2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karnindan goremez bence kucuk diye . Ama bidahakine gorur kesin . Tesekkurler cnm

Evde Hindistan cevizi yağım var saçım için kullanıyorum . olmazsa dönüşümlü kullanırım çatlak yağı ile
Bana da hamileliğinde kullanan bir arkadaşım önermişti lierac çatlak kremi ve hindistan cevizi yağı kullanmış dönüşümlü olarak. Sadece hindistan cevizini de kullansan olur demişti hem fiyatı daha makul. İnşallah işe yarar çünkü %100 çatlayacağım buna eminim. Bir dönem çok hızlı kilo almıştım ve bazı bölgelerim çatlamıştı ordan tahmin ediyorum

Anladim 15 gundur progesteron niye kullanıosun cnm ? Iliskiyi ne zmna kdr yasakladi
Iliski ne zamana kadar yasak olduguyla ilgilk bisy demedi sadece yasak dedi. Ilk peogesteronu olctugumuzde 11.39 cikti dusuk riskine karsi vermisti 1 aylik olarak ama o zaman kanama vs yoktu. Bugun boyle olunca bitince tekrar almami soyledi

Duyman cok zor cok erken beni doktor 7.haftama denk gelen zamanda cagirdi kalp atisi icin kese icin gittiginde doktora sorsaydın ne zaman gelelim diye bence 1.5 hafta daha bekle cnm
Daha hiç gitmedim doktora evde test yaptım folik asite başladım. Kızımda da ilk 6+2 de gitmiştim kalp atışı duymuştuk doktorum baya uzman belki de ondandır.

Kızlar benim gibi bütün gün miğde bulantısı çeken varmı.çok kötü oluyorum birde çalışıyorum hiç çekilmiyor.hasta gibi görünüyorum

Kizlar doktorunuz folik asiti ne zamana kadar kullanin dedi ? Benim 8+5 olunca folik asidim bitiyor bir daha almana gerek yok dedi ve ge***is diye bir takviye önerdi doğuma kadar. Dr.a özele gidiyorum ama kan testlerimi saglik ocagi eksik buldu ve folik asiti 12. haftaya kadar biz devam ettiriyoruz dedi. Hamile kalmadanda baslamamistim ben öğrenince sadece 30 günlük folik asit kullandim. Bir ebe arkadasim var oda 12. Haftaya kadar kullan dedi. Dr değişimi yapacagim gibi.

Insanin hic tanımadığı insanlardan dua alması ne guzel cok teşekkür ederim.
Sadece bende anne olmak isteyen biriyim ve benim morelim in yüksek olmasını istiyorum tabi bunu ben istiyorsam karşımdaki annenin de buna ihtiyacı var hepimiz annelik duygusunu tatmak istiyoruz ben başıma gelmesini istemediğim bir şeyin karşımdaki insanında başına gelmesini istemem Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin canım

Olur mu canım gerek yok 3. Aya kadar devam diye biliyorum hatta 3. Ay doz değişiyor 6 ay tekrar değişiyor dozu sen almaya devam et kuzum folik asit bebek için çok önemli

Kızlarmerhaba Çarşamba kalp atışı için gidicem 6+6 oluyor sizce duyarmıyım kalp atışını?

Olur mu canım gerek yok 3. Aya kadar devam diye biliyorum hatta 3. Ay doz değişiyor 6 ay tekrar değişiyor dozu sen almaya devam et kuzum folik asit bebek için çok önemli
Evet bende öyle biliyorum bircok arkadaşım gebelikten önce başlamıştı zaten. Günde 400mglik devam edecegim ama bugün epey Dr kafa karisikligi yaşadım tahlillerde eksik olunca. Yine sizlerede sormak istedim teşekkür ederim canim

Kızlar ya moralim çok bozuk
Bugün bayağı bi kahverengi lekeler gördüm,
1 saat önce düşük iğnesi vurdurmaya gittim.gitmişken kan testi yapmak istedim ve sonuç 6601... 24 temmuz 5092 olan bhcg 27de 6601..
İlk testi 12 temmuz da yapmıştım 45 çıkmıştı. İkk zamanalr güzel yükseldi ama şimdi neden yavaş yükseliyor ya offf Allahım

Canim Hcg hep ikiye katlamiyormus. Sana bir alıntı yapıyorum "Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir."

HCG düzeyi
İkiye katlanma
süresi
< 1200
48-72 saat​
1200 -6000 arası
72-96 saat​
> 6000
>96 saat​
Diyor. Sen zaten ignenide yapmissin bence artışa takılma.hem hcg yaptırdığın merkeze gore bile deger oynayabiliyor. Kuzun seninle kalacak . Çok kaygili olsakta moralimizi yüksek tutmaliyiz canim İyi şeyler düşünelim herşey iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…