kucağı kullanıyor musunuz hangi markayı önerirsiniz yarın alicam lütfen yardımcı olur musunuz
Fisher price 2'si 1 arada delüks ana kucağı ve otomatik salıncak aldık biz, gündüz vakitleri hep oraya koyuyoruz şimdilik memnunuz, yalnız bel kısmı fazla çukur, oraya bel desteği ve puset minderi koyuyoruz düz dursun bebek diye. Yana veya öne arkaya sallanıyor, titreşimi de var. Müzik ve doğa sesleri var

Amin canım bugün yine gittik röntgen çekti cok gazı var uykusuzluktan artık giz kapakları morardı bizede farklı bir gaz damlası verdi 2 saatte bir emziriyorum mama gece veriyom sadece 1 kere Ama doktor kilo alımını beğenmedi mamada ver diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…