Amin canım bugün yine gittik röntgen çekti cok gazı var uykusuzluktan artık giz kapakları morardı bizede farklı bir gaz damlası verdi 2 saatte bir emziriyorum mama gece veriyom sadece 1 kere Ama doktor kilo alımını beğenmedi mamada ver diyor
Kizima alirken elektrikli aldim müzikliydi arkadaşa vermiştik hoparlörü bozulmus sesi çıkmasa da işlevi görüyor.simdi de Oğlumu yatırıyorum iyi oluyor gündüz uyutup koyuyorum elektrikler kesilmedikce ya da gazi sancısı tutmadikca yatıyor sipam
Fisher price 2'si 1 arada delüks ana kucağı ve otomatik salıncak aldık biz, gündüz vakitleri hep oraya koyuyoruz şimdilik memnunuz, yalnız bel kısmı fazla çukur, oraya bel desteği ve puset minderi koyuyoruz düz dursun bebek diye. Yana veya öne arkaya sallanıyor, titreşimi de var. Müzik ve doğa sesleri var
Kızlar tek tek alıntılayamadım.. Dün kötüydü.. Sezeryana giderken okadar ağladım ki.. Doktor güçlü ol demese tamamen uyumak istedim.. Doğduğunda sağlıklı mı diye bağırarak ağladım..ilk çıkınca hemen oksijene bağlamışlar çok korktum. Dün biraz meşaketli geçti ama herhangi bir anamoli gözlenmedi..allah hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin..
Kızlar tek tek alıntılayamadım.. Dün kötüydü.. Sezeryana giderken okadar ağladım ki.. Doktor güçlü ol demese tamamen uyumak istedim.. Doğduğunda sağlıklı mı diye bağırarak ağladım..ilk çıkınca hemen oksijene bağlamışlar çok korktum. Dün biraz meşaketli geçti ama herhangi bir anamoli gözlenmedi..allah hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin..
İnanır mısın senin için dünden beri girip çıkıyorum şimdi de uyumadan önce bir bakayım yazmışmı acaba dedim. Çok sevindim gözün aydın allah analı babalı büyütsün