2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kahverengi lekelenmesi olduğu halde dru progesteron vermeyen oldu mu hiç aranızda. yani kendi kendine geçer diyen

Son düzenleme:

Yaş 29
İlk çocuk
Tahmini doğum 15mart

kızlar kahverengi lekelenmesi olduğu halde dru progesteron vermeyen oldu mu hiç aranızda. yani kendi kendine geçer diyen
benim progestereon değerim düşük çıktığı için doktorum yine de verdi lekelenmem olmadığı halde. 10. haftaya kadar aksatmadan kullanacaksın sonrasına bakacağız demişti.

5+6 da kalp atışı duyan var mı ya da daha önce gidip duyan. Randevu almış eşim Bir kaç gün erteletsem mi ne dersiniz?
genç döllenme idi benimki SATa göre 7+4 iken kalp atışını duyduk. ama ultrasonda 6+4 çıktı SAT ı değiştirdi doktorum. Geç döllenme değilse duyabilirsiniz kalp atışlarını.

Kızlar bende gittim doktora bugün. Keseyi gördük ama kalp atisini duyamadık. Kahverengi lekelenmelerim olduğunu söyledim crione jel verdi. Böyle durumlarda progesteron kullanıldığını yazmış herkes. Doktor neden farklı bir ilaç verdi dersiniz. Fikri olan benimle paylaşabilir mi acaba???

Sonunda bende bebeğimin kalbini duyduuum
Çok şükür Allahım çok şükür
Minik pıt pıtlar beklerken gümbür gümbür bir kalp atışı duydum sesim çıkmadı, sadece mutluluktan ağlayabildim❤ Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
Bugün 8+3 olduk çok şükür ultrasonda 8 hafta ile uyumlu göründü 3 gün geri olması hiç önemli bir durum değilmiş herşeyi iyiymiş iğne ve ilaçlarıma 1 ay daha devam edecekmişim
Minik bir idrar yolu enfeksiyonum varmış tek kullanımlık ilaç verdi.
İçim biraz buruk çünkü tüp bebek doktorumla son randevumdu artık ona gitmeyeceğim kendisi gebelik takibi yapmıyor ve şehir dışında malesef.
Canım Cem hocam.
Herkeslere umut olsun bana olduğu gibi.

Crinone jel progestan içerikli bir ilaçtır kuzum

Amin ya. Çok teşekkür ederim gerçekten az da olsa moral buldum.. bugün bile çok ağladım aklımda sürekli olumsuz düşünceler var kafayı yiyeceğim
Bendede bugün saba kahve parca gibi ama bole daha farkli parçada degil yoğun koyu kahve siyah lekelenme oldu sabah gecede hsff pembemsiydi . Düşün dusun insan cildiriyor . Bak ne kadar guzel açıklamışlar burdaki guzel arkadaslar .. dogru artış iki kst olmak zorunda değil hem eksilmemiski ayni hem lekelenme olan cok insan var uzulme bak bendede oluyor

Darisi başımiza iinsallah benimde 4 agustos kalp atisi icin randevum merakla bekliyorum ve endiseyle . Ne kdr guzel duymana cok sevindim Rabbim her kontrole gittiğinde yüzünü güldürsün

Darisi başımiza iinsallah benimde 4 agustos kalp atisi icin randevum merakla bekliyorum ve endiseyle . Ne kdr guzel duymana cok sevindim Rabbim her kontrole gittiğinde yüzünü güldürsün
Amiiinn inşallah sana da kısmet olur 6+5te kese ve kalp atışını görmüştük ama sesini ilk defa duydum çok farklıymış ❤ inşallah böyle sağlıkla devam eder hepimizin

Benimki hicbisey vermedi tekrar soyliycem 4 agustosta gidince . Kalp atisi insallah bidahakine duyulur bence cnm

Bende doktora gittigimde 7+2 filan olmus olcsk nasipse ins bisey olmazsa duyarmiyim acaba suan 6+3

Duyulur Allahın izniyle. İlk muayenem olduğunda 6 haftalık olduğunu öğrendim kalp atışını duyduk. İlk gebeliğimde 5 haftalıkken muayene oldum, herhangi bir doktora gittik aile hekimi panik yaşattı bana,keseyi normal ultrasonda göremedi, sonra aşağıdan muayene ettiğinde gördü , bazen geç döllenme oluyor sanırım sadece kan değerine bakıp kalbi oluşmuştur demekle olmuyor.

2 gebeliğimde de 3 aya kadar kullandım

Saçları dökülmeye başlayan var mı? saçlarım birden dökülmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…