2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar merhaba bugun bebegimi gormeye gittik ilk defa kalp atisini duydum cok guzel bir duygu cok heycanlandim. SATa gore 7+3 ultrasona gore 6+3teyim. Ama doktor kese arkasinda kanama var dedi. Progesteron kullaniyorum 15 gündür. Ama calisiyorum da doktor sadece cinsel iliskiyi yasakladı agir vs kaldirmicam . Ama isim hep ayakta . Hic oturmuyorum ve isim yine agir. Yukarilara uzaniyorum biseyler indirip kaldiriyorum surekli. Rapor alip evde dinlenmeye gerek gormedi doktor ama napsam bilemedim acaba alsamiydim ki ?

Sen yinede dikkat et ama gerek gormediyse alma bence ayakta kalmak dusuk yapmaya neden olmaz arastirmalarima goreve doktorumun dedigine gore. Peki hic kahve lekelenme yada kanaman oldumu ? Doktor kanama gormusya sendede belirti varmiydi

Sen yinede dikkat et ama gerek gormediyse alma bence ayakta kalmak dusuk yapmaya neden olmaz arastirmalarima goreve doktorumun dedigine gore. Peki hic kahve lekelenme yada kanaman oldumu ? Doktor kanama gormusya sendede belirti varmiydi
Hayir bende hic bi lekelenme vs olmadi sadece dun tuvaletim sonrasi peceteye pul biber buyuklugunde kan gibi bisy geldi pihti gibi ama incecik 1 damla bile degil yani. Sonrasında bi daha hic gelmedi bisy kan miydi ona da emin degilim

Hayir bende hic bi lekelenme vs olmadi sadece dun tuvaletim sonrasi peceteye pul biber buyuklugunde kan gibi bisy geldi pihti gibi ama incecik 1 damla bile degil yani. Sonrasında bi daha hic gelmedi bisy kan miydi ona da emin degilim
Anladim 15 gundur progesteron niye kullanıosun cnm ? Iliskiyi ne zmna kdr yasakladi

Anladım canım teşekkür ederim lekelenme olmuyor şükür sizlerde insallah sağlıkla kucağınıza alın bebislerinizi❤ Benim 4+1 de hecg 376 ydı canım yarın 4+6 olacak bakalim gozukecek mi hemde tahlil alınacak genel kontrol icin toksoplazma vs bakiliyormus kilomda var karından kolay göremez zaten bence Sende insallah kalp atışını sağlıkla duyarsin canımm

aynı doktora mı gitmiştin? makine değişince bile değişebiliyor çıkan sonuçlar

5+6 da kalp atışı duyan var mı ya da daha önce gidip duyan. Randevu almış eşim Bir kaç gün erteletsem mi ne dersiniz?
Ben bugün 6+2 ile duymadım, alttan bakalım dedi dr izin vermedim, tatildeyim kendi dr um değil çünkü. Haftaya bayram sonrası gidecem inş duyarım. Belli olmaz duyan var yani belki duyarsınız

Kızlar merhaba ödem için ne yapıyorsunuz Ben çok kötü şiştim 8+2 haftalık hamileyim nefes bile almakta zorlanıyor

Ben bugün 6+2 ile duymadım, alttan bakalım dedi dr izin vermedim, tatildeyim kendi dr um değil çünkü. Haftaya bayram sonrası gidecem inş duyarım. Belli olmaz duyan var yani belki duyarsınız
Canim cok erken oldgu icin genelde alttan bakiyorlar neden yaptirmadin ki

Inşallah öyledir kuzummm yok ya olur mu burda fikir alışverişi yapalım diye yazıyoruz
İnşallah canım inşallah bebeğini görür duyarsın sakın üzülme yorma kendini yat dinlen ve bol su iç eskisine göre daha çok su tüketmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…