Bende aşırı susuyorum eskiden o kadar su icmezdin simdi en az 3 lt ye çıktı, su miktarı azalınca idrarın yoğunluğu artar bide hormonlar vs baska sebeplerede bağlı olarak koku olabolir canım ama fazlaysa doktora gidip bir idrar tahlili vermende fayda olur. Idrar yolu enfeksiyonundan korunmak adına. Cunku su ictikce iye riski azalıyor
10 gun once verdim canim kan ve idrar, birsey cikmadi.. buyuk ihtimal hem prolutex yapiyor hem de az su icmem.. ki asiri koku hassasiyetim de var bende abartiyo olabilirim
Zannetmem burada kahve lekelenmesi olan ben dahil cok insan var ki ultrasonda da sorun gorunmeyen insanlar var.. tum hamileligi boyunca lekelenende okuduk kanamasi olan da. Direkt sagliksiz dusuk olacak denemez diye dusunuyorum.
10 gun once verdim canim kan ve idrar, birsey cikmadi.. buyuk ihtimal hem prolutex yapiyor hem de az su icmem.. ki asiri koku hassasiyetim de var bende abartiyo olabilirim
Zannetmem burada kahve lekelenmesi olan ben dahil cok insan var ki ultrasonda da sorun gorunmeyen insanlar var.. tum hamileligi boyunca lekelenende okuduk kanamasi olan da. Direkt sagliksiz dusuk olacak denemez diye dusunuyorum.
Cok kafama takiyorum bende ruyamds bile gormeye basladim. Doktor olablr bisey olmaz dedi keseyi gordu kalp atisiicin 4 agustosda gidicem . Arada peceteye geliyor bende baya korktum doktora gidince tekrar anlaticam durumu . Icim biraz rahatladi yorumunuzla tesekkurler. Birde prolaktine bakmisti ilk betaa hcg ile beraber doktor 35 cikti benim prolaktin beta hcg de 891 cıkmışti gecen hafta iste ilk gebeligi ogrendigimde doktor 35 çıkan degere cok iyi baya yuksek saglikli oldugunu dusunuyorum dedi o gundwn sonrada lekelenmeler devam etti tekrar kese için gittim keseyi gordu ins kalp atisi da gorurum
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım insallahta sağlıkla ilerler gebeliğim ve aranızda olmaya devam ederim. Bursada yaşıyorum 27 yaşındayım ilk çocuğum olacak insallah pcos um var ama kendiliginden nasip oldu şuan daha cok erken 4+5 haftalık yarın doktor keseyi görmek icin çağırdı biraz erken aslında ama insallah görürüz sorun çıkmadan Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucagina almayı nasip etsin❤❤
Hayirli olsun cnm sag sağlım kucaina alirsin insallah bebisini . Hic lekelenmen oldumu bende ilk gebelik 6 haftalik +2 lekelenmeler oluyo ogremdigimden beri bende ogrendigimde 4+7 filandi doktor beta hcg istedi o da cuma gunuydu doktor mesai saati bittikten sonra cikti 891 cikti ertesi gun gittim hamilesin dedi keseye bakti goremedi 2 gun sonra tekrar cagirdi cunku cumartesiydi o gun pazartesi gittim 4+9 da alttan muayene ile gordu simdi bende 4 agustosda kalp atisina cagirdi karindan ultrasonla cok kucuk oldugundan goremeyeblr endiselenme diye anlattim
Duyman cok zor cok erken beni doktor 7.haftama denk gelen zamanda cagirdi kalp atisi icin kese icin gittiginde doktora sorsaydın ne zaman gelelim diye bence 1.5 hafta daha bekle cnm
Arkadaşlar moralim çok bozuk. 16gun önce kontrole gittim 5 hafta 1 günlük tu bebek. Bugün gittim 6 hafta 0 günlük çıktı. Doktor 6 haftaya göre normal dedi ama söylemeyi unutmuşum iki hafta önce 5 haftalıkti diye. Başına böle bisi gelen var mı? Ne yemeliyim gelissin
Arkadaşlar moralim çok bozuk. 16gun önce kontrole gittim 5 hafta 1 günlük tu bebek. Bugün gittim 6 hafta 0 günlük çıktı. Doktor 6 haftaya göre normal dedi ama söylemeyi unutmuşum iki hafta önce 5 haftalıkti diye. Başına böle bisi gelen var mı? Ne yemeliyim gelissin